miau.bg»Статии»Котки»Породи Котки
Породи Котки

Породи Котки

Породите котки , техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Абисинска коткаАбисинска котка
09 Август
Нина 2
Абисинската котка е грациозно и красиво животно, което ще привлече вниманието на всеки с изключителния си външен вид и гордия си поглед. Абисинските котки не могат да живеят без вниманието на стопанина си. Абисинските котки са много умни.
Бомбайска КоткаБомбайска Котка
09 Август
Нина 2
Бомбайска Котка е изключително красиво животно с интересен външен вид. Бомбайска Котка е предпочитан любимец за хора, които искат да направят впечатление на гостите си. Бомбайска Котка, независимо от екзотичното си име, няма нищо общо с Индия.
Као МаниКао Мани
06 Август
1
Нина 2
Као Мани е една от най-красивите и най-скъпите породи котки в света. Као Мани е истинско мъркащо бижу.
Турски ВанТурски Ван
06 Август
Нина 2
Турски Ван е красива котка, която е с добър характер и атрактивен външен вид. Турски Ван е котка, която е с изключително развит интелект и заради това печели голяма популярност. Турски Ван е едра котка, като мъжките могат да достигнат до 8 килограма.
РегдолРегдол
06 Август
Нина 2
Регдол е много красива котка, която е прочута с уравновесения си спокоен характер. Регдол е котка, която внася уют и спокойствие в дома, в който живее. Регдол няма особени претенции по отношение на храната.
Канадски СфинксКанадски Сфинкс
06 Август
Нина 2
Канадски Сфинкс е една от най-любвеобилните котки, която със сигурност ще изненада всички с атрактивния си външен вид. Канадски Сфинкс е подходящ за хора, които са алергични към котешка козина. Канадски Сфинкс има нужда от постоянен източник на топлина.
Шотландска Клепоуха КоткаШотландска Клепоуха Котка
06 Август
Нина 2
Шотландска Клепоуха котка, известна като Шотландски Фолд и Скотиш Фолд, е животно с атрактивна визия и много мил нрав. Шотландска Клепоуха котка има нужда да играе, за да се чувства щастлива. Шотландска Клепоуха котка няма изявени недостатъци.
Норвежка Горска КоткаНорвежка Горска Котка
05 Август
Нина 2
Норвежка Горска котка е изключително красиво животно, което е гордост за всеки стопанин. Норвежката Горска котка е животно с масивна костна система и плътно тяло. Норвежката Горска котка има нужда от балансирана храна.
Египетска МауЕгипетска Мау
05 Август
Нина Норд
Египетската мау се смята за една от най-аристократичните породи котки в света. Тя е много красива и според древна египетска легенда Богът на Слънцето Ра приемал вид на петниста котка, за да унищожи гигантски змей.
Американска Късокосместа КоткаАмериканска Късокосместа Котка
05 Август
1
Нина 2
Американска Късокосместа котка е изключително красиво животно. Американска Късокосместа котка е много привързана към семейството си. Американска Късокосместа котка лесно разбира какво е разрешено и какво не в дома, в който ще живее.