Насекоми

Насекоми

Насекоми , видове, особености и характеристики на насекомите. Какво знаете за насекомите ? Подробен раздел посветен на насекомите .
ЩурецНасекомиЩурец
04 Септ.
Нина 2
МухаНасекомиМуха
04 Септ.
Илияна Ангелова
ГъсенициНасекомиГъсеници
01 Септ.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
СкакалецСкакалец
26 Август
Скакалците са често срещани. Какво е поведението на скакалците? Какво трябва да знаем за скакалците? Разберете интересни факти за скакалците, които не знаете.
ЦикадиЦикади
14 Август
Цикадите са дълголетни и олицетворяват безсмъртието. За китайците цикадата пък символизира възкресението, вечната младост и пречистването.
Водно Конче - всичко за хищното насекомоВодно Конче - всичко за хищното насекомо
04 Август
Водно Конче е красиво хищно насекомо, което е разпространено на много места по планетата. Водно Конче има невероятни летателни умения и е признато за най-бързото летящо насекомо.
Това са най-хищните насекомиТова са най-хищните насекоми
31 Юли
На планетата Земя днес живеят милиони разновидности насекоми. Те играят важна роля в екосистемата на нашата планета. Кои са най-хищните насекоми на планетата?
Това са най-големите пеперуди в светаТова са най-големите пеперуди в света
23 Юли
На Земята летят около 110 000 видове пеперуди. Кои са най-големите пеперуди в света? Вижте този интересен списък с големи пеперуди.
Бълхи - всичко, което трябва да знаемБълхи - всичко, което трябва да знаем
20 Юли
Бълхите днес продължават да бъдат проблем и то не само за хората с домашни любимци. Как изглеждат бълхите? Как да се справим с бълхите?
Видове бръмбариВидове бръмбари
14 Юли
Бръмбарите - тези тромави на пръв поглед същества са най-голямата група сред насекомите. Отличават се с твърди предни криле, които не участват в летенето. Ето известни видове бръмбари, които живеят в природата.
Как да накараме пчелите да се роят по-малкоКак да накараме пчелите да се роят по-малко
22 Юни
Как да накараме пчелите да се роят по-малко? Всеки пчелар се стреми да отглежда безроево своите пчелни семейства. Как да направим така, че нашите пчели да не се роят?
Колорадски бръмбар - всичко за досадния вредителКолорадски бръмбар - всичко за досадния вредител
10 Юни
Най-известният бръмбар несъмнено е колорадският. Въпреки името си родината му не е Колорадо, а от Мексико. Какво трябва да знаем за досадния вредител колорадски бръмбар.
Какво трябва да знаем за листните въшки?Какво трябва да знаем за листните въшки?
10 Юни
Листните въшки са много интересни създания. Какво трябва да знаем за листните въшки? Как да се отървем от листните въшки, които са големи вредители?