miau.bg»Статии»Кучета»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Кои зеленчуци са вредни за кучетата?Кои зеленчуци са вредни за кучетата?Натуралната храна предизвиква проблеми в храненето на кучетата. Адаптираните храни нещата са ясни, но растителната храна, която може да им се дава, е въпрос, който затруднява често стопаните. Кои зеленчуци са вредни за кучетата?
Малките стопани на куче трябва да са минимум 7-годишниМалките стопани на куче трябва да са минимум 7-годишниКучето е най-добрият приятел на човека, а това означава и на детето. Ако детето е самотно, скучае и си няма приятелче, дали е добра идея да му се вземе куче?
Грижи при отглеждане на кувасГрижи при отглеждане на кувасПородата кувас е унгарска и е название за едро, силно и интелигентно куче с дълга история на отглеждане и използване в родната му Унгария. Грижи при отглеждане на кувас.
Хранене на кувасХранене на кувасКувас са унгарски големи планински кучета, чудесни пазачи на дома и домашни любимци с характер. Кувас не е претенциозно животно, но има своите особености и те трябва да се зная и спазват. Хранене на кувас.
Грижи за възрастен померанГрижи за възрастен померанВ голямото семейство на шпицовете се отличава най-малкият член - померанът. Грижите за него обаче съвсем не са малки. Ето какво трябва да знаете за грижите за възрастен померан.
Отглеждане на Голдън Ретривър вкъщиОтглеждане на Голдън Ретривър вкъщиГолдън ретривърът е идеалното семейно куче, което много бързо би се привързало към най-малките обитатели на дома. Четириногото не само че ще се погрижи хлапетата да не скучаят. Отглеждане на Голдън Ретривър вкъщи.
Защо кучето ви яде треваЗащо кучето ви яде треваКато се замислим, в крайна сметка гризането на тревички не е катастрофално. Наблюдавайте обаче колко често го правят, тъй като може да е симптом на болестно състояние, което животинчето се опитва само да излекува
Кои подправки са полезни за кучетоКои подправки са полезни за кучетоНякои подправки като черен пипер, лют червен пипер са напълно неподходящи и дори вредни за кучетата. Но има подправки, които са полезни за здравето на лаещия ви любимец. Кои подправки са полезни за кучетата?
Колко дълго живеят йоркширските териери?Колко дълго живеят йоркширските териери?Породата йоркширските териери е една от най-милите и сладките, като освен това те са идеалното семейно куче. Колко дълго живеят йоркширските териери?
Какво трябва да знаем за пътуването с кучеКакво трябва да знаем за пътуването с кучеКакво трябва да знаем за пътуването с куче? Преди да поемете на път с четириногия си приятел, първото нещо, което трябва да направите е да проверите дали планираните от вас квартири или мястото, на което ще оставате, позволяват домашни любимци.