miau.bg»Статии»Котки»Любопитно за котките
Любопитно за котките

Любопитно за котките

Любопитни факти и истории от света на котките.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дребни породи котки, идеални за апартаментДребни породи котки, идеални за апартаментНай-хубавото на дребните котки е, че са подходящи и за по-малки жилища.
Най-търпеливите породи коткиНай-търпеливите породи коткиКотките са едни от най-своенравните животни. Ако кучето може лесно да бъде дресирано, при котката този процес е по-труден. Често тези сладки създания са много нетърпеливи, не обичат да бъдат гушкани и докосвани. Кои са най-търпеливите породи котки?
Какви са по характер белите котки?Какви са по характер белите котки?Котките като цвят са много разнообразни. Може ли обаче от цвета да се предвиди характера на животното? Какви са по характер белите котки?
Неподозирани факти за белите коткиНеподозирани факти за белите коткиИнтересен факт е, че някои бели котки имат различен цвят на очите като едното от тях е синьо, а другото е в друг цвят. Вижте още неподозирани факти за белите котки.
Неподозирани факти за черните коткиНеподозирани факти за черните коткиВ окултизма се смята, че черните котки отразяват негативните емоции от хората, те ги държат далече човека. Какво още не знаем за черните мъркащи домашни любимци?
Име за черна коткаИме за черна коткаКак да кръстим черна котка? Кои са породите котки в черно? Име за женска черна котка. Име за мъжка черна котка.
Име за бяла коткаИме за бяла коткаКак да кръстим бяла котка? Подходящи имена за мъжки бели котки. Имена за женски бели котки. Какво трябва да е името на една бяла котка?
Кои са най-мирните и послушни породи коткиКои са най-мирните и послушни породи коткиНякои породи котки са известни като неагресивни, разбират се добре с малки деца и могат да прекарват добре времето си и сами. Кои са най-мирните и послушни породи котки?
Кои породи котки обичат водатаКои породи котки обичат водатаНай-често думите котка и вода не могат да се включат в едно изречение. Кои породи котки обичат водата? Вижте повече в следващите редове:
Езикът на котката: какво ти казва писаната?Езикът на котката: какво ти казва писаната?Дори и най-големите фенове на котките трябва да признаят, че котките понякога правят неща, които са малко. . . странни. Езикът на котката: какво ти казва писаната?