Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Хранене на Дого АржетиноХранене на Дого АржетиноДого Аржентино са може би едни от най-смелите и верни кучета на планетата. Те са били отгледани в Аржентина, за да бъдат перфектните другари за лов, които са били готови да повалят животни като глигани и пуми, без да се замислят.
Основни правила при хранене на мопс със суха хранаОсновни правила при хранене на мопс със суха хранаВсе по-често в днешно време хората, които си търсят куче за домашен любимец, избират мопс. Как се храни мопс? Вижте основни правила при хранене на мопс със суха храна.
Отглеждане на Самоед вкъщиОтглеждане на Самоед вкъщиСамоед е популярна порода кучета, зародила се преди много векове. Предполага се, че води началото си от Сибир. През годините тези силни и издръжливи животни са използвани от хората с различни цели.
Отглеждане на Питбул вкъщиОтглеждане на Питбул вкъщиПитбул е порода кучета, която е популярна със своята агресия. Как се отглежда питбул? Как да се грижим за питбул? Правила при отглеждане на питбул.
Отглеждане на Джак Ръсел Териер вкъщиОтглеждане на Джак Ръсел Териер вкъщиДжак ръсел териер е популярна порода кучета, която се е появила преди около два века в Англия. Тези дребни и изключително пъргави четириноги се използват за лов на наземен и подземен дивеч, поради своята ловкост и интелигентност.
Отглеждане на Бигъл вкъщиОтглеждане на Бигъл вкъщиАко имате малчуган и решите да си вземете бигъл у дома, знайте, че се окажете с две деца, които много ще си пасват във вършенето на бели.
Характер и поведение на Английски БулдогХарактер и поведение на Английски БулдогХарактер и поведение на Английски Булдог. Какъв е темпераментът на Английския Булдог? Какви трябва да знаем за породата Английски Булдог?
Характер и поведение на Шар ПейХарактер и поведение на Шар ПейКакво трябва да знаем за характера и поведението на Шар Пей? Кучетата от тази порода изискват стопанин, който може напълно да се отдаде на обучението на Шар Пей.
Отглеждане на Немска Овчарка вкъщиОтглеждане на Немска Овчарка вкъщиКак се гледа немска овчарка? Грижи за немска овчарка. Какво трябва да имаме предвид при отглеждането на немска овчарка?
Характер и поведение на басетХарактер и поведение на басетКакъв е характерът на басета? Какво е поведението на басета? Какво трябва да знаем за отглеждането на басет? Започнете да тренирате веднага с вашите кученца.