Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Топ 5 на най-грозните породи кучетаТоп 5 на най-грозните породи кучетаВижте кои са кучетата, които могат да ви накарат да сънувате кошмари, заради грозноватата си външност.
Руско Петнисто ГончеРуско Петнисто Гонче
23 Окт.
Нина 2
Руско Петнисто Гонче, известно още като Руско Гонче Пегая, е перфектно ловно куче, което обаче е популярно и като домашен любимец. Руско Петнисто Гонче е куче, което е известно със своята лоялност и добър характер и е подходящо за семейства с деца.
Английски Спрингер ШпаньолАнглийски Спрингер Шпаньол
06 Окт.
Нина 2
Английски Спрингер Шпаньол е един от най-големите представители на шпаньолите. Английски Спрингер Шпаньол е известен с перфектните си работни качества на помощник в лова. Английски Спрингер Шпаньол е страхотен приятел на четири лапи.
Американско Индианско КучеАмериканско Индианско Куче
19 Септ.
Нина 2
Американско Индианско куче е порода, която хилядолетия наред е била спътник на племената в Северна и Южна Америка. Кучетата от породата Американско Индианско куче са перфектни домашни любимци за хора, които водят активен начин на живот
Австрийски Късокосмест ПинчерАвстрийски Късокосмест Пинчер
16 Септ.
Нина 2
Австрийски Късокосмест Пинчер е старинна австрийска порода кучета, които са доказали през вековете своята лоялност. Австрийски Късокосмест Пинчер е изключително умно куче, което е перфектен домашен любимец за хора с активен начин на живот.
Алапахски БулдогАлапахски Булдог
06 Септ.
Нина 2
Алапахски Булдог е порода, използвана десетилетия като помощник в лова на едър дивеч. Алапахски Булдог е порода, която е много рядко срещана. Алапахски Булдог е куче, което има нужда от силна храна.
Къдрав РетривърКъдрав Ретривър
02 Септ.
Нина 2
Къдрав Ретривър е спокойно куче с характер на истински английски аристократ. Къдрав Ретривър е подходящ за семейства с деца. Кучетата от породата Къдрав Ретривър, наричани галено от специалистите Кърли, се смятат за най-екзотичните представители на ретрив
Видрово ГончеВидрово Гонче
27 Август
Нина 2
Видрово Гонче е типично английска ловна порода, създадена с цел преследване на дивеча. Видрово Гонче е перфектен помощник в лова. Видрово Гонче е и верен приятел, който е предпочитан домашен любимец.
Филд ШпаньолФилд Шпаньол
22 Август
Нина 2
Филд Шпаньол е английска порода ловно куче, което през последните десетилетия се е превърнало в популярен домашен любимец. Красивият външен вид на кучето от тази порода и дружелюбния му нрав го правят перфектен за семейства с малки деца.
Ка де БоКа де Бо
21 Август
Нина 2
Ка де Бо, известно още като Майоркски Мастиф, е куче, известно със своята изключителна смелост и лоялност към стопанина. Ка де Бо е куче, което е готово да защити семейството на стопанина си с цената на собствения си живот. Ка де Бо е спокойна порода, коя