Диви Животни

Диви Животни

Диви животни , техните особености и харектеристики, Видове диви животни . Всичко, което трябва да знаете за дивите животни .
Сребърна ЛисицаДиви ЖивотниСребърна Лисица
08 Февр.
Петьо Любомиров
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сива КатерицаСива Катерица
29 Януари
Сред хорската популация най-често се забелязва сивата катерица, която има два основни вида - източна и западна сива катерица. Какво трябва да знаем за сивата катерица?
ХомякХомяк
29 Януари
Хомякът се среща в дивата природа. Какво трябва да знаем за хомяка. Къде живее хомякът? С какво се храни хомякът? Кои са враговете на хомяка.
Диетата на домашна жабаДиетата на домашна жаба
15 Януари
Правилното хранене на жабите е от основно значение за цялостното им здраве, растеж и дълголетие. От сухоземни до водни видове, диетата на всяка жаба изисква внимателно обмисляне и адаптиране. Как да храним домашна жаба?
Какво да правим, ако ни ухапе лисица?Какво да правим, ако ни ухапе лисица?
15 Януари
Какво да правим, ако ни ухапе лисица. Първа помощ при ухапване от лисица. Как да си помогнем след ухапване от лисица? Какво да правим, ако ни нападне лисица?
Африканска Жаба ДжуджеАфриканска Жаба Джудже
10 Януари
Джудже или още африканска жаба джудже е вид жаба, популярна в западна Африка. Тя е известна със своя голям размер и необичайния си външен вид. Външни характеристики на африканската жаба джудже.
Кои са най-дребните бозайнициКои са най-дребните бозайници
14 Дек.
Най-дребните бозайници често са причисляване към най-симпатичните животни на планетата. Защото са като умалена версия на по-едри видове. Кои бозайници са най-дребни?
Интересни факти за жабите, които може би не знаетеИнтересни факти за жабите, които може би не знаете
17 Ноем.
Мислите, че знаете това-онова за жабите? На път сте да научите много повече, особено ако тези безопашати земноводни са ви симпатични и интересни. Интересни факти за жабите, които може би не знаете.
Отглеждане на енот у дома - възможно ли е?Отглеждане на енот у дома - възможно ли е?
27 Септ.
Енотът е хищен бозайник от семейство миещи мечки. В естествени условия лесно се катери по дърветата, разрушава птичи гнезда, лови риба и жаби. Може ли да се гледа енот у дома?
С какво се хранят енотите?С какво се хранят енотите?
18 Септ.
Енотите, тези маскирани нощни бандити със склонност към пакости, са известни със своята адаптивност и находчивост. Тези всеядни същества имат разнообразна диета, която им позволява да виреят в широк спектър от среди.
Характер и темперамент на енотаХарактер и темперамент на енота
25 Август
Миещите мечки се срещат в Южна Канада, в по-голямата част от Съединените щати и в Северна Южна Америка. Те са въведени в части от Азия и Европа и сега са широко разпространени и там. Характер и темперамент на енота.