miau.bg»Статии»Кучета»Дресура на Кучета
Дресура на Кучета

Обучение и Дресура на Кучето

Обучение, възпитание и дресура на кучето . Съвети как да дресираме любимото ни куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дресура и обучение на тоса инуДресура и обучение на тоса инуПрефектура Тоса като родно място е дала названието на порода бойни кучета тоса ину, като ину е японската дума за куче. Дресура и обучение на тоса ину:
Обучение на американски той териерОбучение на американски той териерАмериканският той териер принадлежи към малките породи кучета, наричани също кучета-играчки. Те действително напомнят играчки и са весели, интелигентни създания. Дресура и обучение на американски той териер.
Дресура и обучение на унгарска визлаДресура и обучение на унгарска визлаВизлата е кучешка порода, за която може да се каже, че се нуждае от страшно много движение. Дресура и обучение на унгарска визла.
Обучение на източноевропейска овчаркаОбучение на източноевропейска овчаркаПородата източноевропейска овчарка е отлично работно куче, на което хората делегират много задачи, свързани най-вече с охрана и откриване на хора и предмети по следи. Обучение на източноевропейска овчарка:
Дресура и обучение на бернски зененхундДресура и обучение на бернски зененхундБернският зененхунд е изключително умно и схватливо животно. Хората в Швейцария са били запленени още преди векове от качествата му дори започнали да му приписват мистични способности. Смятали, че то е способно да вижда духове.
Обучение и дресура на японски шпицОбучение и дресура на японски шпицАко обичате красивите пухкави мъници, които печелят възхищение с бяла мека козина и гордо крачейки, въпреки компактните си размери, японският шпиц е идеален за домашен любимец. Обучение и дресура на японски шпиц.
Дресура и обучение на българско гончеДресура и обучение на българско гончеДресурата и обучението на домашния ни четириног лаещ питомец обикновено включва необходимата ранна социализация, за да се научи животното да комуникира добре с други хора и животни. Дресура и обучение на българско гонче.
Дресура и обучение на корги кардиганДресура и обучение на корги кардиганОвчарските кучета са една огромна група животни с най-древен произход. Как се обучава корги кардиган? Какво трябва да знаем за корги кардиган?
Дресура и обучение на ваймаранерДресура и обучение на ваймаранерКучето от порода ваймаранер е изключително животно -добре сложено, забележително красиво със сребристо сивата си муцунка, атлетично, умно и послушно. Дресура и обучение на ваймаранер:
Дресура и обучение на мексиканско голо кучеДресура и обучение на мексиканско голо кучеПримитивните породи кучета са много древни и тяхното формиране се е извършило без намесата на човека. Към тези породи принадлежат някои от познатите като голи кучета, а едно от тях е мексиканското голо куче.