Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Полезно ли е за кучетата да ядат хлябПолезно ли е за кучетата да ядат хлябАко сте решили да давате на кучето си хляб, то това трябва е много рядко. Все па въглехидратите се усвояват трудно от организма им. Какъв хляб е опасен за здравето на кучето?
Физическа активност на Каракачанската овчаркаФизическа активност на Каракачанската овчаркаКаракачанската овчарка не е особено популярна в света, но ние си се гордеем с нея. И има за какво. Тези големи, пухкави кучета са много добри приятели на човека. От колко физическа активност има Каракачанската овчарка?
Грижи при отглеждане на Ирландски Воден ШпаньолГрижи при отглеждане на Ирландски Воден ШпаньолИрландският воден шпаньол е ловна порода, затова и не е учудващо, че тези кучета имат невероятна енергия и издържливост. Грижи при отглеждане на ирландски воден шпаньол - какво трябва да знаем?
Афенпинчер - характер и поведениеАфенпинчер - характер и поведениеАфенпинчерите, познати още като маймунски кучета, са малки, но борбени и изпълнени с енергия животни. Какво трябва да знаем за характера и поведението на афенпинчера?
Характер и поведение на Американско БулиХарактер и поведение на Американско БулиХарактер и поведение на Американско Були. Американското Були има къса и лъскава козина, като могат да се забележат различни шарки. Какъв е темпераментът на Американско Були. Какво трябва да знаем за характера и поведението на Американското Були.
Мини шпиц – поведение и особености на характераМини шпиц – поведение и особености на характераМини шпиц – поведение и особености на характера. Шпиц е порода с дълга история. Какво трябва да знаем са особеностите на характера на мини шпиц? Какво е поведението на мини шпиц?
Характер и поведение на Каракачанска овчаркаХарактер и поведение на Каракачанска овчаркаКаракачанското куче се появява преди много векове в България. Какво трябва да знаем за характера и поведението на Каракачанска овчарка.
Консерви за кучета - предимства и недостатъциКонсерви за кучета - предимства и недостатъциКонсервите за кучета имат предимства и недостатъци. Какво трябва да знаем за кучешките консерви? Как правилно да храним кучето с консервирана храна?
Как да играем с кучето?Как да играем с кучето?Как да играем с кучето? Обичате ли да играете с кучето си. Кучетата обичат да играят. Кои са интересните игри за кучета. Ето как да играете с кучето си?
Как и колко често да разресваме кучето?Как и колко често да разресваме кучето?Как и колко често да разресваме кучето? Ако имате куче, тогава знаете че то трябва да се реше редовно. По колко да решем различните породи кучета?