Miau.bg»Статии»Кучета»Дресура на Кучета
Дресура на Кучета

Обучение и Дресура на Кучето

Обучение, възпитание и дресура на кучето . Съвети как да дресираме любимото ни куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да подготвим кучето за гостите у домаКак да подготвим кучето за гостите у дома
18 Януари
Ако имате деца на гости, трябва да прецените дали вашето куче обикновено е спокойно и нежно или лесно възбудимо и палаво в присъствие на деца. Защо е важна подготовката на кучето за гости?
Странно поведение на кучето: разчетете езика на своя любимец!Странно поведение на кучето: разчетете езика на своя любимец!
17 Януари
Вероятно сте забелязали, че в определени ситуации вашето куче реагира по същия начин. За да го разберете, трябва да знаете езика на тялото на кучето. Значение на езика на тялото на кучето. Разбират ли кучетата хората?
Как да отучим кучето да лаеКак да отучим кучето да лае
15 Януари
Разберете как да отучите кучето си да лае със следващите полезни съвети: Как кучето да не лае? Полезни съвети, с които ще спрете кучето да лае.
Колко думи знаят кучетата?Колко думи знаят кучетата?
23 Дек.
Често срещан въпрос у стопаните на кучета е дали всъщност животните съумяват да ги разбират правилно. Колко думи знаят наистина кучетата?
Обучение на кучета – пълно ръководствоОбучение на кучета – пълно ръководство
20 Дек.
Обучението на кучета е изкуство, което изисква търпение и посвещение. Тук ще разгледаме ключови аспекти и техники, които правят дресировката ефективна.
Три животоспасяващи команди за всяко кучеТри животоспасяващи команди за всяко куче
13 Ноем.
Няколко ключови команди за кучета може един ден да спасят живота на вашето куче. А кои са най-важните команди, които едно куче трябва да знае? Три животоспасяващи команди за всяко куче.
Как да подготвим кучето за посещение на шумни събитияКак да подготвим кучето за посещение на шумни събития
05 Ноем.
Шумните събития могат да оказват значително въздействие върху кучетата, тъй като те имат чувствително слухово възприятие и по-възможност имат по-развит слух в сравнение с нас . Как да подготвим кучето за шумни събития
Агресия при померан - причини и начини за справянеАгресия при померан - причини и начини за справяне
10 Юли
Помераните са малки, енергични кучета, известни с пухкавата си козина и жизнерадостния си нрав. Въпреки техния малък размер, помераните могат да проявят агресивно поведение, което може да предизвика загриженост у собствениците.
Дресура и обучение на АкитаДресура и обучение на Акита
02 Юни
Акита ину е древна японска порода кучета, които в своята родина се приемат за символ на любовта, предаността и добротата към стопаните.
Дресура и обучение на пуделДресура и обучение на пудел
04 Април
Пуделът е активно и интелигентно куче, което бързо разбира и се подчинява на изискваните от собственика прояви на поведение. Дресура и обучение на пудел: