Морски Обитатели

Морски Обитатели

Морски животни и обитатели в Miau.bg. Какво знаете за морските животни и техните особености. Любопитни факти света на морските обитатели .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
АфалаАфалаАфала е един от най-разпространените представители на семейството на океанския делфин. Този вид принадлежи към интелигентните животни. Всяка афала има уникална комбинация от звуци, която служи за идентификация.
Голяма бяла акулаГоляма бяла акулаМалко същества предизвикват повече страх у хората от голямата бяла акула. А в действителност атаките на големи бели акули над хора са рядкост. Особености и поведение на голямата бяла акула.
Морска ЛястовицаМорска Лястовица
24 Септ.
Нина 2
Морска Лястовица е много интересна риба с характерна форма на тялото, което я прави желана от много колекционери. Заради този факт Морска Лястовица скоро ще се превърне в застрашен вид според специалистите.
Кои са най-големите влечугиКои са най-големите влечугиВъзприемаме влечугите като страшни животни сами по себе си. А представете си, ако са гигантски? Подбрали сме няколко от най-големите влечуги на планетата. Нека видим кои са те!
Риба Морска коткаРиба Морска коткаОпасна ли е морската котка? Какво трябва да знаем за рибата морска котка? Къде се крие морската котка?
ПингвиниПингвиниПингвините са група водни нелетящи птици от род Sphenisciformes и семейство Spheniscidae. Всички видове пингвини са с камуфлаж. Повечето пингвини се хранят с риба, сепии, крил и други представители на морската фауна.
Гърбат кит - всичко за морския гигантГърбат кит - всичко за морския гигантНай-силният звук, издаван от кое да е същество на Земята, идва от морско създание. Това е гърбатият кит. Той е забележителен певец, чиято песен се носи в океанските дълбини в продължение на 15-20 минути. С нея видът е много известен.
Най-опасните морски хищнициНай-опасните морски хищнициКои са най-опасните морски хищници, които обитават моретата и океаните? Ето някои от тях. Морските създания, които могат са опасни както за останалите си себеподобни, така и за хората.
КосаткаКосаткаКосатките са хищници, които дебнат своята плячка във водната шир. Косатките са много интересни животни.
Какво трябва да знаем за пираните?Какво трябва да знаем за пираните?На въпроса коя е най-опасната риба на Земята, пиранята ще заеме едно от първите места. Верни ли са легендите за пираните? Наистина ли пираните са толкова агресивни?