miau.bg»Статии»Кучета»Дресура на Кучета
Дресура на Кучета

Обучение и Дресура на Кучето

Обучение, възпитание и дресура на кучето . Съвети как да дресираме любимото ни куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дресура и обучение на немски догДресура и обучение на немски догДресура и обучение на немски дог. Обучение на немски дог. Как да се грижим за немски дог? Как да дресираме немски дог?
Дресура и обучение на басенджиДресура и обучение на басенджиДресурата и обучението на всяко куче се подчиняват на изисквания, наложени от особеностите на характера на животното, както и лични характеристики на индивида. Какво можем да кажем за обучението на куче от породата басенджи?
Дресура и обучение на австралийска овчаркаДресура и обучение на австралийска овчаркаАвстралийската овчарка обича да работи, има неизчерпаем запас от енергия и с радост изпълнява всичко. Независимо дали е работно куче, или домашен любимец, Австралийската овчарка има нужда от обучение и социализация.
Дресура и обучение на уелско корги пембрукДресура и обучение на уелско корги пембрукДресура и обучение на уелско корги пембрук. Как да дресираме уелско корги? Какво трябва да знаем за възпитанието на уелското корги?
Дресура и обучение на български баракДресура и обучение на български баракБългарският барак е нашият български принос към семейството на гончетата - ловни кучета, които работят по прясна следа. Дресура и обучение на български барак.
Дресура и обучение на ирландски вълкодавДресура и обучение на ирландски вълкодавИрландският вълкодав е сред кучетата гиганти, но нравът му не подхожда много на плашещия му външен вид. Дресура и обучение на ирландски вълкодав:
Дресура и обучение на аляски клий кайДресура и обучение на аляски клий кайМного любители на кучета харесват аляските хъскита, но в урбанизираното градско общество пространството все не стига. Дресура и обучение на аляски клий кай.
Дресура и обучение на японски хинДресура и обучение на японски хинКак да възпитаваме японски хин? Дресура и обучение на японски хин. Съвети при възпитание на японски хин.
Възпитание на кучетоВъзпитание на кучетоКогато вземете куче в дома си, първите дни от престоя му са решаващи за това как ще се държи то за в бъдеще. Скоро след появата му трябва да започнете с възпитанието му.
Как да научим кучето си на командиКак да научим кучето си на командиДа живееш с малко кученце е като да живееш с прохождащо бебе. Малките не познават света около себе си, не са социализирани, нуждаят се от грижа и обич, но имат нужда и да бъдат научени на конкретни навици и команди.