Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Отглеждане и обучение на КангалОтглеждане и обучение на КангалКангалът е националното куче на Турция. Той е идеален охранител, но размерите му биха били проблем за отглеждането му. Ето всичко, което трябва да знаете за отглеждането и обучението на Кангал.
Списък на забранените храни за кучетаСписък на забранените храни за кучетаНе давайте на вашето куче всичко, което си хапвате вие или към което то прояви апетит. Обърнете внимание на списъка със забранени храни за кучета тук, за да предпазите своя любимец от инциденти.
Какво трябва да знаят стопаните на немска овчарка?Какво трябва да знаят стопаните на немска овчарка?Немските овчарки са едни от най-известните в света породи кучета. Ето какви са техните предимства и недостатъци при отглеждане. Особености на немската овчарка.
Характер и поведение на КангалХарактер и поведение на КангалКангалът е порода куче с развит инстинкт на охранител. Отнася се добре с околните, но поведението му зависи до голяма степен от отношението на стопанина му към него. Ето какво още трябва да знаете за характера и отглеждането на Кангал.
Как да се грижим за домашните любимци през зиматаКак да се грижим за домашните любимци през зимата
25 Януари
Teodora Mishineva
Бозайниците и птиците усещат студа. Всеки отделен вид има граници на температура, които предпочита. Отвъд тях има по-големи граници, които животното може да толерира и да оцелее, но те не винаги са комфортни за живот. Ако вашият любимец се е наслаждава
Характер и поведение на дратхаарХарактер и поведение на дратхаарАко не сте любител на лова и дългите разходки из пущаниците, няма смисъл да си взимате това куче. Просто характерът и поведението на дратхаар ще ви изненадат неприятно.
Грижа за козината на немската овчаркаГрижа за козината на немската овчаркаАко сте решили да си вземете немска овчарка, тогава трябва да сте подготвени не само за това, че ще сте отговорни за животното, но и да се грижите за козината на кучето. Как да се грижим за козинаа на немска овчарка?
Отглеждане на доберман в домашни условияОтглеждане на доберман в домашни условияДоберманът е една от най-активните породи кучета. Неговото внимание трябва да бъде ангажирано постоянно. Ето какво още трябва да знаете за отглеждането на доберман в домашни условия.
Как да направим легло за кучето?Как да направим легло за кучето?Всеки домашен любимец трябва да има свое местенце, където да може да си почива. Хубавото е, че и сами може да направите легло за кучето си. Ето какви варианти за кучешко легло ви предлагаме.
Хъски - характер и поведениеХъски - характер и поведениеХъски се използва и до днес като впрегатно куче, тъй като е силно, издържливо и е подходящо за тежки зимни условия. Животните от тази порода имат дебела козина и могат да се придвижват с лекота върху лед.