miau.bg»Статии»Кучета»Породи Кучета
Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета . Научи за твоята порода куче .
Английски ДогАнглийски Дог
25 Юли
Нина 2
Английският дог е величествено куче, което излъчва аристократизъм и сигурност. Това е една от най-древните породи кучета. Английският дог е известен също така и като Английски мастиф.
Корги КардиганКорги Кардиган
25 Юли
Нина 2
Породата Корги е една от най-популярните в света. Това са умни кучета, които винаги са в добро настроение. Корги е представлявана от две разновидности, които се смятат за отделни породи – това са Корги Кардиган и Корги Пембрук.
ШнауцерШнауцер
25 Юли
Нина 2
Шнауцерът е красиво куче със спокоен темперамент, на което можете да разчитате както на верен приятел, така и на сериозен охранител. Съществуват няколко вида Шнауцери, но всички са весели и игриви.
Дог БордоДог БордоДог Бордо, известен в миналото като френски мастиф, е масивно куче с необикновено телосложение. Дог Бордо е много мускулесто и с огромна глава. Дог Бордо е с муцуна, която изглежда недоволна и сърдита, но всъщност това е дружелюбно куче.
Мексиканско Голо КучеМексиканско Голо КучеМексиканското голо куче, известно още с името Ксолоитцкуинтли, е ефектен домашен любимец. Мексиканското голо куче е вписано в Книгата на рекордите Гинес като най-древната порода кучета в света. Мексиканското голо куче от националните гордости на Мексико.
Китайско качулато кучеКитайско качулато куче
25 Юли
Нина 2
Китайското Качулато куче е екзотично животно, което винаги ще привлече погледите към него. Китайското Качулато куче е подходящо за отглеждане в апартамент и кучета от тази порода редовно печелят различни кучешки изложби по цял свят.
Български БаракБългарски БаракБългарски барак. Отглеждане на български барак. Хранене на български барак. Грижи за български барак. Какво трябва да знаем за породата?
Породи дребни кучета в бялоПороди дребни кучета в бялоМалко бяло кученце - компаньон вкъщи е мечта за всеки любител на четириноги лаещи домашни питомци. Кои са най-известните породи бели мъници, които ще разтопят сърцето на цялото семейство?
Породи дребни кучета в черноПороди дребни кучета в черноВ абаносово черните породи кучета има елемент на елегантност и изтънченост. Ето някои от възможните породи черни малки кученца за домашен питомец.
АйнуАйну
18 Юни
Нина 2
Айну, известно и като Хокайдо, е японска порода кучета. Айну е известен с изключителната си интелигентност и привързаността си към стопаните. Айну е верен пазач и перфектен домашен любимец за семейства с деца, за които се грижи като бавачка.