miau.bg»Статии»Кучета»Размножаване на Кучета
Размножаване на Кучета

Размножаване и Развъждане на Кучета

Размножаване, развъждане, бременност и раждане при кучетата. Съвети за развъждане на кучета .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ако кучето ви ще раждаАко кучето ви ще раждаПървата стъпка за здрави кученца и здрава майка е да осигурите спокойствие и уют на кучката. Какви други грижи изисква бременното куче?
Ето колко кученца раждат различните породи кучетаЕто колко кученца раждат различните породи кучетаАко скоро кучето ви ще ражда, тогава със сигурност се замисляте, колкото голямо може да е бъдещото потомство. Все пак трябва да сте подготвени и да знаете, към какво да сте готови.
Колко често се разгонват кучетата?Колко често се разгонват кучетата?Разгонването при кучета е признак за готовност за продължаване на рода. Това е период в живота на кучето, който е съпроводен с поява на полово желание. Женското куче започва да реагира положително на мъжки кучета.
Колко кученца ражда немската овчарка?Колко кученца ражда немската овчарка?Ако сте избрали да отглеждате женска немска овчарка и ако сте решили тя да забременее, един от най-честите въпроси е броят на кученцата, които да очаквате
Жизненият цикъл при кучетатаЖизненият цикъл при кучетатаТрайността и качеството на живот се увеличават прогресивно с развитието на ветеринарната медицина. Животното преминава през няколко етапа.
Мит или факт: Хората осиновяват по-рядко животни с черна козинаМит или факт: Хората осиновяват по-рядко животни с черна козинаНека суеверията не ви възпират! Поставете начало на промяната при следващото си посещение в спасителния център – вземете вкъщи любимец с тъмна окраска. Той ще ви обича колкото всеки друг.
Особености при размножаване на кучетатаОсобености при размножаване на кучетатаКучетата, както всяко едно живо същество, имат естествен инстинкт за размножаване. Техният размножителен процес има няколко основни момента, с които собствениците им трябва да бъдат запознати.