Любопитно за котките

Любопитно за котките

Любопитни факти и истории от света на котките.
Забавни снимки разкриват какъв е животът с коткаЗабавни снимки разкриват какъв е животът с коткаАко все още се чудите какъв би бил животът ви с котка, вижте в галерията ни реални снимки, които най-добре го описват.
Коя е необикновената котка Ла Перм?Коя е необикновената котка Ла Перм?Ла Перм е рядка порода котки, които се отличават с нежен характер и къдрава козина. Какво трябва да знаем за Ла Перм?
Обяснение на странните котешки навициОбяснение на странните котешки навици
24 Февр.
Teodora Mishineva
Никой стопанин на котка не може да отрече, че понякога котките се държат ужасно странно. Ето най-странните котешки навици.
Най-едрите породи коткиНай-едрите породи коткиТова са котките, отличаващи се като най-едрите сред домашните породи. Някои от тях ни доближават до дивата природа, а други са гушливи големи приятели, които ни сгряват в студеното време. Най-големите породи котки?
Най-големите породи коткиНай-големите породи коткиНа всеки е известно, че разнообразните породи домашни котки водят своето начало от дивите представители на това семейство. В природата най-пъргавият вид е точно котешкият, а размерите на представителите му са наистина впечатляващи.
Най-опасните диви коткиНай-опасните диви коткиКогато се любуваме на домашните котки или на бебетата на големите диви котки, ни е малко трудно да приемем колко опасни могат да бъдат те.
Пси-пътешествие при котките! Що е то?Пси-пътешествие при котките! Що е то?
03 Януари
Petra Vasileva
Вероятно сте чели не една или две истории за котки, които са се върнали в домовете си на стотици километри и след години в неизвестност. Независимо дали са били загубени или са избягали. И винаги си задавате големия въпрос – как е възможно!
Ето коя е най-опасната котка на земята!Ето коя е най-опасната котка на земята!Понякога тихите води са най-дълбоки. Това важи с пълна сила за най-опасната котка на света. Сигурно си представяте лъв, леопард или нещо такова. Всъщност най-смъртоносната котка на планетата е доста сладка, пухкава и… малка.
Неверните митове за коткитеНеверните митове за коткитеКотките са едни от най-популярните и обичани домашни любимци в света. Благодарение на популярността си, покрай тях са се зародили много и най-причудливи митове.
Най-популярните породи коткиНай-популярните породи коткиКотките са сред най-обичаните домашни любимци. Но кои са най-популярните породи котки?