Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Ирландски Воден ШпаньолИрландски Воден Шпаньол
20 Април
Нина 2
Ирландският Воден Шпаньол е красиво и ефектно куче и се смята за представител на една от редките породи в световен мащаб. За хората, които не са наясно с породата, Ирландският Воден Шпаньол прилича на пудел.
НюфаундлендНюфаундленд
14 Април
Нина Норд
Нюфаундлендът е изключително красиво куче, което е известно като отличен плувец и спасител. Нюфаундлендът е една от най-разпространените служебни породи.
ЛабрадуделЛабрадуделЛабрадуделът е сред най-модерните и популярни породи кучета в САЩ. Какво го прави толкова желано куче и как се отглежда Лабрадудел?
Каракачанска овачаркаКаракачанска овачаркаСред многообразието от породи, създадени в различни краища на света и ние имаме повод да се гордеем със своя порода. Това е Каракачанската овчарка, която наричат още Каракачанско куче, Чобанско куче, Вълкодав, както и Тракийски молос.
ПъгълПъгълЧували ли сте за дизайнерски породи кучета? А виждали ли сте кучето Пъгъл. То е популярна кръстоска между Мопс и Бигъл. Вижте какво трябва да знаем за характера и отглеждането на Пъгъл.
Какво трябва да знаем за породата Шилонска овчаркаКакво трябва да знаем за породата Шилонска овчаркаШилонска овчарка е сред най-новите породи кучета. Какво трябва да знаем за Шилонска овчарка? Какви грижи изисква породата и как се възпитава Шилонска овчарка?
Американски уиндхаундАмерикански уиндхаундАмерикански уиндхаунд е много елегантно и бързо куче. Американски уиндхаунд се отличава с красива стойка и нежна козина. Американски уиндхаунд има остра муцуна и малки очи и уши. Американски уиндхаунд има благ характер.
Шотландска овчаркаШотландска овчаркаШотландската овчарка е позната като Коли. Овчарските кучета са най-древните породи. Какво трябва да знаем при отглеждане на Шотландска овчарка? Какъв е характерът на Шотландската овчарка?
Той ПуделТой ПуделТой Пуделът е умно куче. Обучението на Той Пудел е лесно. Тъй като са наследници на ловци, те са склонни към апорт. Ако обучението е монотонно обаче кученцето Той пудел губи интерес и се разсейва.
Американско БулиАмериканско БулиАмериканското Були е наскоро формирана порода на куче - придружител, първоначално призната от Американския киноложки клуб. Американско Були е предано куче, което се привързва силно към стопанина си.