Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Плачеща БолонкаПлачеща Болонка
10 Август
Нина 2
Плачеща Болонка, известна още като Италианска Болонка, е куче, което е перфектен домашен любимец за хора. Плачещата Болонка е популярна сред любителите на кучета в големите градове.
ДратхаарДратхаар
09 Август
Нина 2
Дратхаар се смята за перфектно ловно куче, тъй като е подходящо за лов на различни видове животни и птици. Ловците го смятат за универсално, тъй като изпълнява добре работата си при различни видове лов.
ДалматинецДалматинец
09 Август
Нина Норд
Далматинецът, известен още като далматин, е красиво куче, станало популярно заради анимацията на Дисни 101 далматинци. Бялата козина на далматинеца, покрита с черни петна, го прави лесно разпознаваем.
СанбернарСанбернар
09 Август
Нина Норд
Санбернарът е една от най-популярните породи едри кучета. Те са известни с това, че спасяват хора, затрупани от лавини и често се изобразяват на картини с бъчвичка на врата.
Белгийска ОвчаркаБелгийска Овчарка
09 Август
Нина 2
Белгийската овчарка е порода, която се разделя на четири подвида, които в някои държави се смятат за отделни породи. Въпреки това обаче специалистите по кинология определят и четирите подвида като белгийски овчарки, въпреки че те изглеждат различно.
Аляски МаламутАляски Маламут
09 Август
Нина Норд
Аляският маламут е красиво куче, което със сигурност ще привлече вниманието на всички, където и да се появи. Аляският маламут е умно и добро куче, което има много енергия в себе си.
ФокстериерФокстериер
09 Август
1
Нина Норд
Фокстериерът е умно и красиво куче, което е подходящо както за почитатели на лова, така и за хора, които просто искат да имат весел и жизнерадостен приятел на четири лапи.
Американски булдогАмерикански булдог
09 Август
Нина Норд
Американският булдог е красив и любвеобилен домашен любимец, който добре се разбира с деца. В същото време американският булдог е безстрашен пазач, който е склонен да нападне всеки, който представлява заплаха за стопанина му.
Френски БулдогФренски Булдог
09 Август
1
Нина Норд
Френският булдог е от така наречените кучета-компаньони, които не са от служебните породи. Всичко за френския булдог от А до Я.
СамоедСамоед
09 Август
Нина Норд
Самоедът е изключително ефектно и красиво куче, което произхожда от северните породи кучета и е много издръжливо. Самоедът е много игриво куче, което винаги е в добро настроение.