Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Хранене на новородено кученцеХранене на новородено кученцеЗдравословно хранене е много важна част от грижите за домашните любимци. Хранене на новородено кученце - какво трябва да знаем?
Суха храна за кучето - какво трябва да знаемСуха храна за кучето - какво трябва да знаемАко и вие обмисляте да си вземете домашен любимец, тогава е добре да се запознаете с това, какво е полезно да яде и какво не. Суха храна за кучето - какво трябва да знаем?
Характерът на различните породи кучетаХарактерът на различните породи кучетаВсяко куче си има свой характер. Какъв е характерът на различните породи кучета? Научете повече за темперамента на някои популярни породи кучета.
Как да се справим със страха у кучетоКак да се справим със страха у кучетоКучетата могат да са много страхливи. На какво се дължи страха при кучето? Как да помогнем на кучето да се справи със страха?
Характер и поведение на Той ПуделХарактер и поведение на Той ПуделХарактер и поведение на Той Пудел - какво трябва да знаем? Породата Той Пудел е много популярна в целия свят. Тези кучета често се показват на конкурсите за домашни любимци.
Как да научим малко куче да ходи на пеленаКак да научим малко куче да ходи на пеленаКак да научим малко куче да ходи на пелена? Лесно ли се приучава куче към памперс. Как кучето да се научи да ходи до тоалетна на пелена?
Хранене на НюфаундлендХранене на НюфаундлендКак да храним Нюфаундленд? Нюфаундленд са гигантски кучета, които се отличават с пухкавата си козина. Хранене на Нюфаундленд - какво трябва да знаем?
Защо е толкова вредно да държите кучето вързано в двора?Защо е толкова вредно да държите кучето вързано в двора?Да държите кучето вързано на двора първоначално може да не изглежда като толкова лоша идея, но всъщност може да бъде изключително вредно за здравето. Какви са вредите и рисковете при връзването на кучето?
Колко често трябва да се разхожда йоркширски териер?Колко често трябва да се разхожда йоркширски териер?Колко често трябва да се разхожда йоркширски териер? Имате йорки и искате да разберете колко често и колко продължително се разхожда йоркширски териер.
Намордник на кучето - кога, как, защоНамордник на кучето - кога, как, защоКучешкият намордник е един от задължителните аксесоари, ако разхождате голямо куче, и особено ако разходката ви е в парка, където има и тичащи и играещи деца. Намордник на кучето - кога, как, защо?