Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Полезни съвети при пътуване с кучеПолезни съвети при пътуване с куче
27 Февр.
Teodora Mishineva
Полезни съвети при пътуване с куче. Почивката ви несъмнено би била по-забавна, ако вземете и кучето. Но за какво трябва да се подготвите при пътуване с куче?
Диария при мопса - причини и лечениеДиария при мопса - причини и лечениеДиарията при мопса може да се окаже сериозен проблем. Ако вашият мопс има диария, не подценявайте това състояние. Разберете причините за диария при мопса и лекувайте симптомите.
Превъртане на стомаха при кучетатаПревъртане на стомаха при кучетата
25 Февр.
Teodora Mishineva
Превъртането на стомаха при кучетата е животозастрашаващо спешно състояние. За да предпазите кучето си от превъртане на стомаха, е важно да знаете симптомите на това заболяването.
Десетте най-интелигентни породи кучетаДесетте най-интелигентни породи кучетаОт всяко куче може да стане добър приятел. Някои са забавни, други – игриви, трети – любвеобилни. А кои са най-интелигентните породи кучета? Вижте списък на най-умните породи кучета.
Породите кучета, подходящи за по-възрастни хораПородите кучета, подходящи за по-възрастни хораВижте кои са породите кучета, подходящи за по-възрастни хора. Различните породи кучета са подходящи за различни хора, затова е важно да обърнете внимание на някои фактори.
Най-лесните за дресиране породи кучетаНай-лесните за дресиране породи кучетаКои са най-лесните за дресиране кучета? Всички кучета могат да бъдат дресирани, но при някои това ще се случи по-лесно.
Породи кучета, които обичат водатаПороди кучета, които обичат водатаКои са водните породи кучета? Много кучета обичат да си играят във водата, но други просто не могат да я понасят. Тук ще разгледаме кучетата, които обичат водата.
Съвети за обучение на американско булиСъвети за обучение на американско булиАмериканското були е впечатляващо куче, което се адаптира много добре към отглеждането в домашна среда и към семейния живот. Как да дресираме и обучаваме Американско були?
Грижа за болно кучеГрижа за болно кучеГрижа за болно куче - какво да правите, ако любимецът ви не се чувства добре. Какви са симптомите на болното куче и как да проведете лечение у дома, ако това е допустимо.
Какво значи, когато кучето си сложи лапата върху вас?Какво значи, когато кучето си сложи лапата върху вас?Кучето си слага лапата върху вас? Ето какво значи това на езика на кучетата. Разберете повече за кучешкото поведение и реакциите на вашето куче.