Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Съвети за отбиване на малките кученцаСъвети за отбиване на малките кученцаОтбиването на кученцата от майчиното мляко е изключително важен етап, на който всички стопани трябва да обръщат особено внимание. Кога и как се отбиват малки кученца от майката? Съвети за отбиване на малки кученца.
Осиновяване на животни - какво трябва да знаемОсиновяване на животни - какво трябва да знаемОсиновяването на живо същество е висша форма на хуманност и емпатия, която можете да проявите. Осиновяване на животни - какво трябва да знаем? С какво трябва да се запознаем преди и след осиновяването на животни?
Какво да изберете – мъжка или женска овчарка?Какво да изберете – мъжка или женска овчарка?Немските овчарки са едни от най-красивите, умните и послушните животни. Ако вече сте решили да си вземете немска овчарка, вероятно сте изправени пред втора дилема – мъжка или женска овчарка да изберете.
Викториански булдог - всичко за породатаВикториански булдог - всичко за породатаКучетата от породата Викториански булдог са много предани, мили и добронамерени. Обожават стопанина си и са готови на всичко за него, защитавайки го във всяка една ситуация. Как се отглежда викториански булдог?
Как да купим померан?Как да купим померан?Покупката на куче е много отговорен процес. Как да купим померан? Какви въпроси трябва да зададете при покупка на померан. Съвети при избор на померан.
Видове гончета и техните особеностиВидове гончета и техните особеностиГончетата са красиви, активни и пъргави животни. Името гонче говори сама за себе си. Тези кучета са използвани за лов на заек, дива свиня, лисица и др. Гончето има доста разновидности. Какви видове гончета има?
Породи кучета с големи лапиПороди кучета с големи лапиКои са кучетата с големи лапи? Породи кучета с големи лапи, които могат да бъдат ваши най-добри приятели. Ето някои от най-едрите кучета.
Каква е разликата между аляски маламут и хъскиКаква е разликата между аляски маламут и хъскиИма породи кучета, които много си приличат на външен вид, но всъщност много се и различават. Каква е разликата между аляски маламут и хъски? Аляски маламут или хъски да си взема?
Грижа за опашката на кучетоГрижа за опашката на кучетоИзобщо не е тайна, че опашките на нашите четириноги приятели изразяват емоциите им. Понякога се изисква специални грижи за опашката на кучето. Как да се грижим за кучешката опашка?
Обучение на английски кокер-шпаньолОбучение на английски кокер-шпаньолВъзпитанието на кучето е продължителен и последователен процес, който изисква от вас да проявявате достатъчно търпение и да станете лидер в очите на любимеца ви. Обучение на английски кокер-шпаньол: