Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Как да привлечем интереса и вниманието на кучетоКак да привлечем интереса и вниманието на кучетоКак да привлечем вниманието на кучето? Ако можеха да говорят, кучетата дружно биха отговорили на този въпрос с една дума. Вижте как да привлечете интереса на кучето?
Етапи от развитието и растежа на кучетоЕтапи от развитието и растежа на кучетоАко за първи път си вземате куче, сигурно се чудите как се развива и за какво трябва да внимавате през различните периоди на израстването. Познаването на тези етапи ще ви помогне да отгледате един здрав и игрив домашен любимец.
Петнадесет красиви дългокосмести породи кучетаПетнадесет красиви дългокосмести породи кучетаДългокосместите кучета изискват повече грижи, но са толкова красиви. Вижте петнадесет породи кучета с дълга козина, които са невероятни.
Ако кучето ви ще раждаАко кучето ви ще раждаПървата стъпка за здрави кученца и здрава майка е да осигурите спокойствие и уют на кучката. Какви други грижи изисква бременното куче?
Породите най-предани кучетаПородите най-предани кучета
24 Март
Anna M
Всяко куче почита собствениците си като божество. Но тези породи се отличават със специална преданост. Това са най-преданите породи кучета, които ще бъдат до вас завинаги.
Как да се справим с ревността на кучетоКак да се справим с ревността на кучетоВсеки, който живее в дом с много животни, вероятно се е сблъсквал с някаква ревност между тях и по-точно за ревността на кучетата. Как изглежда кучешката ревност и как да се справите с нея.
Тези породи кучета не са подходящи за семейства с децаТези породи кучета не са подходящи за семейства с децаНяма правилна или грешна порода. Има кучета, неподходящи за деца поради размера или нрава си. Редица фактори са определящи в този аспект. Ето някои породи кучета, които не са подходящи за семейства с деца.
Немска Овчарка - характер и поведениеНемска Овчарка - характер и поведениеНемските овчарки най-често се свързват с полицията и армията. Какво трябва да знаем за характера и поведението на немските овчарки?
Грижа за очите на кучетоГрижа за очите на кучетоКак да се грижим за очите на кучето? Кучешкото зрение не е така добре развито като човешкото, но въпреки това то е най-добрият начина за ориентация в пространството.
Козметика за кучета - какво трябва да знаемКозметика за кучета - какво трябва да знаемОт избора ви на кучешка козметика зависи не само красотата, но и здравето на вашия домашен любимец. Ето какво трябва да знаете, когато избирате подходяща козметика за кучета.