Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
С куче на море: Какво трябва да знаемС куче на море: Какво трябва да знаем
24 Юни
Преди да тръгнете на море с куче, помислете много добре, защото има породи, които много трудно понасят жегата. Ако любимецът ви е с прекалено гъста и дебела козина, едва ли ще се чувства добре под палещите лъчи на слънцето край морския бряг.
Къпане на кучетоКъпане на кучето
22 Юни
Къпането на четириногите приятели е задача, която обезкуражава голяма част от стопаните и те го правят изключително рядко.
Важни грижи при отглеждане на чехословашко вълчо кучеВажни грижи при отглеждане на чехословашко вълчо куче
08 Юни
Чехословашкото вълче куче е създадено след кръстосване на високоенергийно домашно куче и вълци. Важни грижи при отглеждане на чехословашко вълчо куче:
Грижи за козината на английски кокер шпаньолГрижи за козината на английски кокер шпаньол
27 Май
Английският кокер шпаньол е много популярна порода кучета за домашни любимци. Породата е много добра за отглеждане, но има един малък недостатък. Грижи за козината на английски кокер шпаньол.
Важни грижи при отглеждане на холандско овчарско кучеВажни грижи при отглеждане на холандско овчарско куче
14 Май
Групата на овчарските кучета е доста многобройна и те се приемат и толерират добре от потенциалните стопани с едно изключение. Това е холандското овчарско куче, известно и като хердер. Грижи за холандска овчарка
Съвети при хранене на акбашСъвети при хранене на акбаш
11 Май
Породата акбаш е представена от едри, добре сложени животни, силни и издръжливи, на които в миналото, а понякога и днес, е поверявана охраната на стадата. Съвети при хранене на акбаш.
Хранене на американски кокер-шпаньолХранене на американски кокер-шпаньол
10 Май
Американският кокер-шпаньол е куче, което се отличава със своята косместа козина, сладък външен вид и миролюбива натура. Хранене на американски кокер-шпаньол.
Грижи за козината на австралийската овчаркаГрижи за козината на австралийската овчарка
09 Май
Австралийската овчарка е отлична порода за домашен любимец заради многобройните положителни качества, които притежава. Как да се грижим за козината на австралийската овчарка?
Грижи за фараоново кучеГрижи за фараоново куче
04 Май
Фараоновата хрътка е игрива и енергична, а тъй като е свикнала да живее в глутница, тя се разбира чудесно с други кучета с нейния размер, и с хора. Грижи за фараоново куче.
Хранене на черен руски териерХранене на черен руски териер
03 Май
За руския черен териер казват, че е силно куче с нежно сърце. То наистина е едро животно с атлетично тяло от здрав, груб тип. Хранене на черен руски териер.