Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Име за питбулИме за питбулЧудите се как да кръстите питбул? Ето идеи за имена на питбул. Име за мъжки питбул. Име за женски питбул. Открийте най-подходящото име за своето куче.
Ирландски мекокосмест Пшеничен ТериерИрландски мекокосмест Пшеничен Териер
22 Окт.
Нина 2
Ирландски мекокосмест Пшеничен Териер е различен от повечето териери, тъй като при него не е толкова изявен характерния за тези кучета инат и желание за доминиране.
Възпитанието на кучето: Как да наложим авторитета си?Възпитанието на кучето: Как да наложим авторитета си?За да се научите да налагате авторитета си над кучето, първо трябва да разберете защо това е добре и за вас и за кучето.
Белгийска Овчарка ТервюренБелгийска Овчарка ТервюренБелгийската овчарка Тервюрен е изключително предано и уравновесено по характер животно. Също така това куче е изключително активно, пъргаво и има нужда от редовни физически натоварвания.
Как да направим прическа на кучето?Как да направим прическа на кучето?Ако имате куче с дълга козина, тогава със сигурност сте се питали дали можете да подстрижете любимеца си сами. Как да направите прическа на кучето?
Английски мастифАнглийски мастифОсобености на английския мастиф. Английският мастиф е голямо по размери куче. Мъжките могат да достигнат 79 см височина при раменете, а женските - 69 см. На тегло мъжките стигат до 72 кг, а женските до 68 кг. Английският мастиф има голяма глава.
Грижи при отглеждане на Той ПуделГрижи при отглеждане на Той ПуделМини представителите на породата пудел външно приличат повече на плюшена играчка, отколкото на истинско кученце. Какви грижи изисква отглеждането на той пудел?
Австрийски пинчер - особености в отглежданетоАвстрийски пинчер - особености в отглежданетоАвстрийският пинчер е единствената официално призната австрийска порода кучета, която не е отглеждана за лов. Те са отлични пазачи, а също така са много жизнерадостни и гриви.
Обучение и дресировка на Шотландска овчарка (Коли)Обучение и дресировка на Шотландска овчарка (Коли)Породата шотландска овчарка или по-известни като Коли, е много доброжелателна и любвеобилна. Обучение и дресировка на Шотландска овчарка (Коли) - какво трябва да знаем.
Пикардийска овчаркаПикардийска овчаркаОвчарските кучета имат древен произход. Основното им предназначение е свързано с главен поминък на хората, какъвто е овцевъдството. Овчарските кучета са съпътствали стадата и са разпостранени на практика навсякъде, където се отглеждат големи стада овце.