miau.bg»Статии»Котки»Любопитно за котките
Любопитно за котките

Любопитно за котките

Любопитни факти и истории от света на котките.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Характер и поведение на британска късокосместа коткаХарактер и поведение на британска късокосместа коткаАко човек иска да се научи да разбира котките, трябва непременно да има британска късокосместа в дома си. Характер и поведение на британска късокосместа котка.
Заболявания при британска късокосместа коткаЗаболявания при британска късокосместа коткаЕдна от най-прекрасните породи котки е британската късокосместа. Това прекрасно създание за радост на любителите е здраво животно и живее дълго. Заболявания при британска късокосместа котка.
Популярни руски породи коткиПопулярни руски породи коткиКотката не е просто домашен любимец. Тя е истинско съкровище със своята природната красота, както и с уникалните си способности. Днес ще разгледаме някои популярни руски породи котки.
Най-гальовните породи коткиНай-гальовните породи коткиКотките по природа са гальовни, но някои породи са просто ненадминати в желанието си да са все до стопанина си, да се гушкат и да бъдат галени. Кои са най-гальовните породи котки?
Най-дребните породи коткиНай-дребните породи коткиСъществуват породи котки, които са селектирани специално, за да зарадват хора, които искат да гушкат цял живот малко котенце. Някои от тези породи завинаги си остават по-дребни.
Свещените породи коткиСвещените породи коткиКотката е символ на красота, изящество и царско величие още от дълбока древност. Египтяните са тези, които утвърждават котката като свещено животно. Тогава косматите любимци са живеели в позлатени домове и са хранени само с изтънчени храни.
Топ 10 на най-любвеобилните породи коткиТоп 10 на най-любвеобилните породи котки
28 Април
Хриси
Котките са едни от най-обичаните домашни любимци. Сладки, гальовни, красиви, те покоряват сърцето ти само с един поглед. Вижте топ 10 на най-любвеобилните породи котки.
Най-инатливите породи коткиНай-инатливите породи коткиДали защото не са добри в деленето на пространството с други животни, или защото предпочитат спокойствието у дома, на вашето внимание представяме породите котки, които има най-инатлив характер
Ето ги най-красивите породи котки в света!Ето ги най-красивите породи котки в света!Котките са най-предпочитаните домашни животни в света. Пухкавите любимци могат да разтопят сърцето на всеки. В световен мащаб над 350 милиона от тях живеят в човешките домове. Цифрата расте с всеки изминал ден.
Породи котки в бяло и черноПороди котки в бяло и черноКотките са едни от най-прекрасните домашни любимци. Кои са породите котки в черно и бяло? Породи черно-бели котки. Породите котки, които са в черен и бял цвят.