Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Съвети за обучение на американско булиСъвети за обучение на американско булиАмериканското були е впечатляващо куче, което се адаптира много добре към отглеждането в домашна среда и към семейния живот. Как да дресираме и обучаваме Американско були?
Грижа за болно кучеГрижа за болно кучеГрижа за болно куче - какво да правите, ако любимецът ви не се чувства добре. Какви са симптомите на болното куче и как да проведете лечение у дома, ако това е допустимо.
Какво значи, когато кучето си сложи лапата върху вас?Какво значи, когато кучето си сложи лапата върху вас?Кучето си слага лапата върху вас? Ето какво значи това на езика на кучетата. Разберете повече за кучешкото поведение и реакциите на вашето куче.
Какво трябва да знаем за овчарските породи кучетаКакво трябва да знаем за овчарските породи кучетаОвчарските кучета са едни от най-интелигентните породи кучета. Вижте кои са най-популярните представители на овчарските кучета. Грижа и отглеждане на овчарско куче.
Кои са най-активните породи кучетаКои са най-активните породи кучетаКои са най-активните породи кучета? По света има над 200 породи кучета. Кои от тези кучета са активни и енергични! Вижте най-активните кучета тук.
Той ПуделТой ПуделТой Пуделът е умно куче. Обучението на Той Пудел е лесно. Тъй като са наследници на ловци, те са склонни към апорт. Ако обучението е монотонно обаче кученцето Той пудел губи интерес и се разсейва.
Защо всяко дете трябва да израсне с куче?Защо всяко дете трябва да израсне с куче?Добре ли е да отглеждаме дете с куче? Отглеждането на дете е отговорно занимание, което изправя пред големи предизвикателства всички родители. Същото може да се каже и за отглеждането на куче.
Обучение и дресировка на МопсОбучение и дресировка на МопсОбучението и дресировката на Мопса изискват последователност. Кучетата Мопс са декоративна порода, която се отличава със своя дружелюбен и весел характер. Какво трябва да знаете за тази порода и как да обучите и дресирате Мопса?
Американско БулиАмериканско БулиАмериканското Були е наскоро формирана порода на куче - придружител, първоначално призната от Американския киноложки клуб. Американско Були е предано куче, което се привързва силно към стопанина си.
Мопс - здравословни проблеми и заболяванияМопс - здравословни проблеми и заболяванияКучетата от породата Мопс са много очарователни кучета, които са особено предани на стопаните си. Животното се отличава с остротата на ума си, а също така с това че лесно може да бъде обучено, ако се започне от ранна възраст.