miau.bg»Статии»Кучета»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хранене на Шар ПейХранене на Шар ПейХранене на Шар Пей. Една много интересна порода кучета е шай пей. Първоначалното им използване е като бойни животни. Въпреки това те са много весели и игриви по характер.
Хранене на немски догХранене на немски догКато начало, немският дог обича храната и изяжда солидно количество всеки ден. Хранене на немски дог.
Съвети при отглеждане на басенджиСъвети при отглеждане на басенджиБасенджи се разбира отлично с децата в семейството и е техен другар в игрите. В следващите редове вижте някои важни съвети при отглеждане на басенджи:
Хранене на бишон фризеХранене на бишон фризеХраните от трапезата на стопаните могат да навредят на бишон фризе, в някои случаи много сериозно. Хранене на бишон фризе.
Съвети при хранене на басенджиСъвети при хранене на басенджиСъвети при хранене на басенджи. С какво да храним басенджи? Как се храни куче басенджи? Подходящи храни за породата басенджи.
Съвети при хранене на голдън ретривърСъвети при хранене на голдън ретривърСъвети при хранене на голдън ретривър. Как да храним голдън ретривър? Кои са подходящите храни за голдън ретривър?
Важни грижи при отглеждане на немски догВажни грижи при отглеждане на немски догВ миналото будещият респект с външността си звяр и загубил почти напълно хъса и агресията си и се е превърнал от силен ловец в диванен питомец. Важни грижи при отглеждане на немски дог.
Хранене на бордър колиХранене на бордър колиТъй като породата бордър коли има затруднения с приема и преработването на храната, естественото хранене е за предпочитане. Чувствителният стомах на бордър колито често се разболява, причинява му доскомфорт и повръщане.
Хранене на австралийска овчаркаХранене на австралийска овчаркаДобрата новина е, че храненето на австралийска овчарка е съвсем просто. Поради това грижата по храната за австралийска овчарка е един от най-лесните аспекти в отглеждането му
Хранене на малтийска болонкаХранене на малтийска болонкаМалтийската болонка е миниатюрно кученце с мила муцунка и бяла козина. Бялата козина е не само отличителна черта на кучето, но има своето значение при храненето на животното. Хранене на малтийска болонка.