Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Съвети при хранене на Каракачанска овчаркаСъвети при хранене на Каракачанска овчаркаАко сте решили да си вземете Каракачанска овчарка, тогава сте длъжни да се погрижите за правилното хранене на кучето. Как да храним Каракачанска овчарка?
Померан - поведение и особености на характераПомеран - поведение и особености на характераПомеранът е изкуствено създадена декоративна кучешка порода, кръстоска между няколко вида значително едри исландски шпицове. Разберете малко повече за поведението и характера на померан.
Хранене на дакелХранене на дакелДакелите може и да са дребни кученца, но със сигурност могат да се похвалят с добрия си апетит. Вижте какви храни ядат дакели и какви не бива да им давате. Правилно хранене на дакел.
Трябва ли кучето да се подстригва?Трябва ли кучето да се подстригва?Трябва ли кучето да се подстригва? Всички кучета ли имат нужда от кучешка подстрижка? Да водим ли кучето на груминг?
Характер и поведение на лабрадорХарактер и поведение на лабрадорПородата лабрадор ретривър произхожда от остров Нюфаундленд, Канада. Вижте какво трябва да знаете за характера и поведението на лабрадора. Особености при отглеждането на лабрадор у дома.
Етапи от развитието и растежа на кучетоЕтапи от развитието и растежа на кучетоАко за първи път си вземате куче, сигурно се чудите как се развива и за какво трябва да внимавате през различните периоди на израстването. Познаването на тези етапи ще ви помогне да отгледате един здрав и игрив домашен любимец.
Как да се справим с ревността на кучетоКак да се справим с ревността на кучетоВсеки, който живее в дом с много животни, вероятно се е сблъсквал с някаква ревност между тях и по-точно за ревността на кучетата. Как изглежда кучешката ревност и как да се справите с нея.
Немска Овчарка - характер и поведениеНемска Овчарка - характер и поведениеНемските овчарки най-често се свързват с полицията и армията. Какво трябва да знаем за характера и поведението на немските овчарки?
Правилното хранене и подходящите храни за вашето кучеПравилното хранене и подходящите храни за вашето кучеИзборът на хранителен режим за кучето е отговорно решение, но взимането му не е толкова трудно. Как и по колко да храним нашето куче?
Защо кучето е агресивно?Защо кучето е агресивно?Важно е да разберете защо вашето куче става агресивно и да измислите най-добрия начин да се справите с това. Има няколко причини, поради които кучето може да стане агресивно - вижте ги.