Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Къпане на немската овчарка - какво трябва да знаем?Къпане на немската овчарка - какво трябва да знаем?Немските овчарки са едни от най-интелигентните и сладки кучета, които може да имате. Но дългата им козина често е предизвикателство за стопаните. Къпане на немската овчарка - какво трябва да знаем?
Как да направим домашен шампоан за кучетаКак да направим домашен шампоан за кучетаВ специализираните магазини и в търговската мрежа лесно се намират шампоани за кучета. Но как да си приготвим сами кучешки шампоан? Вижте рецепти за домашен кучешки шампоан?
Породите кучета, подходящи за децаПородите кучета, подходящи за децаАко имате дете и то иска куче, добре е да изберете порода, която да е подходяща за деца. Кои породи кучета за подходящи за деца? Вижте най-подходящите породи кучета за деца.
Колко години живеят помераните?Колко години живеят помераните?Помераните са много нежни и сладки кученца. Каква е продължителността на живот при помераните? До колко години живеят помераните?
Основни правила при хранене на мопс със суха хранаОсновни правила при хранене на мопс със суха хранаВсе по-често в днешно време хората, които си търсят куче за домашен любимец, избират мопс. Как се храни мопс? Вижте основни правила при хранене на мопс със суха храна.
Бигъл - характер и поведениеБигъл - характер и поведениеБигълът е ловджийско куче, селектирано за лов на зайци, но поради слабата му издържливост се е утвърдило повече като куче компаньон. Какво трябва да знаем за характера и поведението на Бигъла?
Най-лесните за отглеждане декоративни кучетаНай-лесните за отглеждане декоративни кучетаМалките кученца са сладки, мили и предизвикват умиление у хората, което прераства в желание палето да си остане все така малко и симпатично. Кои са най-лесните за отглеждане декоративни кучета?
Характер и поведение на йоркширски териерХарактер и поведение на йоркширски териерЙоркширският териер произхожда от Англия и по-точно от графство Йоркшир. От там идва и името на неговата порода. Какво трябва да знаем за характера и поведението на йоркширския териер
Козметика за кучета - какво трябва да знаемКозметика за кучета - какво трябва да знаемОт избора ви на кучешка козметика зависи не само красотата, но и здравето на вашия домашен любимец. Ето какво трябва да знаете, когато избирате подходяща козметика за кучета.
Как да предпазим кучешката козина от сплъстяванеКак да предпазим кучешката козина от сплъстяванеКозината на дългокосместите породи кучета често се сплъстява. Какво да правите, ако имате такъв любимец? Ето как да предпазим кучешката козина от сплъстяване. Съвети при сплъстяване на козината на кучето.