miau.bg»Статии»Кучета
Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата . Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета .
Японски ШпицЯпонски Шпиц
25 Юли
1
Нина 2
Японският шпиц е умно и красиво куче, което предизвиква възхищение с бялата си пухкава козина и гордата си походка. Японският шпиц е много смело и предано животно, което винаги е готово да играе със стопанина си.
Английски ДогАнглийски Дог
25 Юли
Нина 2
Английският дог е величествено куче, което излъчва аристократизъм и сигурност. Това е една от най-древните породи кучета. Английският дог е известен също така и като Английски мастиф.
Корги КардиганКорги Кардиган
25 Юли
Нина 2
Породата Корги е една от най-популярните в света. Това са умни кучета, които винаги са в добро настроение. Корги е представлявана от две разновидности, които се смятат за отделни породи – това са Корги Кардиган и Корги Пембрук.
ШнауцерШнауцер
25 Юли
Нина 2
Шнауцерът е красиво куче със спокоен темперамент, на което можете да разчитате както на верен приятел, така и на сериозен охранител. Съществуват няколко вида Шнауцери, но всички са весели и игриви.
Дог БордоДог БордоДог Бордо, известен в миналото като френски мастиф, е масивно куче с необикновено телосложение. Дог Бордо е много мускулесто и с огромна глава. Дог Бордо е с муцуна, която изглежда недоволна и сърдита, но всъщност това е дружелюбно куче.
Мексиканско Голо КучеМексиканско Голо КучеМексиканското голо куче, известно още с името Ксолоитцкуинтли, е ефектен домашен любимец. Мексиканското голо куче е вписано в Книгата на рекордите Гинес като най-древната порода кучета в света. Мексиканското голо куче от националните гордости на Мексико.
Китайско качулато кучеКитайско качулато куче
25 Юли
Нина 2
Китайското Качулато куче е екзотично животно, което винаги ще привлече погледите към него. Китайското Качулато куче е подходящо за отглеждане в апартамент и кучета от тази порода редовно печелят различни кучешки изложби по цял свят.
Отличителни маниери на възпитаните кучетаОтличителни маниери на възпитаните кучетаДобре възпитаните кучета веднага правят впечатление по време на разходка или игра в кучешките паркове. Те са дружелюбни, социални, не лаят без причина.
Подходящи домашни любимци за момчеПодходящи домашни любимци за момчеПишейки за подходящите домашни любимци за момче, ще ни се наложи да изключим от списъка си някои от най-често разпространените домашни любимци.
Златните правила при посещение на кучешки паркЗлатните правила при посещение на кучешки паркВсички знаем как за какво е кучешкия парк, нали? Нашите кучета могат да си играят със своите кучешки приятели, докато ние си правим приказка със стопаните им. Всички се забавляват и са щастливи.