miau.bg»Статии»Кучета
Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата . Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хранене на куче бобтейлХранене на куче бобтейлБобтейлите наистина нямат съществени изисквания относно храната. Може да се каже, че диетата им се заключава до основни храни.
Катаракта при кучетаКатаракта при кучетаКакво представляват кучешката катаракта? С напредването на възрастта кучетата развиват катаракта по същия начин, както хората.
Глухота при кучетаГлухота при кучетаКак мога да разбера дали кучето ми е глухо? Могат ли глухите кучета да бъдат обучени? Как да будим кученце, което не чува? Глухота при кучета.
Заболявания при породата голдън ретривърЗаболявания при породата голдън ретривърГолдън ретревърите са чудесни терапевтични кучета, както и водачи на хора с проблеми от здравно естество, но самите те също могат да се окажат пациенти, страдащи от някои заболявания.
Тихите знаци, че кучето ви страда от депресияТихите знаци, че кучето ви страда от депресияИма някои признаци, че едно куче страда от депресия и ако бъдат забелязани, то трябва да бъде подложено на лечение.
Защо кучетата не трябва да ядат сладко?Защо кучетата не трябва да ядат сладко?Колкото и да обичаме да ядем сладки лакомства като сладолед и бонбони, те не трябва да се дават на кучета. Ето причините, поради които не трябва да даваме сладко на кучето.
Какво обича голдън ретривърът?Какво обича голдън ретривърът?Фактът, че породата голдън ретривър се нарежда сред най-предпочитаните породи кучета за домашни любимци, както и за работни животни показва, че хората обичат златните ретривъри. Какво обича голдън ретривърът?
Популярни белгийски породи кучетаПопулярни белгийски породи кучетаБелгия представя на света много уникални породи кучета. Макар че страната е известна основно с големите кучешки породи, има и няколко малки белгийски представители. Популярни белгийски породи кучета.
Хранене на акита инуХранене на акита инуВсеки собственик на акита ину има избор между промишлена храна, натурални продукти и смесено хранене. Хранене на акита ину.
Дресура и обучение на ротвайлерДресура и обучение на ротвайлерРотвайлерът е опасна порода, която дори е забранена за отглеждане у дома в някои страни. Дресура и обучение на ротвайлер.