Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче. Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Хранене на Сибирско ХъскиХранене на Сибирско ХъскиПрепоръчително е Сибирското Хъски да се храни след физическо натоварване и разходка. Вижте кои са забранените и полезни храни за Сибирско Хъски. Какво трябва да знаете за особеностите при хранене на Сибирско Хъски.
Как се приготвя ориз за кучеКак се приготвя ориз за кучеОризовата каша за кучета е естествен източник на енергия и жизненост, която не само насища организма с витамини и минерали, укрепва костите и кръвоносните съдове, но и почиства от токсини и вредни отлагания в чревния тракт.
Да дадем варено яйце на кучето - вредно или полезно?Да дадем варено яйце на кучето - вредно или полезно?Изучавайки въпроса за естественото хранене, често собствениците на животни имат въпроси: Могат ли кучетата да ядат яйца? Кои яйца са по-здравословни? Да даваме ли сварени яйца на кучетата?
Грижи за малки кученца от породата Каракачанска овчаркаГрижи за малки кученца от породата Каракачанска овчаркаВсички кученца се нуждаят от специални грижи и възпитание. И кученцата от породата Каракачанска овчарка не са изключение. Бъдещият собственик на кученце Каракачанска овчарка трябва да знае каква ще бъде ролята му през първите месеци от живота.
Характер и поведение на средноазиатска овчарка (алабай)Характер и поведение на средноазиатска овчарка (алабай)Характер и поведение на средноазиатска овчарка, позната още като алабай. Алабай е много отговорно и предано куче, което обаче трябва да бъде възпитано много старателно.
Сух шампоан за кучета - какво трябва да знаемСух шампоан за кучета - какво трябва да знаемВсички стопани на домашни любимци са запознати с това, колко е важно да поддържат хигиената животното си. Имайки предвид редовните ежедневни разходки на кучетата навън, честото къпане е много важно. Тогава на помощ идва сухият шампоан за кучета.
Как да приготвим здравословна каша за кучетаКак да приготвим здравословна каша за кучетаКак да приготвим здравословна каша за кучета? Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да разнообразите менюто на вашето куче. Здравословни каши за кучета - важни за храненето на вашия любимец.
Съвети при закупуване на кученцеСъвети при закупуване на кученцеКученцата са едни от най-милите животинки - малки, чаровни, игриви и толкова любвеобилни. Няма как човек да не се влюби в тях. Вижте важни съвети при закупуване на кученце?
За кашлицата при кучетатаЗа кашлицата при кучетатаМного от стопаните не смятат, че кашлицата е опасен симптом, на който трябва да обръщат внимание. Какви са причините за кучешка кашлица и какво трябва да направим?
Какви зеленчуци да даваме на Мини пинчерКакви зеленчуци да даваме на Мини пинчерДомашният любимец е като дете. Грижим се за него, храним го, купуваме му играчки и се тревожим, когато е болен. Как да храним Мини пинчер? Кои са полезните зеленчуци за Мини пинчери?