Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Петнисти породи кучетаПетнисти породи кучетаКои са породите кучета с петна? Петнистите породи кучета са атрактивни и красиви. Нека разгледаме няколко породи кучета с петна.
Отглеждане на Немска Овчарка вкъщиОтглеждане на Немска Овчарка вкъщиКак се гледа немска овчарка? Грижи за немска овчарка. Какво трябва да имаме предвид при отглеждането на немска овчарка?
Характер и поведение на басетХарактер и поведение на басетКакъв е характерът на басета? Какво е поведението на басета? Какво трябва да знаем за отглеждането на басет? Започнете да тренирате веднага с вашите кученца.
Отглеждане на Пинчер вкъщиОтглеждане на Пинчер вкъщиБлагодарение на продължителна и добре обмислена селекция на пинчера било получено дребно, пъргаво кученце, отличаващо се със силен характер. Пинчерите лесно се привързват към детето в семейството и бързо се превръщат в негов верен приятел.
Английски Кокер-ШпаньолАнглийски Кокер-Шпаньол
15 Април
Нина Норд
Английският кокер-шпаньол е весел, добродушен и енергичен приятел на четири лапи. Английският кокер-шпаньол е едно от най-умните кучета и лесно се поддава на дресура и обучение. Английският кокер-шпаньол е склонен към преяждане.
Американски Питбул ТериерАмерикански Питбул Териер
15 Април
Нина Норд
Как се гледа питбул? Грижи за питбул. Хранене на питбул. Любопитни факти за питбулите. Недостатъци на питбулите. Заболявания при питбулите.
Отглеждане на Ротвайлер вкъщиОтглеждане на Ротвайлер вкъщиРотвайлер е популярна порода кучета, известна най-вече със своята агресия. Тези четириноги будят толкова силен страх в повечето хора, че дори са забранени за отглеждане на някои места по света.
Отглеждане на Лабрадор вкъщиОтглеждане на Лабрадор вкъщиЛабрадорът е много популярна порода кучета, която се отличава с добронамереност, остър ум и приветливост. Смята се, че породата е селектирана през деветнадесети век в Нюфаундленд, Канада.
ПекинезПекинез
14 Април
Нина Норд
Пекинезът е куче, което е било любимо на китайските императори. Пекинезът може да живее в малко жилище. Пекинезът няма особено големи недостатъци освен падането на козината.
Кане КорсоКане Корсо
14 Април
Нина Норд
Кане корсо е много красиво и ефектно куче, което ще ви е верен приятел и перфектен пазач. Кане корсо е препоръчително да се гледа от стопани, които имат опит със служебни кучета. Кане корсо е много мил със семейството, с което живее