Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Немски ПинчерНемски ПинчерНемският Пинчер присъства в литературата и картините още от 1780 г. Първоначално използван за лов на вредители в дома и фермата. Какво трябва да знаем за отглеждането на Немския Пинчер.
Швейцарско гонче - всичко за породатаШвейцарско гонче - всичко за породатаГончето е сред най-старите породи ловни кучета. Характеристика на породата швейцарско гонче. Видове швейцарски гончета. Хранене на швейцарските гончета. Грижи и обучение на швейцарското гонче
Популярни породи бели кучетаПопулярни породи бели кучетаКучетата са били част от живота на хората толкова дълго време, че едва ли можем да си представим живота без тях. Някои породи са изчезнали с годините, други са се появили на тяхно място. Популярни породи бели кучета:
Мини Пинчер - особености на породатаМини Пинчер - особености на породатаПородата Мини Пинчер първоначално е била отглеждана в Германия с цел лов на гризачи, предимно плъхове, в домовете и конюшните. Какво трябва да знаем за отглеждането на Мини Пинчер?
АфенпинчерАфенпинчер
29 Юни
Нина 2
Афенпинчер е дребна порода кучета, която е подходяща за домашен любимец. Афенпинчер е получило името си заради приликата си с маймунка. Афенпинчер не изисква много храна, но е доста лаком.
Африканис - всичко за древната породаАфриканис - всичко за древната породаАфриканис - всичко за древната порода. Кучетата Африканис са невероятни. Какво трябва да знаем за отглеждането на Африканис? Африканис са кучета с дълга история.
Доберман Пинчер - особености на породатаДоберман Пинчер - особености на породатаДоберман Пинчер - особености на породата. История на Доберман Пинчер Събирачът на данъци Луис Доберман се нуждаел от куче-пазач, за да пази парите от данъци, които събирал, от крадци. К
От А до Я за породата БергамскоОт А до Я за породата БергамскоБергамско е пастирско куче. Пастирските кучета са една много голяма група помощници на човека в грижата и отглеждането на домашни животни. Какво трябва да знаем за Бергамско пастирско куче.
Египетска ОвчаркаЕгипетска Овчарка
09 Юни
Нина 2
Египетска Овчарка е древна порода овчарско куче, което от векове е в услуга на хората. Египетска Овчарка е известна още като Амарант, Ерменти, Хавара, Куче на Бергер. Отглеждане на Египетска Овчарка.
Були кута - какво трябва да знаем за породатаБули кута - какво трябва да знаем за породатаБули кута - какво трябва да знаем за породата. Породата мастиф съществува от древни времена. Тези кучета са били пазач и добър приятел на хората от преди 2 хиляди години.