Miau.bg»Статии»Кучета»Породи Кучета
Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета . Научи за твоята порода куче .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Породи кучета за пенсионериПороди кучета за пенсионери
21 Април
Много възрастни хора, които живеят сами, се радват на компанията на домашни любимци. Породи кучета за пенсионери.
Най-подходящите за ферма породи кучетаНай-подходящите за ферма породи кучета
13 Април
Фермата може да бъде идеално място за куче, тъй като кучето може да помогне с широк спектър от задачи, от охрана на имота до пасене на добитък. Най-подходящите за ферма породи кучета.
Породи кучета за активни стопаниПороди кучета за активни стопани
12 Април
Активните кучета са подходящи за активни стопани, които имат времето и желанието да водят цветен и интензивен начин на живот. Ето кои са най-активните породи кучета, подходящи за активни стопани:
Миниатюрни породи кучета за малък апартаментМиниатюрни породи кучета за малък апартамент
28 Март
Малките кучета са компромис за тези, които искат да имат домашен любимец, но размерът на дома и начинът им на живот не позволяват да вземат по-голямо куче. Миниатюрни породи кучета за малък апартамент.
Кои кучета се скубят най-много?Кои кучета се скубят най-много?
27 Март
Линеенето (падането на козината) при кучетата е естествено явление. Но при някои породи се наблюдава повече, отколкото при други. Кои кучета се скубят най-много?
Най-общителните породи в света на кучетатаНай-общителните породи в света на кучетата
31 Януари
За любителите на кучета всички породи са добри за домашни любимци. От най-едрите до най-дребните имат своите положителни черти - те са общителни, весели, игриви и приятни за съжителство. Най-общителните породи кучета.
Подходящи породи кучета за момчетаПодходящи породи кучета за момчета
10 Януари
Кучетата са незаменим приятел за човека – те са социални, дружелюбни, любвеобилни и интелигентни. В контраст с нежната женска същност, която се нуждае от малки породи, то за момчетата са по-характерни големите кучета.
Буковинска овчаркаБуковинска овчарка
16 Август
Произход на буковинска овчарка. Външен вид и стандарт на буковинската овчарка. Обучение и дресура на буковинска овчарка. Грижа за буковинска овчарка. Хранене на буковинска овчарка
Древни кучешки породиДревни кучешки породи
19 Май
За да има приятел и помощник от животинското царство, човекът опитомява вълка и така човешкият род се сдобива с най-добрия си приятел-кучето. И създава около 400 породи. Кои са най-древните кучешки породи?
Породи кучета за лов на прасетаПороди кучета за лов на прасета
13 Май
Породи кучета за лов на прасета. Тази порода е създадена специално за лов за диви прасета. Способни са както на единично преследване, така и на лов в глутница.