Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отглеждане на Айну вкъщиОтглеждане на Айну вкъщиОще от Древността тези животни са третирани като работни кучета. Те са влизали в ролята на пазачи и са придружавали стопаните си по време на лов.
Отглеждане на Боксер вкъщиОтглеждане на Боксер вкъщиУлисани в игрите си, боксерите могат да станат несъобразителни и груби, при което да съборят детето. В крайна сметка ще имате едно изплашено мъниче и куче, което няма да разбере защо е наказано.
Отглеждане на Керн Териер вкъщиОтглеждане на Керн Териер вкъщиСоциализираният и правилно дресираният Керн териер е мил и игрив, така че контактите с децата му носят само положителни емоции. Ако един керн териер е добре социализиран, той най-вероятно ще може да се разбира с други кучета.
Хранене на ПитбулХранене на ПитбулЗдравословното хранене на питбула трябва да бъде на първо място. Не само ние се нуждаем от здравословна и биохрана. Нашите домашни любимци също се нуждаят от здравословна храна през целия си етап на развитие.
Хранене на босеронХранене на босеронФренското овчарско куче е познато и под името босерон. Това е скъпа и чистокръвна порода. Хранене на босерон. Какви храни да даваме на босерон?
Шампоани против падане на козината при домашните любимци - действат ли?Шампоани против падане на козината при домашните любимци - действат ли?Специализираните продукти като шампоани против падане на козината се използват с надеждата да направят живеенето с обичните домашни любимци малко по-лесен. Но всъщност вършат ли някаква работа тези шампоани?
Важни грижи при отглеждане на шелтиВажни грижи при отглеждане на шелтиШетландската овчарка е чудесен компаньон в семейството, добронамерен и привързан. Грижите за това животно са малко повече поради характера на козината. Как се отглежда шелти?
Отглеждане на Папийон вкъщиОтглеждане на Папийон вкъщиПапийонът е любвеобилен и мил не само към родителите в семейството, но и към децата. Той обожава да бъде обект на техните ласки, да бъде гален и обгрижван.
Хранене на италиански бракХранене на италиански бракИталианският брак е голямо ловно куче, с изключителни работни качества, добър характер и забележителен външен вид. Животното се адаптира лесно към различни ловни ситуации и е послушен и надежден партньор на ловеца.
Грижи за австралийско келпиГрижи за австралийско келпиСред работните породи кучета австралийското келпи заема доста централно място. То е не само работещо куче, а истински работохолик по природа. Как се гледа австралийско келпи? Отглеждане на австралийско келпи.