Диви Животни

Диви Животни

Диви животни , техните особености и харектеристики, Видове диви животни . Всичко, което трябва да знаете за дивите животни .
Червен ангъчДиви ЖивотниЧервен ангъч
18 Ноем.
Илияна Ангелова
КинкажуДиви ЖивотниКинкажу
09 Ноем.
Илияна Ангелова
СайгаДиви ЖивотниСайга
04 Ноем.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Антилопа БушбокАнтилопа БушбокЖивотните в Африка са едни от най-интересни и дори странни за нас, тъй като за някои от тях дори не сме чували. Богатството на животинския свят на този континент е огромно. Към него спада и антилопа бушбок.
Сайга - какво трябва да знаем за животнотото?Сайга - какво трябва да знаем за животнотото?Сайгата е едър чифтокопитен бозайник, който спада към семейството на Кухороги. Днес е известен и с името стенна антилопа, като за съжаление животното е застрашено от изчезване.
Китайска Летяща ЖабаКитайска Летяща Жаба
02 Ноем.
Нина 2
Китайска Летяща Жаба е изключително интересно животно, което е открито сравнително неотдавна за науката. Китайска Летяща Жаба все още е слабо изследвана и не се знае много за начина на живот на тези същества.
Медояд - меден язовецМедояд - меден язовецМедоядът (меден язовец, рател) е включен в книгата на Гинес като най-смелото животно в света. Медоядът не се бои да напада много по-големи и силни противници и е толкова безстрашен и упорит, че ги побеждава.
Суматрански носорог - един от петте оцелели вида носорозиСуматрански носорог - един от петте оцелели вида носорози
27 Окт.
Petra Vasileva
Суматранският носорог е един от петте вида оцелели в днешни дни носорози. Макар едни от най-големите бозайници в света, всъщност те са най-дребният вид от това семейство. Теглото им варира между 500 кг.
ИмпалаИмпалаЖивотинският свят в Африка предлага огромно богатство от видове. Сред най-изящните са антилопите. А най-известна сред тях безспорно е импалата. Особености и начин на живот на импала.
РосомахаРосомахаРосомахата е в състояние да убие всеки натрапник в територията си. Тя е много смело зверче и не се страхува да влезе в бой с мечка или вълк. Какъв е начинът на живот и особеностите на росомахата?
Любопитни факти за яванския носорогЛюбопитни факти за яванския носорог
23 Окт.
Petra Vasileva
Яванският носорог е най-редкият едър бозайник на Земята. Този вид е изключително силно застрашен от изчезване, тъй като по официални данни от него към момента има живи само между 60 и 70 екземпляра.
Всичко за Азиатското Диво КучеВсичко за Азиатското Диво Куче
23 Окт.
Нина 2
Азиатско Диво Куче е горско животно, което прилича на лисица. Азиатско Диво Куче, известно още като Червено Куче, е защитен животински вид.
БинтуронгБинтуронг
21 Окт.
Нина 2
Бинтуронг е животно с екзотичен външен вид, което се среща много рядко и заради това е обявено за застрашено. Бинтуронг е известен и с наименованието Мечка-Котка, заради факта, че прилича донякъде и на двата вида животни.