Дресура на Кучета

Обучение и Дресура на Кучето

Обучение, възпитание и дресура на кучето. Съвети как да дресираме любимото ни куче.
Обучение и дресировка на Шотландска овчарка (Коли)Обучение и дресировка на Шотландска овчарка (Коли)Породата шотландска овчарка или по-известни като Коли, е много доброжелателна и любвеобилна. Обучение и дресировка на Шотландска овчарка (Коли) - какво трябва да знаем.
Обучение и дресура на пекинезОбучение и дресура на пекинезПородата пекинез е много популярна не само заради милия си и сладък вид, но и поради добродушния им и игрив характер. Те са като истински малки пухести топчици, които се разбират прекрасно с децата и имат много любвеобилен темперамент.
Отучете кучето си да преследва автомобили с тези триковеОтучете кучето си да преследва автомобили с тези триковеЗа нещастие много пухкави приятели имат навика да преследват автомобили. Това, разбира се, не бива да учудва. Виж триковете, с които да отучиш кучето да гони автомобили
Дресура и обучение на чихуахуаДресура и обучение на чихуахуаПородата чихуахуа безспорно е една от най-умните и съобразителни декоративни кучета. За да се проявят тези природни заложби, вие трябва да започнете с обучението и тренировката на питомеца ви още в най-ранна възраст, а именно 3-6 месеца.
Дресура и обучение на ягдтериерДресура и обучение на ягдтериерЯгдериерите са много предани, бързи, активни и непременно ще станат много обичани любимци в семейството ви. Дресура и обучение на ягдтериер.
Кога и как да награждаваме кучетоКога и как да награждаваме кучетоПри дресировката на кучето е важно да привлечете вниманието на животното. Защо е важно да поощрявате и награждавате кучето си? Кога и как да награждавате кучето?
Обучение и дресура на фокстериерОбучение и дресура на фокстериерАко сте решили да си вземете фокстериер, тогава е време да се замислите за неговото обучение. Как да възпитаваме фокстериер? Вижте съвети за обучение и дресировка на фокстериер.
Дресура и обучение на аляски маламутДресура и обучение на аляски маламутАляският маламут привлича веднага вниманието на околните с гъстата си козина и гордата походка. Дресура и обучение на аляски маламут. Как да възпитаме аляски маламут?
Грижи и отглеждане на американски булдогГрижи и отглеждане на американски булдогВъпреки че голяма част от хората имат домашни любимци, далеч не всички са запознати с особеностите на своята порода. Грижи и отглеждане на американски булдог - вижте повече:
Дратхаар - обучение и дресировкаДратхаар - обучение и дресировкаПородата Дратхаар в никакъв случай не може да се нарече капризна. Ако подходите правилно към обучението им, тогава ще имате питомец, който ще ви слуша и ще изпълнява вашите команди.