miau.bg»Статии»Кучета»Здраве на Кучето
Здраве на Кучето

Здраве на Кучето

Здраве, болести, симптоми и лечение на кучето. Съвети за здравето на кучето от А до Я. Как да се грижим за здравето на нашия любимец.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да правим, ако кучето ни се натровиКакво да правим, ако кучето ни се натровиАко имате съмнения, че кучето ви се е натровило, най-важното е да запазите спокойствие и да следвате тези важни стъпки. Какво да правим, ако кучето ни се натрови?
Признаци за стрес при кучетоПризнаци за стрес при кучетоКучето ви изглежда разтревожено? Стресирано? Притеснено? Може да си мислите, че няма как да разберете какво точно чувства то, но всъщност вашия домашен любимец често го показва по невербален начин. Признаци на стрес при кучето.
Заболявания при Ирландски Воден ШпаньолЗаболявания при Ирландски Воден ШпаньолКакто може би и сами се досещате от името на породата, Ирландският Воден Шпаньол обожава да се намират във водата. Прилича доста с пуделите, но въпреки това си има своите индивидуални особености. Кои са заболяванията при Ирландския воден шпаньол?
Грижа за опашката на кучетоГрижа за опашката на кучетоИзобщо не е тайна, че опашките на нашите четириноги приятели изразяват емоциите им. Понякога се изисква специални грижи за опашката на кучето. Как да се грижим за кучешката опашка?
Заболявания при Джак Ръсел ТериерЗаболявания при Джак Ръсел ТериерОт години отглеждаме и обичаме Джак Ръсел Териерите заради тяхната неизчерпаема енергия, страст, радост и дружелюбие. Те са едни от най-забавните кучета. Заболявания при Джак Ръсел териерите.
Депресия при кучето - симптоми и лечениеДепресия при кучето - симптоми и лечениеЧесто стопаните на домашните си любимци не обръщат достатъчно внимание на самочувствието на питомците си, като така могат да пропуснат дори факта, че кучето им се намира в депресия. Депресия при кучето - симптоми и лечение.
Ако животното ви има бълхиАко животното ви има бълхиНикой домашен любимец не е застрахован от бълхите, като те са не само много дразнещи, но също така доста опасни за вашия домашен любимец. Какво да правим, ако животното има бълхи?
Заболявания при куче Чау ЧауЗаболявания при куче Чау ЧауЧау Чау е древна порода кучета, която води началото си от Северен Китай. Има някои характерни болести за породата. Какви са типичните заболявания при куче Чау Чау?
Видове рак при кучетатаВидове рак при кучетатаРакът при кучетата може да засегне всеки орган в тялото. Туморите по кожата могат да изглеждат като бучки и обикновено са лесно забележими. Видове рак при кучетата:
Заболявания при породата Шотландска овчарка (Коли)Заболявания при породата Шотландска овчарка (Коли)Шотландската овчарка има очарователен характер и много мил темперамент. От какви заболявания страдат кучетата от породата Шотландска овчарка (Коли)?