Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Козметика за кучета - какво трябва да знаемКозметика за кучета - какво трябва да знаемОт избора ви на кучешка козметика зависи не само красотата, но и здравето на вашия домашен любимец. Ето какво трябва да знаете, когато избирате подходяща козметика за кучета.
Правилното хранене и подходящите храни за вашето кучеПравилното хранене и подходящите храни за вашето кучеИзборът на хранителен режим за кучето е отговорно решение, но взимането му не е толкова трудно. Как и по колко да храним нашето куче?
Защо кучето е агресивно?Защо кучето е агресивно?Важно е да разберете защо вашето куче става агресивно и да измислите най-добрия начин да се справите с това. Има няколко причини, поради които кучето може да стане агресивно - вижте ги.
Френски Булдог - характер и поведениеФренски Булдог - характер и поведениеФренският Булдог за първи път се появява в Англия като еквивалент на големия булдог. Какво трябва да знаем за характера и поведението на френския булдог?
Грижа за кожата и козината на МопсГрижа за кожата и козината на МопсСмята се, че грижата за породата Мопс не изисква никакви усилия, но това не е точно така. Мислите да си вземете Мопс? Вижте от какво се нуждаете за грижата за кожата и козината на тази порода кучета.
Грижи за козината на пинчераГрижи за козината на пинчераИмате пинчер или искате да си вземете такова куче? Знаете ли как да се грижите за пинчер? А знаете ли как да се грижите за козината на пинчера?
Полезни съвети при пътуване с кучеПолезни съвети при пътуване с куче
27 Февр.
Teodora Mishineva
Полезни съвети при пътуване с куче. Почивката ви несъмнено би била по-забавна, ако вземете и кучето. Но за какво трябва да се подготвите при пътуване с куче?
За да е спокойно кучетоЗа да е спокойно кучето
10 Февр.
Teodora Mishineva
Всеки стопанин иска кучето му да се чувства добре у дома, но понякога и то се стресира. Ето как да успокоите кучето си, когато то е неспокойно и кои са възможните фактори, отговорни за кучешкото безпокойство.
Пекинез - характер и поведениеПекинез - характер и поведениеКучетата от порода Пекинез са много сладки, но не се заблуждавайте от външния вид - те са чудесни кучета-пазачи. Ето какво още трябва да знаете за характера и поведението на Пекинеза.
Характер и поведение на курцхаарХарактер и поведение на курцхаарПородата немски курцхаар е уникална във всички отношения. Курцхаарът не е агресивно куче към непознати, а напротив, животното е игриво и дружелюбно.