Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Породи кучета, подходящи за мъжеПороди кучета, подходящи за мъжеНай-добрият приятел на човека не е случаен израз. Вярно е, че няма по-добър другар от едно любящо и лоялно куче. Кои са породите кучета, подходящи за мъже?
Отглеждане на Ягдтериер в домашни условияОтглеждане на Ягдтериер в домашни условияКогато видите куче от породата Ягдтериер, често може да го объркате с малко от породата ротвайлер. Тези кучета имат черно-кафява козина и са известни със завидните си ловни способности. Какво трябва да знаем за отглеждане на Ягдтериер в домашни условия.
Заболявания при Плачещите болонкиЗаболявания при Плачещите болонкиКато цяло Плачещите болонки са доста здрава порода. Но и при Плачещите болонки има някои заболявания.
Съвети при хранене на Плачеща болонкаСъвети при хранене на Плачеща болонкаИскате да имате здрава, щастлива и пъргава Плачеща болонка? Вижте как да храните Плачеща болонка. Ето и кои храни са вредни за Плачещата болонка.
Тези породи кучета просто не стават за пазачиТези породи кучета просто не стават за пазачиВсички можем да се съгласим, че повечето кучета, когато се налага, ще защитят собственика си или дома си. Но някои кучета не стават за пазачи. Вижте кои породи кучета за лоши пазачи.
Обучение и възпитание на Плачещата болонкаОбучение и възпитание на Плачещата болонкаПлачещата Болонка е много умно куче, което не обича да се разделя със стопанина си. Какво трябва да знаем за Обучението и възпитанието на Плачещата болонка?
Опасно ли е да храните кучето с кости и кокали?Опасно ли е да храните кучето с кости и кокали?Почти всички кучета обичат да гризат кокали, а собствениците с удоволствие купуват тази евтина храна за своите домашни любимци. Но може ли това да навреди на здравето на кучето? Да давате ли кости и кокали на кучето?
Видовете пудели и какво трябва да знаем за тях?Видовете пудели и какво трябва да знаем за тях?Пуделите се една от най-популярните породи кучета днес. Знаете ли, че има цели 5 вида пудели? Ето кои са видовете пудели и какво трябва да знаете за тях. Особености на породите пудели.
Най-подходящите породи кучета за жениНай-подходящите породи кучета за жениЖените обичат нещата да се случват по определен начин и не се притесняват да постигат целите си. Това важи за всеки аспект от живота на жената, включително и при отглеждането на домашен любимец. Кои са породите кучета за жени?
Породи кучета с буквата БПороди кучета с буквата БКогато говорим за кучета, можем да им направим различни класации. Вижте породи кучета, чието име започва с буквата Б. Това са невероятни породи кучета с буквата Б.