miau.bg»Статии»Котки
Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка . От А до Я за котките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да държим котката далече от коледната елха?Как да държим котката далече от коледната елха?Най-любимото и радостно задължение на децата във всеки дом е да накичат коледното дръвче. Този весел ритуал няма да мине без котката Ви. Тя ще участва активно, без значение какво е Вашето желание.
Важни грижи при отглеждане на девон рексВажни грижи при отглеждане на девон рексДевон рекс е изключително мила порода котки, с чудесен нрав, която се нуждае много силно от обич и грижливо отношение от стопанина. Важни грижи при отглеждане на девон рекс.
Възможни заболявания при ориенталските коткиВъзможни заболявания при ориенталските коткиВъзможни заболявания при ориенталските котки. Кои са характерните заболявания, за които трябва да бъдат следени домашните мъркащи питомци?
Заболявания при котките от породата девон рексЗаболявания при котките от породата девон рексДевон рекс е сравнително нова порода. Появила се е едва през миналия век, през 1959 година е забелязано първото котенце с къдрава козина, за което по-късно е установено, че има рецесивен ген, носен и от двамата родители. Заболявания при девон рекс.
Хранене на девон рексХранене на девон рексХранене на девон рекс. С какво да храним коте девон рекс? Какви са подходящите храни за котка девон рекс.
Най-тихите и мързеливи породи коткиНай-тихите и мързеливи породи коткиЖивотът на котките понякога пробужда благородна завист у техните стопани. Нека видим кои са най-тихите и мързеливи котки.
Аристократични породи коткиАристократични породи коткиГрациозност е най-точно намереното определение за всички представители на семейство Котки. Аристократични породи котки.
Девон РексДевон Рекс
27 Окт.
Нина 2
Девон Рекс е една от най-добрите котки, които са кротки и подходящи за семейства с малки деца. Девон Рекс е подходяща за любителите на екзотичните породи. Девон Рекс може да се храни с консервирани или гранулирани храни за котки.
Какво знаете за ориенталската котка?Какво знаете за ориенталската котка?
26 Окт.
Нина 2
Ориенталска Котка е красиво животно с екзотична външност, което е подходящо за хора, обичащи емоционалните животни. Ориенталска Котка е подходяща за хора с активен начин на живот. Ориенталска Котка е стройна и гъвкава.
Важни грижи при отглеждане на бенгалска коткаВажни грижи при отглеждане на бенгалска коткаКогато Виктор Юго на шега е подхвърлил, че Бог е създал котките за нас, за да има човек тигър, когото да погали, сигурно е имал предвид бенгалската котка. Тази порода се е получила след кръстосване на дивата азиатска леопардова котка и домашна котка.