Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Грижа за по-стари коткиГрижа за по-стари коткиКотките могат да бъдат чудесен домашен любимец, който да бъде до вас дълги години, ако се грижите правилно за него. За съжаление, пухкавите животни остаряват също като хората, което налага и по-специални грижи за зрелите представители.
14 породи малки котки, които цялото семейство ще обича14 породи малки котки, които цялото семейство ще обичаМоже би осиновяването на котка от дребна порода е най-добрият вариант за вас. 14 породи малки котки, които цялото семейство ще обича
Топ 10 на най-любвеобилните породи коткиТоп 10 на най-любвеобилните породи коткиКотките са едни от най-обичаните домашни любимци. Сладки, гальовни, красиви, те покоряват сърцето ти само с един поглед. Вижте топ 10 на най-любвеобилните породи котки.
Най-инатливите породи коткиНай-инатливите породи коткиДали защото не са добри в деленето на пространството с други животни, или защото предпочитат спокойствието у дома, на вашето внимание представяме породите котки, които има най-инатлив характер
Най-бързите домашни породи коткиНай-бързите домашни породи коткиКотките са интелигентни, любвеобилни, сладки и изключително атлетични. Сред тях има първенци в скоростното бягане и ловкостта. Ето кои са те
Хранене на персийска коткаХранене на персийска коткаКак да храним персийска котка? Подходящи храни за персийски котки? Какви храни обичат персийските котки? Как да храним малки персийски котенца?
Американски БобтейлАмерикански Бобтейл
21 Април
Нина Норд
Американският бобтейл е много красива котка, която се отличава от останалите породи с късата си опашка. Американският бобтейл е била създадена в САЩ през втората половина на ХХ век.
Ето ги най-красивите породи котки в света!Ето ги най-красивите породи котки в света!Котките са най-предпочитаните домашни животни в света. Пухкавите любимци могат да разтопят сърцето на всеки. В световен мащаб над 350 милиона от тях живеят в човешките домове. Цифрата расте с всеки изминал ден.
Мейн КуунМейн Куун
20 Април
Нина Норд
Мейн Куун е най-едрата от всички породи котки, отглеждани от човека. Красивата американска дългокосместа котка няма как да не направи впечатление не само с размерите си, но и с красотата си.
Руска Синя КоткаРуска Синя Котка
20 Април
Нина Норд
Руската синя котка е домашен любимец, който няма как да не бъде забелязан. Руската синя котка е аристократична, спокойна и е истинско удоволствие човек да живее с нея. Руската синя котка е чувствителна на тема хигиена.