miau.bg»Статии»Кучета»Дресура на Кучета
Дресура на Кучета

Обучение и Дресура на Кучето

Обучение, възпитание и дресура на кучето . Съвети как да дресираме любимото ни куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дресура и обучение на фараоново кучеДресура и обучение на фараоново кучеФараоновите кучета са много атлетични, интелигентни и жизнени любимци, принадлежащи към една от най-старите породи. Дресура и обучение на фараоново куче.
Обучение и дресура на черен руски териерОбучение и дресура на черен руски териерЧерните руски териери са създадени като служебни кучета с определени функции. Това интелигентно и много схватливо животно се обучава лесно. Обучение и дресура на черен руски териер.
Дресура и обучение на американски стафордширски териерДресура и обучение на американски стафордширски териерПроцесът на обучение и дресура на американския стафордширски териер ще бъде успешен при спазване на основните правила.
Характер и поведение на американски стафордширски териерХарактер и поведение на американски стафордширски териерАмериканският стафордширски териер е добре позната порода кучета в САЩ. Той се отнася към групата на бикоподобните териери. Американският стафордширски териер е извънредно умно същество, което е активно и винаги в
Дресура и обучение на брадато колиДресура и обучение на брадато колиБрадатото коли е умно, интелигентно и схватливо животно и неговото обучение не представлява трудност. Дресура и обучение на брадато коли.
Дресура и обучение на блъдхаундДресура и обучение на блъдхаундДресурата и обучението на едно куче трябва да се съобразят с характера на породата. Дресура и обучение на блъдхаунд.
Характер и поведение на чехословашки вълчакХарактер и поведение на чехословашки вълчакПо характер чехословашкият вълчак може да бъде определен като интелигентен и енергичен вълчи хибрид. Има нуждае от много внимание, обучение и социализация. Характер и поведение на чехословашки вълчак
Дресура и обучение на грейхаундДресура и обучение на грейхаундДревната порода грейхаунд, са хрътки, пренесени според легендите от древен Египет, където били почитани като богове. Преди да обучите спринтьора, грейхаунд трябва да е добре социализирано и научено на основни команди
Дресура и обучение на папийонДресура и обучение на папийонДресура и обучение на папийон. Всяко куче, което е домашен любимец, задължително трябва да премине през процес на обучение и дресура, за да бъде пълноценен член на семейството, в което се отглежда.
Как да дресираме правилно дого аржентино?Как да дресираме правилно дого аржентино?Дого аржентино е най-известната порода от далечна Аржентина, които са представители на едрите кучета. Как да дресираме правилно дого аржентино?