Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Американски уиндхаундАмерикански уиндхаундАмерикански уиндхаунд е много елегантно и бързо куче. Американски уиндхаунд се отличава с красива стойка и нежна козина. Американски уиндхаунд има остра муцуна и малки очи и уши. Американски уиндхаунд има благ характер.
Шотландска овчаркаШотландска овчаркаШотландската овчарка е позната като Коли. Овчарските кучета са най-древните породи. Какво трябва да знаем при отглеждане на Шотландска овчарка? Какъв е характерът на Шотландската овчарка?
Той ПуделТой ПуделТой Пуделът е умно куче. Обучението на Той Пудел е лесно. Тъй като са наследници на ловци, те са склонни към апорт. Ако обучението е монотонно обаче кученцето Той пудел губи интерес и се разсейва.
Американско БулиАмериканско БулиАмериканското Були е наскоро формирана порода на куче - придружител, първоначално призната от Американския киноложки клуб. Американско Були е предано куче, което се привързва силно към стопанина си.
Лупо ИталианоЛупо Италиано
11 Февр.
Нина 2
Лупо Италиано, известно още като Италиански Вълк, е порода куче, което външно много напомня на истински хищник. Италиански Вълк е куче, което е лоялно и вярно на стопанина си.
Най-верните породи кучетаНай-верните породи кучетаКучето е най-добрият приятел на човека, но приятелство има много и различни форми. Някои кучета сякаш не се интересуват кой ги храни и разхожда. Вместо това се влюбват във всеки срещнат. Породите в този списък обаче са лоялни на своите стопани.
Отглеждане на Унгарска хръткаОтглеждане на Унгарска хрътка
03 Февр.
Нина 2
Унгарска Хрътка е перфектен помощник на ловеца и е известна със своята неуморност и желание за участие в ловния процес. Унгарска Хрътка е популярна порода, която се отглежда и като домашен любимец, известен с добрия си характер.
Брюкселски грифонБрюкселски грифонВъншният вид на Брюкселски грифон е интересен и миловиден. Чистата порода Брюкселски грифон има някои характерни особености.
Средноазиатска овчарка - от А до ЯСредноазиатска овчарка - от А до ЯСредноазиатска овчарка - отглеждане, хранене и обучение. Обучението на средноазиатската овчарка не е от най-лесните занимания
Австралийски булдогАвстралийски булдогАвстралийския булдог е любяща и лоялна порода. Тъй като са лоялни и се стремят да угодят на стопаните си, австралийските булдози са лесни за обучение.