Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хранене на китайското качулато кучеХранене на китайското качулато кучеХранителната диета е едно от основните условия за отглеждане на здраво и активно животно за всички собственици на домашни любимци. Храненето на китайското качулато куче не прави разлика от това правило. Храни за китайско качулато куче.
Важни грижи при отглеждане на унгарска визлаВажни грижи при отглеждане на унгарска визлаАко трябва с две думи да бъде описана унгарската визла, то те са сладур с шоколадов тен. Тези спортни кучета, с унгарски произход, както издава и името им, са изключително любвеобилни и лоялни спътници на човека.
Хранене на корги кардиганХранене на корги кардиганБалансираната диета е важна за здравето и добрия тонус на всеки четирикрак лаещ домашен любимец. Няма причина кучето от порода корги кардиган да прави изключение от правилото.
Характер и поведение на източноевропейска овчаркаХарактер и поведение на източноевропейска овчаркаКогато става въпрос за породата източноевропейска овчарка винаги в съзнанието изниква представата за служебно работно куче. Характер и поведение на източноевропейска овчарка.
Характер и поведение на японски шпицХарактер и поведение на японски шпицПерфектен домашен любимец - има ли такова нещо? Много любители на кучета ще кажат , че японският шпиц отговаря на това определение. Характер и поведение на японски шпиц.
Корги кардиган - характер и поведениеКорги кардиган - характер и поведениеГрафство Кардиган в Уелс е дало своя принос към селекцията на кучета с порода, наречена корги кардиган. Едва ли тогава някой е предполагал колко популярни ще станат тези късокраки кученца, любимци на кралица Елизабет ІІ.
Важни грижи за източноевропейска овчаркаВажни грижи за източноевропейска овчаркаИзточноевропейското овчарско куче е основно служебно и работещо животно. На него се делегира грижата за сигурността на дома и членовете на семейството. Обучени екземпляри от породата са водачи на слепи хора и придружават инвалиди.
Хранене на мексиканско голо кучеХранене на мексиканско голо кучеМексиканското голо куче е рядка и интересна порода с много древен произход. Как да храним мексиканско голо куче? Подходящи храни за мексиканско голо куче.
Хранене на ваймаранерХранене на ваймаранерЗа всеки домашен любимец от кучешкото войнство важи неотклонно максимата, че неговото здраве и бодрост зависят силно от хранителната му диета. Хранене на ваймаранер. Как да храним ваймаранер?
Грижи при отглеждане на корги кардиганГрижи при отглеждане на корги кардиганОтделните породи кучета са станали известни заради качествата си и използването им от хората за различни цели. Грижи при отглеждане на корги кардиган: