miau.bg»Статии»Кучета»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грижи за козината на английски кокер шпаньолГрижи за козината на английски кокер шпаньолАнглийският кокер шпаньол е много популярна порода кучета за домашни любимци. Породата е много добра за отглеждане, но има един малък недостатък. Грижи за козината на английски кокер шпаньол.
Важни грижи при отглеждане на холандско овчарско кучеВажни грижи при отглеждане на холандско овчарско кучеГрупата на овчарските кучета е доста многобройна и те се приемат и толерират добре от потенциалните стопани с едно изключение. Това е холандското овчарско куче, известно и като хердер. Грижи за холандска овчарка
Съвети при хранене на акбашСъвети при хранене на акбашПородата акбаш е представена от едри, добре сложени животни, силни и издръжливи, на които в миналото, а понякога и днес, е поверявана охраната на стадата. Съвети при хранене на акбаш.
Хранене на американски кокер-шпаньолХранене на американски кокер-шпаньолАмериканският кокер-шпаньол е куче, което се отличава със своята косместа козина, сладък външен вид и миролюбива натура. Хранене на американски кокер-шпаньол.
Грижи за козината на австралийската овчаркаГрижи за козината на австралийската овчаркаАвстралийската овчарка е отлична порода за домашен любимец заради многобройните положителни качества, които притежава. Как да се грижим за козината на австралийската овчарка?
Грижи за фараоново кучеГрижи за фараоново кучеФараоновата хрътка е игрива и енергична, а тъй като е свикнала да живее в глутница, тя се разбира чудесно с други кучета с нейния размер, и с хора. Грижи за фараоново куче.
Хранене на черен руски териерХранене на черен руски териерЗа руския черен териер казват, че е силно куче с нежно сърце. То наистина е едро животно с атлетично тяло от здрав, груб тип. Хранене на черен руски териер.
Отглеждане на Бернски зененхундОтглеждане на Бернски зененхундБернският зененхунд е овчарска порода кучета, известни още като Бернски овчарки. Отглеждане на Бернски зененхунд:
Грижи за американски стафордширски териерГрижи за американски стафордширски териерАмериканският стафордширски териер или още амстаф е спокойно, резервирано и чисто куче. Грижи за американски стафордширски териер.
Хранене на руска цветна болонкаХранене на руска цветна болонкаХранене на руска цветна болонка? На какво трябва да обърнем внимание при храненето на руската цветна болонка?