Любопитно за котките

Любопитно за котките

Любопитни факти и истории от света на котките.
Едри породи котки, които са твърде сладкиЕдри породи котки, които са твърде сладкиКогато решите да доведете котка у дома едно от нещата, които трябва да имате в предвид, е размерът на бъдещия ви домашен любимец. Вижте едри породи котки, които са твърде сладки.
Какъв е характерът на Бурманската котка?Какъв е характерът на Бурманската котка?Бурманската котка се отличава с изключителната си интелигентност. Изглежда така сякаш тя разбира стопанина си с половин дума. Когато той говори, тя го гледа внимателно в очите. Какво трябва да знаем за характера и поведението на Бурманската котка?
Породи котки със зелени очиПороди котки със зелени очиМоже ли да си представите нещо по-красиво, по-интригуващо и по-нормално от котка със зелени очи. Нека видим някои породи котки със зелени очи. Особености на зеленооките породи котки.
Породи котки с пухкави опашкиПороди котки с пухкави опашкиКакво по-хубаво от това да се сгушим с пухкавия си домашен любимец? Някои котки са истински пухкавели. Вижте породите котки с пухкави опашки.
Древни породи коткиДревни породи коткиКотките са били изобразявани по картини и свитъци редом до могъщи фараони. Вижте най-древните породи котки.
Породи котки в бялоПороди котки в бялоКотките са едни от най-популярните домашни любимци. Искате котка в бяло? Вижте породи котки с бяла козина!
Кои породи котки не пускат много косми?Кои породи котки не пускат много косми?Обичате котки, но не и козина? Решението е само едно: породи с къс косъм. Все пак едва ли има някой, който ще откаже да почиства по-рядко с прахосмукачката и метлата вкъщи. Освен това късокосместите котки спестяват
Породи котки в кафявоПороди котки в кафявоКафявото често се счита за обикновен и скучен цвят. Обаче той всъщност е цвят класика и стои много добре на козината на котките. Вижте породи котки в кафяво.
Вижте най-скъпите и атрактивни котки в светаВижте най-скъпите и атрактивни котки в светаНа планетата има стотици породи котки и всяка една от тях е очарователна по свой начин. Едни са пухкави и миловидни, други вдъхват респект и дори страхопочитание. Има обаче такива сред тях, които се смятат за изключително редки и скъпи.
Породи оранжеви коткиПороди оранжеви коткиРижите или оранжевите котки са истински красавци сред мяукащите четириноги. Те ни напомнят най-често на тигър, когато са раирани. Вижте кои са породите оранжеви котки - техните особености и характеристики.