miau.bg»Статии»Кучета»Размножаване на Кучета
Размножаване на Кучета

Размножаване и Развъждане на Кучета

Размножаване, развъждане, бременност и раждане при кучетата. Съвети за развъждане на кучета .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Колко често се разгонват кучетата?Колко често се разгонват кучетата?Разгонването при кучета е признак за готовност за продължаване на рода. Това е период в живота на кучето, който е съпроводен с поява на полово желание. Женското куче започва да реагира положително на мъжки кучета.
Колко кученца ражда немската овчарка?Колко кученца ражда немската овчарка?Ако сте избрали да отглеждате женска немска овчарка и ако сте решили тя да забременее, един от най-честите въпроси е броят на кученцата, които да очаквате
Какво да правим при първо разгонване на женското кучеКакво да правим при първо разгонване на женското кучеАко сте собственик на женско куче и го гледате от бебе, трябва да сте наясно, че след навършването на шестия месец то ще стане полово зряло и ще настъпи размножителният период.
Жизненият цикъл при кучетатаЖизненият цикъл при кучетатаТрайността и качеството на живот се увеличават прогресивно с развитието на ветеринарната медицина. Животното преминава през няколко етапа.
Мит или факт: Хората осиновяват по-рядко животни с черна козинаМит или факт: Хората осиновяват по-рядко животни с черна козинаНека суеверията не ви възпират! Поставете начало на промяната при следващото си посещение в спасителния център – вземете вкъщи любимец с тъмна окраска. Той ще ви обича колкото всеки друг.
Особености при размножаване на кучетатаОсобености при размножаване на кучетатаКучетата, както всяко едно живо същество, имат естествен инстинкт за размножаване. Техният размножителен процес има няколко основни момента, с които собствениците им трябва да бъдат запознати.