Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Характер и поведение на американски булдогХарактер и поведение на американски булдогАмериканският булдог е много весело и дружелюбно куче. Въпреки че са добронамерени, не винаги се разбират с другите животни. Какви са особеностите на характера и поведението на американския булдог?
Подходящи храни за дребните породи кучетаПодходящи храни за дребните породи кучетаКакто и всеки собственик на дребните породи кучета, така и вие искате вашият питомец да расте здрав и щастлив. С кои храни да храним дребните кучета? Кои са полезните храни за дребните кучета?
Хранене на ФокстериерХранене на ФокстериерФокстериерите са активни и весели кучета, които се нуждаят от правилни грижи и хранене. С какво се хранят фокстериерите? Какви са най-добрите храни за фокстериери?
Породи кучета за хора без опитПороди кучета за хора без опитКои са кучетата за неопитни хора? Кучетата са едни от най-желаните и най-разпространените домашни любимци.
Съвети при къпане на пинчерСъвети при къпане на пинчерКак се къпе пинчер. Какво трябва да направите преди къпане на пинчер. Съвети при къпане на пинчер.
Хранене на БигълХранене на БигълБигълът е английска порода кучета, която е в списъка на най-престижните повече от сто години. Преди да си вземете кученце, трябва да се запознаете подробно с правилата за неговото хранене и поддръжка.
Хранене на самоедХранене на самоедПри избора на хранене на всяко едно куче е важно да подходите отговорно, тъй като от това в голяма степен зависи здравето на питомеца ви. Хранене на самоед - какво трябва да знаем?
Грижа за козината на пуделГрижа за козината на пуделПуделът е един чудесен компаньон, който бързо се превръща във верен приятел, а ефектният вид на козината му предизвиква възхищение. Грижа за козината на пудел.
Отглеждане на фокстериерОтглеждане на фокстериерВъпреки по-малките си размери фокстериера излъчва сила, като това се отнася и за характера на фокстериера. То има дебела и грубовата козина, която обаче е къса и затова не се налага да решите животното често.
Обучение и дресура на самоедОбучение и дресура на самоедПородата самоед е една от най-харизматичните и умни заедно с това кучета. Какво трябва да знаем за характера и дресурата на самоед?