Дресура на Кучета

Обучение и Дресура на Кучето

Обучение, възпитание и дресура на кучето. Съвети как да дресираме любимото ни куче.
Как да се справим с разглезено кучеКак да се справим с разглезено кучеДоста често стопаните се замислят дали могат да превъзпитат порасналото куче. Това е доста актуална тема особено, ако се замисляте да си вземете животно от приют.
Защо кучето хапе стопанина си?Защо кучето хапе стопанина си?Повече от половината случаи на агресивно поведение при животните е насочено към членовете на семейството, тоест агресията е вътре в социалната група. Какви са причините кучето да хапе стопанина си?
Дресура и обучение на НюфаундлендДресура и обучение на НюфаундлендКучетата от породата Нюфаундленд са много добродушни и мили любимци, които се отличават с уравновесения си темперамент. Какво трябва да знаем за дресурата и обучението на Нюфаундленд?
Обучение и възпитание на Плачещата болонкаОбучение и възпитание на Плачещата болонкаПлачещата Болонка е много умно куче, което не обича да се разделя със стопанина си. Какво трябва да знаем за Обучението и възпитанието на Плачещата болонка?
Обучение и дресировка на Той ПуделОбучение и дресировка на Той ПуделТой пуделът е най-малкия представител в семейството на пуделите. Как протича обучението и дресировката на той пудел?
Как да привлечем интереса и вниманието на кучетоКак да привлечем интереса и вниманието на кучетоКак да привлечем вниманието на кучето? Ако можеха да говорят, кучетата дружно биха отговорили на този въпрос с една дума. Вижте как да привлечете интереса на кучето?
Най-лесните за дресиране породи кучетаНай-лесните за дресиране породи кучетаКои са най-лесните за дресиране кучета? Всички кучета могат да бъдат дресирани, но при някои това ще се случи по-лесно.
Съвети за обучение на американско булиСъвети за обучение на американско булиАмериканското були е впечатляващо куче, което се адаптира много добре към отглеждането в домашна среда и към семейния живот. Как да дресираме и обучаваме Американско були?
Обучение и дресировка на МопсОбучение и дресировка на МопсОбучението и дресировката на Мопса изискват последователност. Кучетата Мопс са декоративна порода, която се отличава със своя дружелюбен и весел характер. Какво трябва да знаете за тази порода и как да обучите и дресирате Мопса?
Как се обучава куче-спасител?Как се обучава куче-спасител?Кучетата притежават уникални характеристики, различни от човешките. Това е предимство, което им позволява да участват в спасителни мисии. Ето как и за какво по-точно се обучава едно куче-спасител.