Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Заболявания при сиамските коткиЗаболявания при сиамските коткиСиамската котка е една от най-разпространените породи, но и една от най-древните. Те са изключително красиви и интелигентни животни. Те са предразположени към някои заболявания, които са генетично наследени.
Име за персийска коткаИме за персийска коткаИмена за персийска котка. Как да наречем своята персийска котка? Ето красиви имена за женска и мъжка персийска котка.
Характер и поведение на Мейн КуунХарактер и поведение на Мейн КуунХарактер и поведение на Мейн Куун. Въпреки факта, че Мейн Кууните имат американски произход, много от техните стопани отбелязват, че котките от тази порода имат типично руски темперамент.
Игриви и пухкави породи коткиИгриви и пухкави породи коткиПривързани и игриви, котките са идеалните домашни любимци за семейства с деца, но също така и за самотни хора, които искат приятен и тих другар, знаещ как да предложи много любов. Ето няколко породи игриви и пухкави породи котки:
Генетични заболявания при коткитеГенетични заболявания при коткитеКакви са генетичните заболявания при котките? Кои породи котки страдат по-често от такива генетични заболявания? Нека разберем повече за генетичните котешки заболявания.
Тръстикова КоткаТръстикова Котка
23 Окт.
Нина 2
Тръстикова Котка, известна още като Блатен Рис, е хищно животно, което е със статут на изчезващ вид. Тръстикова Котка е защитена и ловът й се наказва строго.
От А до Я за Китайската Планинска КоткаОт А до Я за Китайската Планинска Котка
23 Окт.
Нина 2
Китайска Планинска Котка, известна още като Сива Планинска Котка или Пустинна Котка, е диво животно, застрашено от изчезване. Китайска Планинска Котка се среща рядко и видът все още не е добре изучен.
МаргайМаргай
15 Окт.
Нина 2
Маргай е вид дребна дива котка, която прилича на Оцелот и е изключително красива. Маргай е изчезващ вид и ловът му е забранен, тъй като популацията е много малка.
Оказване на помощ на измръзнала коткаОказване на помощ на измръзнала коткаКак да окажем помощ на измръзнала котка? Всички знаят, че е много опасно да се намирате дълго време на студено и това далеч не важи само за хората, но и за котките.
Борнейска коткаБорнейска коткаДивите котки са едни от най-трудните за изучаване сред видовете в дивата природа. Борнейската дива котка е потаен вид. Какво знаем за живота на борнейската дива котка?