Породи Котки

Породи Котки

Породите котки , техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
АшераАшера
09 Август
Ашера е една от най-скъпите и най-красивите котки в света. Ашера е много едра котка - тялото й достига до почти един метър дължина и 14 килограма тегло. Ашера е спокойно животно, което лесно се научава да се разхожда на повод.
Абисинска коткаАбисинска котка
09 Август
Абисинската котка е грациозно и красиво животно, което ще привлече вниманието на всеки с изключителния си външен вид и гордия си поглед. Абисинските котки не могат да живеят без вниманието на стопанина си. Абисинските котки са много умни.
Бомбайска КоткаБомбайска Котка
09 Август
Бомбайска Котка е изключително красиво животно с интересен външен вид. Бомбайска Котка е предпочитан любимец за хора, които искат да направят впечатление на гостите си. Бомбайска Котка, независимо от екзотичното си име, няма нищо общо с Индия.
Као МаниКао Мани
06 Август
1
Као Мани е една от най-красивите и най-скъпите породи котки в света. Као Мани е истинско мъркащо бижу.
Турски ВанТурски Ван
06 Август
Турски Ван е красива котка, която е с добър характер и атрактивен външен вид. Турски Ван е котка, която е с изключително развит интелект и заради това печели голяма популярност. Турски Ван е едра котка, като мъжките могат да достигнат до 8 килограма.
РегдолРегдол
06 Август
Регдол е много красива котка, която е прочута с уравновесения си спокоен характер. Регдол е котка, която внася уют и спокойствие в дома, в който живее. Регдол няма особени претенции по отношение на храната.
Канадски СфинксКанадски Сфинкс
06 Август
Канадски Сфинкс е една от най-любвеобилните котки, която със сигурност ще изненада всички с атрактивния си външен вид. Канадски Сфинкс е подходящ за хора, които са алергични към котешка козина. Канадски Сфинкс има нужда от постоянен източник на топлина.
Шотландска Клепоуха КоткаШотландска Клепоуха Котка
06 Август
1
Шотландска Клепоуха котка, известна като Шотландски Фолд и Скотиш Фолд, е животно с атрактивна визия и много мил нрав. Шотландска Клепоуха котка има нужда да играе, за да се чувства щастлива. Шотландска Клепоуха котка няма изявени недостатъци.
Норвежка Горска КоткаНорвежка Горска Котка
05 Август
Норвежка Горска котка е изключително красиво животно, което е гордост за всеки стопанин. Норвежката Горска котка е животно с масивна костна система и плътно тяло. Норвежката Горска котка има нужда от балансирана храна.
Египетска МауЕгипетска Мау
05 Август
Египетската мау се смята за една от най-аристократичните породи котки в света. Тя е много красива и според древна египетска легенда Богът на Слънцето Ра приемал вид на петниста котка, за да унищожи гигантски змей.