Miau.bg»Статии»Кучета»Здраве на Кучето
Здраве на Кучето

Здраве на Кучето

Здраве, болести, симптоми и лечение на кучето. Съвети за здравето на кучето от А до Я. Как да се грижим за здравето на нашия любимец.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нормално ли е козината на кучето да пада през пролеттаНормално ли е козината на кучето да пада през пролетта
13 Май
При съмнение, че проблемът с многото падаща козина на кучето през пролетта не се дължи само на преходния сезон, трябва да се направи консултация с ветеринарен специалист. Защо пада козината на кучето?
Заболявания при далматинцитеЗаболявания при далматинците
03 Април
От какво боледуват далматинците? Кои са характерните заболявания при далматинците? От какви състояния са застрашени далматинците?
Опасно ли е кучето да пие горещ шоколад?Опасно ли е кучето да пие горещ шоколад?
26 Март
Опасно ли е кучето да пие горещ шоколад? Какво да правите, ако кучето е пило горещ шоколад? Защо да не давате горещ шоколад на кучето?
Разстройство при пинчер - от какво може да е?Разстройство при пинчер - от какво може да е?
01 Март
Диарията при пинчера може да бъде досадна и потенциално опасна, затова е важно да разберете причините за нея и как да я лекувате. Защо пинчерът има разстройство?
Важни грижи за възрастен йоркширски териерВажни грижи за възрастен йоркширски териер
01 Март
Йоркширските териери са любими домашни любимци по целия свят. Как да се грижим за възрастно йорки, за да живее по-дълго? Важни грижи за стар йоркширски териер.
Запек при кучетата - причини и лечениеЗапек при кучетата - причини и лечение
27 Февр.
Както и при хората, констипацията (запекът) може да се окаже проблем и за кучетата. Запек при кучетата - причини и лечение. Как да помогнем на куче със запек?
Панкреатит при кучетата - симптоми, причини, лечение и храненеПанкреатит при кучетата - симптоми, причини, лечение и хранене
20 Февр.
Едно от най-често срещаните заболявания сред кучетата е панкреатитът - възпаление на панкреаса. Панкреатит при кучетата - признаци, причини, лечение и диета.
Автомобилна болест при кучетаАвтомобилна болест при кучета
16 Февр.
Ако приложите тези методи при автомобилна болест на кучето, в повечето случаи ще се радвате на отлични резултати. Ако все пак единственото средство, което помага, е лекарство.
Панкреатит при кучетатаПанкреатит при кучетата
12 Февр.
Панкреатитът е състояние, което засяга кучетата, причинявайки възпаление на панкреаса. Симптоми на панкреатит при кучетата. Лечение на панкреатит при кучетата.
Причини за задъхване при кучетатаПричини за задъхване при кучетата
07 Февр.
Защо се задъхва кучето ви? Причини за задъхване при вашето кучето. На какво може да се дължи задъхването при кучето?