Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
ЛабрадуделПороди КучетаЛабрадудел
18 Март
Илияна Ангелова
ПъгълПороди КучетаПъгъл
04 Март
Илияна Ангелова
Какво трябва да знаем за породата Шилонска овчаркаКакво трябва да знаем за породата Шилонска овчаркаШилонска овчарка е сред най-новите породи кучета. Какво трябва да знаем за Шилонска овчарка? Какви грижи изисква породата и как се възпитава Шилонска овчарка?
Американски уиндхаундАмерикански уиндхаундАмерикански уиндхаунд е много елегантно и бързо куче. Американски уиндхаунд се отличава с красива стойка и нежна козина. Американски уиндхаунд има остра муцуна и малки очи и уши. Американски уиндхаунд има благ характер.
Шотландска овчаркаШотландска овчаркаШотландската овчарка е позната като Коли. Овчарските кучета са най-древните породи. Какво трябва да знаем при отглеждане на Шотландска овчарка? Какъв е характерът на Шотландската овчарка?
Той ПуделТой ПуделТой Пуделът е умно куче. Обучението на Той Пудел е лесно. Тъй като са наследници на ловци, те са склонни към апорт. Ако обучението е монотонно обаче кученцето Той пудел губи интерес и се разсейва.
Американско БулиАмериканско БулиАмериканското Були е наскоро формирана порода на куче - придружител, първоначално призната от Американския киноложки клуб. Американско Були е предано куче, което се привързва силно към стопанина си.
Лупо ИталианоЛупо Италиано
11 Февр.
Нина 2
Лупо Италиано, известно още като Италиански Вълк, е порода куче, което външно много напомня на истински хищник. Италиански Вълк е куче, което е лоялно и вярно на стопанина си.
Най-верните породи кучетаНай-верните породи кучетаКучето е най-добрият приятел на човека, но приятелство има много и различни форми. Някои кучета сякаш не се интересуват кой ги храни и разхожда. Вместо това се влюбват във всеки срещнат. Породите в този списък обаче са лоялни на своите стопани.
Отглеждане на Унгарска хръткаОтглеждане на Унгарска хрътка
03 Февр.
Нина 2
Унгарска Хрътка е перфектен помощник на ловеца и е известна със своята неуморност и желание за участие в ловния процес. Унгарска Хрътка е популярна порода, която се отглежда и като домашен любимец, известен с добрия си характер.
Брюкселски грифонБрюкселски грифонВъншният вид на Брюкселски грифон е интересен и миловиден. Чистата порода Брюкселски грифон има някои характерни особености.
Средноазиатска овчарка - от А до ЯСредноазиатска овчарка - от А до ЯСредноазиатска овчарка - отглеждане, хранене и обучение. Обучението на средноазиатската овчарка не е от най-лесните занимания