miau.bg»Статии»Кучета»Породи Кучета
Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета . Научи за твоята порода куче .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Брадато КолиБрадато Коли
18 Окт.
Нина 2
Брадато Коли е сред предпочитаните породи за семейства с деца. Брадато Коли е служебна порода куче. Брадато Коли е много интелигентно животно и лесно разбира какво се изисква от него.
Ирландски ВълкодавИрландски ВълкодавИрландският вълкодав е страховито на вид куче, което обаче е силно привързано към членовете на семейството, с което живее, и е добър приятел на малките деца.
Едри породи ловни кучетаЕдри породи ловни кучетаНай-древното занимание на човека е ловът. В зората на човечеството това е бил и единственият начин за осигуряване на прясно месо за храна. Кои са едрите породи ловни кучета?
Италиански породи кучетаИталиански породи кучетаИталианските породи са една голяма група търсени кучета, които внасят разнообразие сред кучешкото войнство. Произходът на някои от тях е добре известен, защото името им е свързано с мястото, откъдето идват, други са изненадващо откритие в това отношение.
Италиански БракИталиански Брак
07 Окт.
Нина 2
Италиански Брак е ловна порода, която е прочута с невероятното си обоняние и добри реакции по време на лов. Италиански Брак може също така да бъде чудесен домашен любимец. Италиански Брак има нужда от възможност да изразходва енергията си.
Австралийско КелпиАвстралийско Келпи
07 Окт.
Нина 2
Австралийско Келпи е красиво куче, което освен с красивия си външен вид е добило популярност като домашен любимец. Австралийско Келпи е куче, което е подходящо за семейства с деца. Австралийско Келпи се чувства най-добре, ако живее във ферма или в двор.
ШелтиШелти
06 Окт.
Нина 2
Шелти е перфектното семейно куче - то е добро и е подходящо за семейства със съвсем малки деца. Шелти много прилича външно на Коли, но е подходяща за хора, за чиито жилища Коли е прекалено голямо куче. Любопитни факти за Шелти.
БоксерБоксер
05 Окт.
Нина 2
Боксерът е силно мускулесто куче, което е прочуто със своята издържливост и сила. Кучетата от тази порода са наречени Боксери, защото когато се бият, те се изправят на задните си лапи и се бият като истински боксьори.
ГрейхаундГрейхаунд
05 Окт.
Нина 2
Грейхаунд е най-популярната порода хрътки в цял свят. Кучетата Грейхаунд са олицетворение на аристократизъм, красота и бързина. Грейхаунд е най-бързото куче на къси дистанции, в това отношение то няма конкуренция.
Ирландски ТериерИрландски Териер
01 Окт.
Нина 2
Ирландски Териер е смело и много интелигентно куче. Ирландски Териер е много умно куче, но може да прояви известен инат по време на обучението. Ирландският Териер е много здрава порода.