Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Посавско ГончеПосавско Гонче
15 Януари
Нина 2
Посавско Гонче е ловна порода куче, което е верен приятел и изключително добър помощник на ловците. Посавско Гонче е куче, което може да се гледа и в градски условия, стига стопаните му да са любители на приключенията и често да пътуват извън града.
Кои са най-мързеливите породи кучетаКои са най-мързеливите породи кучетаЕдна от най-хубавите черти на кучетата е, че те ни обичат безусловно такива, каквито сме. Някои породи обожават и физически се нуждаят от интензивни разходки през деня. Кои са най-мързеливите породи кучета?
Особеностите, които трябва да знаете за дребните породи кучетаОсобеностите, които трябва да знаете за дребните породи кучетаСъществуват различни породи кучета, според които любимците са с различна големина, цвят на козината, дължина, характер. Що се отнася до първия критерий, съществуват дребни и едри породи кучета.
Ши ТцуШи ТцуМалките породи кученца приличат на плюшени играчки и в същото време са весели, подвижни, много игриви и създават невероятно настроение у дома. Вижте повече за породата кученце Ши Тцу.
Кои са най-популярните породи кучетаКои са най-популярните породи кучета
25 Април
Въпреки че не ни е приятно да го признаем, има модни тенденции и при отглеждането на кучета. Вижте кои са най-популярните кучета, с които ще се срещнете в градинките и парковете.
Породи кучета, избягващи водатаПороди кучета, избягващи водатаПовечето хора предполагат, че всяко куче обича да се цамбурка и плува с удоволствие при първа възможност. Нещата не стоят съвсем така за някои палета. Вижте кои породи кучета избягват водата.
Миниатюрен БултериерМиниатюрен Бултериер
12 Април
Нина 2
Миниатюрен Бултериер е куче, което по външен вид прилича на Бултериер, но е много по-малка негова версия. Миниатюрен Бултериер е куче, което винаги е готово за игри.
Хаванска БолонкаХаванска Болонка
09 Април
Нина 2
Хаванска Болонка е красиво куче, което не изисква много място и поради тази причина е предпочитан домашен любимец на хората в големите градове. Хаванска Болонка е подходяща за семейства с деца.
Пет древни и свещени породи кучетаПет древни и свещени породи кучетаЕдна от най-разумните постъпки на човека определено е опитомяването на вълка. Но той не просто го опитомява, а създава над 400 породи. Сред цялото това разнообразие от породи, ние решихме да ти разкажем за 5 от най-древните и свещени породи кучета.
МопсМопсМопсът е куче, създадено за мързеливци. Голяма част от времето си мопсът с умилителна муцунка и умни очи прекарва в легнало положение, докато кротко си похърква. Мопсът е прекалено доверчив към непознати