Диви Животни

Диви Животни

Диви животни , техните особености и харектеристики, Видове диви животни . Всичко, което трябва да знаете за дивите животни .
Гол ОхлювДиви ЖивотниГол Охлюв
11 Март
Илияна Ангелова
СръндакДиви ЖивотниСръндак
09 Март
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ДукерДукерВ тропическите гори на Африка живее плахо животно, което на езика на местните африкански племена се нарича гмурец. Това животно е дукерът.
Каква е разликата между белка и златкаКаква е разликата между белка и златкаЗлатката (Martes martes) и Белката (Martes foina) са дребни хищници от семейството Порови (Mustelidae). Какви са разликите между златката и белката? Какви са приликите между златката и белката?
Видове маймуни и техните особеностиВидове маймуни и техните особеностиМаймуните са едни от най-обичаните животни в света заради приятелския си и игрив характер. Има два основни вида маймуни и различни подвидове според тях. Вижте кои са видовете маймуни и техните особености.
ВаларуВаларуКогато наблюдаваме торбестите бозайници и на първо място сред тях кенгурата, чиято родина е Австралия, оставаме удивени от мъдростта на природата, създала такива уникални създания. А какво знаем за валару?
Видове дивечи и техните характеристикиВидове дивечи и техните характеристикиВидът и обхватът на животните, ловени за храна, варират в различните части на света. Какви са видовете дивеч и техните характеристики?
Видове елени и техните характеристикиВидове елени и техните характеристикиЕлените са едни от най-впечатляващите чифтокопитни животни на Планетата. Съществуват над 100 вида елени. За съжаление, на много места те се превръщат в мишена за ловците. Видове елени и техните характеристики.
Канибализъм при животнитеКанибализъм при животнитеПонятието канибализъм идва от думата каниба, като именно така в Древността са били наричани племената, които са изяждали враговете си след битките. На какво се дължи канибализмът при животните.
10 любопитни факта за птицечовките10 любопитни факта за птицечовкитеПтицечовките са доста забавни животни. В миналото птицечовките са били едни от бозайниците-гиганти. Ето още 10 любопитни факта за птицечовките, които ще ви заинтригуват.
ОлингоОлингоЕкзотичните животни винаги са предизвиквали обясним интерес и любопитство, защото досегът до тях на хората от Стария свят е невъзможен извън местата, които обитават. Затова запознаването с тях макар и отдалече ще задоволи интереса.
Маймуна Рокселанов РинопитекМаймуна Рокселанов Ринопитек
21 Ноем.
Нина 2
Рокселанов Ринопитек маймуна, която е застрашен вид. Рокселанов Ринопитек има много интересен външен вид и е изучен изключително слабо, тъй като трудно може да се види в дивата природа.