Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Обучение и дресура на самоедОбучение и дресура на самоедПородата самоед е една от най-харизматичните и умни заедно с това кучета. Какво трябва да знаем за характера и дресурата на самоед?
Характер и поведение на самоедХарактер и поведение на самоедОще от древни времена безстрашните самоеди са помагали на хората да преживяват в суровите условия на север. Какъв е характерът на породата самоед? Какво е поведението на породата саемод?
Белгийска овчарка - дресура и обучениеБелгийска овчарка - дресура и обучениеБелгийската овчарка е доста предпазливо, но и много активно куче. Белгийските овчарки са доста енергични и винаги са готови за игри. Какво трябва да знаем за дресурата и обучението на белгийската овчарка.
Кралски пуделКралски пуделКралските пудели са сред най-интелигентните и приятни кучета. Как да се грижим за кралски пудел? Вижте най-важното за отглеждането на кралски пудел.
Далматинец - характер и поведениеДалматинец - характер и поведениеОще от малки всички сме чували за породата далматинец от култовото детско филмче 101 далматинци. Какво трябва да знаем за характера и поведението на далматинците?
Болести при пуделитеБолести при пуделитеАко сте решили да си вземете домашен любимец и сте се спрели на пудел, тогава е добре да сте запознати с болестите при пуделите.
Инверсия на клепачите на кучетоИнверсия на клепачите на кучетоЗа съжаление, патологиите на очите на кучетата не са рядкост. Какви е инверсия на клепачите на кучето? Какви са симптомите на клепачите на кучето?
Плачеща БолонкаПлачеща Болонка
10 Август
Нина 2
Плачеща Болонка, известна още като Италианска Болонка, е куче, което е перфектен домашен любимец за хора. Плачещата Болонка е популярна сред любителите на кучета в големите градове.
Подут корем на кучетоПодут корем на кучетоПодут корем при кучето. Какви са причините за подут корем при кучето? Може ли да се лекуват у дома подут корем при кучето? За какво трябва да наблюдавате, ако кучето ви е с подут корем?
ДратхаарДратхаар
09 Август
Нина 2
Дратхаар се смята за перфектно ловно куче, тъй като е подходящо за лов на различни видове животни и птици. Ловците го смятат за универсално, тъй като изпълнява добре работата си при различни видове лов.