Диви Животни

Диви Животни

Диви животни, техните особености и харектеристики, Видове диви животни. Всичко, което трябва да знаете за дивите животни.
Люспеница - какво трябва да знаем за панголина?Люспеница - какво трябва да знаем за панголина?Какво е панголин? Какво трябва да знаем за животното, известно като люспеника и люспеница? Вижте някои факти за панголините.
За бизоните от А до ЯЗа бизоните от А до ЯКакво знаете за бизоните? С огромните си глави, масивни рога и внушителна осанка, бизоните са най-големите бозайници Северна Америка. В началото на 1800 г. около 60 милиона бизони обикаляли по горите.
Видове видриВидове видриКакви са видовете видри? Видрите са хищни бозайници от семейство Порови. Но това не означава, че приличат особено на пор, дори напротив – те имат своята нестандартна идентичност. Колко вида видри знаете?
Койот - какво трябва да знаемКойот - какво трябва да знаемКойот - какво трябва да знаем? Койотът е адаптивно животно. Койотът прилича на вълк. Вижте най-интересните факти на койота.
Най-грациозните диви животниНай-грациозните диви животниПриродата е наистина велик творец и създател на невероятно красив животински свят. Днес сме решили да ви представим невероятно красиви и грациозни животни.
Бременност при мечкитеБременност при мечкитеМечките се отнасят към групата на едрите бозайниците, които обитават цялата планета. Както при всички животни, така и при тези оплождането и износването на малките си има своите особености. Как протича бременността при мечките?
Мармот - всичко за пухкавото животинчеМармот - всичко за пухкавото животинчеВ швейцарските Алпи сред дъхавите билки и меки треви може да бъде забелязано едно симпатично и пухкаво зверче - това е мармотът. Мармотът обитава тучните зелени склонове, излежава се по гръб с вирнати крачета.
Любопитни факти за черния кайманЛюбопитни факти за черния кайманЧерният кайман е най-големия екземпляр в семейството на алигаторите. Къде живеят черните каймани и с какво се хранят?
За биволите от А до ЯЗа биволите от А до ЯКакво знаете за дивите биволи? За много диви животни се знаят редица факти от хората, защото привличат интерес към себе си. Това не би могло да се каже за биволите.
Елен лопатар - всичко за величественото животноЕлен лопатар - всичко за величественото животноЕленът е символ на грация, елегантност и красота. Еленът лопатар е красиво и величествено животно. Персийският елен лопатар е считан за най-редкия и най-малко известния от всички подобни бозайници.