Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Хранене на френски булдогХранене на френски булдогФренският булдог е доста мощно и силно куче, въпреки че е декоративна порода. Как да храним френски булдог? Кои са полезните храни за френски булдог? Кои са забранените храни за френски булдог?
За какво се използва терапията с коткиЗа какво се използва терапията с коткиКотките са наистина удивителни същества, които могат и да лекуват. Вижте какво представлява фелинотерапията или т. нар. лечение с котки. За какво се използва терапията с котки?
Странни породи коткиСтранни породи коткиКои са странните породи котки? Породите котки са толкова много, че някои са наистина невероятни. Ето най-странните породи котки.
Грижа за котката по време на кърменеГрижа за котката по време на кърменеГрижа за котката по време на кърмене не се отличава особено, но с тази разлика че в този момент все пак животното има някои по-специфични потребности. Вижте повече:
Котешка пародонтоза - причини, симптоми и лечениеКотешка пародонтоза - причини, симптоми и лечениеКотешката пародонтоза започва като възпаление на венците, но може да премине във възпаление на зъба и по-сериозни усложнения. Котешка пародонтоза - причини, симптоми и лечение.
Треска от одраскване от коткаТреска от одраскване от коткаОдраскването от котката може да е следствие, както от игривия характер на питомеца, така и ако дразните животното например. Какво трябва да знаем за треска от одраскване от котка?
Колко време се възстановява котка след кастрация?Колко време се възстановява котка след кастрация?Кастрацията на котка е рутинна процедура и не бива да ви притеснява. Все пак има някои важни насоки, които да следвате, ако сте решили да кастрирате котката си, за да може да се възстанови максимално бързо.
Британска късокосместа коткаБританска късокосместа коткаБританската късокосместа котка е родословна версия на традиционната британска домашна котка, добре представено тяло, плътна козина и широко лице. Отглеждане на британската късокосместа котка
Настинала ли е котката и как да се погрижим за неяНастинала ли е котката и как да се погрижим за неяКотките са независими, умни, напълно способни да се грижат за себе си същества, които само от хитрост оставят хората да правя това вместо тях. Как да разберем настинала ли е котката и как да се погрижим за нея?
Кога котката я боли корем и как да разберем?Кога котката я боли корем и как да разберем?Болката в корема при котките е един от най-разпространените симптоми, с които хората се обръщат към ветеринар за помощ. Кога котката я боли корем и как да разберем?