miau.bg»Статии»Кучета»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хранене на италиански бракХранене на италиански бракИталианският брак е голямо ловно куче, с изключителни работни качества, добър характер и забележителен външен вид. Животното се адаптира лесно към различни ловни ситуации и е послушен и надежден партньор на ловеца.
Грижи за австралийско келпиГрижи за австралийско келпиСред работните породи кучета австралийското келпи заема доста централно място. То е не само работещо куче, а истински работохолик по природа. Как се гледа австралийско келпи? Отглеждане на австралийско келпи.
Хранене на боксерХранене на боксерБоксерът е известен като спокойно и уравновесено куче, но обича игрите и лудориите и е много подходяща порода за семейство с малки деца. Как да храним боксер? Подходящи храни за боксер.
Хранене на австралийско келпиХранене на австралийско келпиАвстралийското келпи е енергично работещо куче, което е на крак от ранни зори и работи цял ден до изнемога. Като истински работохолик това животно е щастливо само ако му се създава непрекъсната заетост.
Хранене на шелтиХранене на шелтиЗа да бъде домашния питомец здрав, жизнен и енергичен от първостепенна важност е неговата хранителна диета. Шетландската овчарка, наричана още шелти, не прави изключение от това известно правило. Хранене на шелти.
Грижи за италиански бракГрижи за италиански бракНаследник на най-древната порода на молосите днес е италианският брак. Грижи за италиански брак - вижте повече в следващите редове:
Как да помогнем на куче да отслабне?Как да помогнем на куче да отслабне?Кучетата обичат да похапват. И подобно на хората, могат в един момент да се окажат с наднормено тегло, което да е опасно за живота им. Как да помогнем на куче да отслабне?
Лошо ли е кучето да яде една и съща храна всеки ден?Лошо ли е кучето да яде една и съща храна всеки ден?На човеците им омръзва да ядат едно и също ястие по много пъти. Представяте ли си да хапвате все същото за закуска, обяд и вечеря, при това всеки следващ ден? Лошо ли е кучето яде едно и също?
Характер и поведение на китайско качулато кучеХарактер и поведение на китайско качулато кучеКитайското качулато куче е перфектно общително животно. Качулатото куче е подходящо за стопанин, запален по спорта. Характер и поведение на китайско качулато куче.
Хранене на Уест Хайленд Уайт ТериерХранене на Уест Хайленд Уайт ТериерМалкото бяло кученце от породата Уест Хайленд Уайт Териер е енергично и много активно в игрите и разходките животно. То се нуждае от добра хранителна диета.