Любопитно за кучетата

Любопитно за кучетата

Любопитни фактиза различните породи кучета от цял свят.
Характер и поведение на Плачещата болонкаХарактер и поведение на Плачещата болонкаПлачещите болонки са изключително приятелски настроени към своето семейство и всички, които познават. Ето още за характера и поведението на Плачещата болонка.
Породи кучета, подходящи за мъжеПороди кучета, подходящи за мъжеНай-добрият приятел на човека не е случаен израз. Вярно е, че няма по-добър другар от едно любящо и лоялно куче. Кои са породите кучета, подходящи за мъже?
Тези породи кучета просто не стават за пазачиТези породи кучета просто не стават за пазачиВсички можем да се съгласим, че повечето кучета, когато се налага, ще защитят собственика си или дома си. Но някои кучета не стават за пазачи. Вижте кои породи кучета за лоши пазачи.
Видовете пудели и какво трябва да знаем за тях?Видовете пудели и какво трябва да знаем за тях?Пуделите се една от най-популярните породи кучета днес. Знаете ли, че има цели 5 вида пудели? Ето кои са видовете пудели и какво трябва да знаете за тях. Особености на породите пудели.
Най-подходящите породи кучета за жениНай-подходящите породи кучета за жениЖените обичат нещата да се случват по определен начин и не се притесняват да постигат целите си. Това важи за всеки аспект от живота на жената, включително и при отглеждането на домашен любимец. Кои са породите кучета за жени?
Породи кучета с буквата БПороди кучета с буквата БКогато говорим за кучета, можем да им направим различни класации. Вижте породи кучета, чието име започва с буквата Б. Това са невероятни породи кучета с буквата Б.
Характер и поведение на Немската овчаркаХарактер и поведение на Немската овчаркаНемската овчарка е сред най-разпространените породи кучета. Какво трябва да знаем за характера и поведението на Немската овчарка?
Защо си заслужава да осиновите непородисто кучеЗащо си заслужава да осиновите непородисто кучеА ако все още не сте намерили своите причини да осиновите именно непородисто кученце, вижте в галерията ни няколко безспорни довода да го направите и си припомнете, че приятелството се печели, а не се купува с пари.
Породи кучета за неопитни стопаниПороди кучета за неопитни стопаниДа бъдеш стопанин на куче за първи път понякога изглежда плашещо. Какво първо куче да изберем. Вижте породи кучета за неопитни стопани.
Съвети при избора на кучеСъвети при избора на кучеНека ви помогнем при избора на куче за вас и семейството ви. Вашият нов четириног приятел ви очаква и ще се постараем да насочим мислите ви към въпросите, на които трябва да си отговорите при избора на куче