miau.bg»Статии»Кучета»Любопитно за кучетата
Любопитно за кучетата

Любопитно за кучетата

Любопитни фактиза различните породи кучета от цял свят.
Най-добрите породи полицейски кучетаНай-добрите породи полицейски кучетаПовечето полицейските породи кучета са известни в тази сфера, но в този списък ще откриете палета, които променят начина, по който гледаме на определени страшни породи кучета.
Породи кучета без козинаПороди кучета без козинаПороди кучета без козина. Екзотични породи кучета. Кучета, които нямат козина. Породи кучета без козина, които са добри домашни любимци.
Съвети при покупката на кучеСъвети при покупката на кучеКучетата са най-предпочитаните от човека домашни любимци. Какво обаче трябва да знаем, когато си избираме куче и как да разберем коя порода е най-подходяща за нас?
Кучетата помагат на децата да учат по-лесноКучетата помагат на децата да учат по-лесноСтресът е почти хронично състояние при учащите се заради честите изпити, които генерират високо напрежение на нервната система. Кучетата помагат на децата да учат по-лесно.
Характер и поведение на мини шнауцерХарактер и поведение на мини шнауцерХарактер и поведение на мини шнауцер. Как се държат мини шнауцерите? Какво е поведението на мини шнауцер? Отглеждане на мини шнауцер.
Американски породи кучетаАмерикански породи кучетаРазвъждането на нови породи кучета е нещо, което се случва в много различни страни. Кои са американските породи кучета? Породи кучета от САЩ.
Най-опасните породи кучетаНай-опасните породи кучетаЩе ви представим най-опасните породи кучета. Преди това обаче е важно да се знае, че има много фактори, по които може да се определи дали една порода е опасна, или не.
Кои са най-добрите породи кучета?Кои са най-добрите породи кучета?Някои породи са по-предпочитани от други и това е така, защото техните представители имат по-благ характер, живеят по-дълго и се разболяват по-рядко.
Характер и поведение на АлабайХарактер и поведение на АлабайСредноазиатските овчарски кучета имат силен и независим характер. Макар и териториални, те са много привързани към всички членове на семейството.
Характер и поведение на Дого АржентиноХарактер и поведение на Дого АржентиноВъпреки физическите си характеристики, аржентинският дог не е агресивен по природа. Напротив, той е много привързан към хората и верен на семейството си.