Miau.bg»Статии»Котки»Любопитно за котките
Любопитно за котките

Любопитно за котките

Любопитни факти и истории от света на котките.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо котката си показва корема?Защо котката си показва корема?
08 Март
Пухкавия котешки корем привлича както стопаните, така и случайни хора да погалят животното на това меко и приятно за галене място. Защо котката си показва корема?
10 знака, че котката ви има за майка10 знака, че котката ви има за майка
05 Март
Знаци, че котката ви обича и ви мисля за нейна майка. Ако котката ви прави тези неща, значи ви обича и ви смята за своя майка. Как да разберем, че котката вижда във вас родител?
Знаци, че котката ти е сърдитаЗнаци, че котката ти е сърдита
22 Февр.
Котките са социални и емоционални животни. Котките показват, когато са щастливи, но и когато са сърдити. Как да разберете, че котката ви се сърди? Защо се сърдят котките?
Живеещите видове котки в дивотоЖивеещите видове котки в дивото
19 Февр.
Котката на практика е абсолютен хищник, който се храни основно с месо от плячката си. Природата е направила тези животни грациозни, подвижни, бързи и хищни. Ето кои видове котки живеят в дивото.
Как да изберем подходящата порода коткаКак да изберем подходящата порода котка
15 Февр.
Ако искате да си вземете котка, трябва да се запознаете със специфичните нужди и особености на различните видове породи.
Членовете на семейство котки и кратка характеристика за тяхЧленовете на семейство котки и кратка характеристика за тях
09 Януари
Кои са популярните членове на семейство котки? Запознайте се със симпатичните членове на семейство коткови. Кои са големите котки, които всъщност са диви и опасни животни?
Интелигентни породи котки и как да ги трениратеИнтелигентни породи котки и как да ги тренирате
17 Ноем.
Игрите и тренировките са от важно значение за кондицията и доброто здравословно състояние на котките. Интелигентни породи котки и как да ги тренирате.
Как да подготвим котката за нови гости у домаКак да подготвим котката за нови гости у дома
05 Ноем.
Любителите на гости и купони е добре да социализират мъркащия си домашен питомец още в ранната му възраст. Ако гостите ще останат в дома за по-дълго време, котката може да участва в ежедневните дейности.
Защо котката ближе кучето?Защо котката ближе кучето?
04 Ноем.
Нека разгледаме причините зад това котките да облизват кучета и какво означава това в техния сложен свят на комуникация и взаимоотношения. Котките, които облизват кучета, може да изглеждат необичайни, но често имат
Защо котките обичат високите места?Защо котките обичат високите места?
03 Ноем.
Дори най-мързеливата котка обожава височините. Когато е в позицията на домашен любимец, тя има специално отношение към най-високите точки от мебелите и вещите в дома. Защо котките обичат високите места?