Miau.bg»Статии»Котки
Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка . От А до Я за котките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спи ли котката ви твърде много?Спи ли котката ви твърде много?
06 Юни
Котките, както и другите животни, се нуждаят от много сън, за да бъдат здрави. Но понякога котката спи прекалено много и има причина. Спи ли твърде много вашата котка?
Котешка деменцияКотешка деменция
03 Юни
Повече от една четвърт от котките на възраст от 11 до 14 години показват поне един признак на деменция. Кои са признаците, че котката ви е с деменция?
Може ли да гледаме питбул и котка заедноМоже ли да гледаме питбул и котка заедно
03 Юни
Кучетата и котките са се хванали за гърлата (или да сме по-точни – за опашките) от векове. Може ли питбул да живее с котка? Безопасно ли е съжителството между котка и питбул.
Глухота при котка - причини и подходи за лечениеГлухота при котка - причини и подходи за лечение
02 Юни
Видове глухота при котките. Симптоми на глухота при котки. Причини за глухота при котки. Лечение на глухота при котки. Възстановяване на глухота при котки. Живот с глухи котки
Начин за охлаждане и при коткитеНачин за охлаждане и при котките
01 Юни
Ако на котката ѝ стане твърде горещо, тя ще оцени бриза, който духа през козината ѝ, за да се охлади. Ако къщата ви не е климатизирана през летните жеги, как да помогнете на котката да се охлади
Лактозна непоносимост при коткиЛактозна непоносимост при котки
30 Май
Имат ли котките непоносимост към лактоза? Повечето котки имат непоносимост към лактоза. Симптоми на лактозна непоносимост при котките. Как да помогнем на котка с лактозна непоносимост?
Кога е време да си вземете втора котка?Кога е време да си вземете втора котка?
27 Май
Ако обмисляте да си вземете втора котка и вашият ветеринарен лекар е съгласен, ето седем признака, че вашата котка би имала полза от котешко другарство:
Недостатъци на ангорските коткиНедостатъци на ангорските котки
23 Май
Ангорките могат да развият здравословни проблеми поради генетични такива, свързани с породата. Отглеждането им е свързано и с други трудности и недостатъци. Недостатъци на ангорските котки
Защо някои котки нападат само един и същи човек?Защо някои котки нападат само един и същи човек?
22 Май
Не че котката е агресивна, тя просто се опитва да се предпази от нещо, от което се страхува. Основни причини котката ви напада само конкретен човек. Предотвратяване на атаките на котки. Причини котката да напада човек
Често срещани грешки при стопаните на коткиЧесто срещани грешки при стопаните на котки
20 Май
Въпреки че може да имате най-добри намерения, някои от вашите решения могат да причинят проблеми на котката ви. Тези шест грешки са особено често срещани сред собствениците на котки.