miau.bg»Статии»Кучета»Любопитно за кучетата
Любопитно за кучетата

Любопитно за кучетата

Любопитни фактиза различните породи кучета от цял свят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подходящи породи кучета за тийнейджъриПодходящи породи кучета за тийнейджъриТийнейджърската възраст е може би най-екстремната от всички в живота на човека. Тогава детето пораства, започва да открива света на възрастните, към който му предстои да се присъедини и се учи на отговорностите, присъщи на възрастта на родителите му.
Име за дакелИме за дакелИме за дакел. Име за мъжки дакел. Име за женски дакел. Идеи с имена на дакели. Как да кръстим куче от породата дакел?
Име за коргиИме за коргиИме за корги. Име за женско корги. Име за мъжко корги. Как да кръстим корги? Идеи за имена на коргита.
Подходящи домашни любимци за момчеПодходящи домашни любимци за момчеПишейки за подходящите домашни любимци за момче, ще ни се наложи да изключим от списъка си някои от най-често разпространените домашни любимци.
Колко упражнения са необходими на кучето всеки ден?Колко упражнения са необходими на кучето всеки ден?Повечето кучета имат нужда от средно 1-2 часа физическо натоварване на ден. Но според различни фактори времето може да варира. Колко упражнения са необходими на кучето всеки ден?
Испански породи кучетаИспански породи кучетаИзборът на домашен любимец е отговорна задача. Кучето наистина е невероятно добър избор заради всички свои достойнства. Кои са испанските породи кучета? Популярни породи кучета от Испания.
Породи ловни кучета с брадаПороди ловни кучета с брадаПодобно на други животни, различните породи кучета имат отличаващи ги интересни характеристики. Една от най-любопитните е наличието на брада. Породи ловни кучета с брада.
Как се гали куче?Как се гали куче?Начинът, по който галите едно куче, може да ви направи за него любим човек - или човек, когото то винаги се опитва да избягва. Как се гали куче?
Породи едри кучета в бялоПороди едри кучета в бялоКучето е толкова отдавна спътник на човека, че съвсем естествено в дългото съжителство, отглеждането и селектирането се е получило огромно разнообразие сред тях. Белите кучета несъмнено предизвикват интерес и приковават погледа заради външния си вид.
Породи едри кучета в черноПороди едри кучета в черноЕлегантност и изтънченост - това е характерно за кучетата в черно. Абаносовото палто на едро едро куче го отличава веднага от всички други и предизвиква интерес. Породи едри кучета в черно.