Miau.bg»Статии»Котки
Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка . От А до Я за котките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои породи котки могат да живеят с други котки?Кои породи котки могат да живеят с други котки?
27 Февр.
Съвместното живеене на котки е тема, която винаги предизвиква интерес. Котките, както и хората, имат свои уникални личности и преференции, които могат да влияят на това дали ще могат да живеят заедно с други котки.
Подходящи породи котки за тийнейджъриПодходящи породи котки за тийнейджъри
26 Февр.
За тийнейджъри, които мечтаят за мъркащи домашни любимци, има много подходящи породи котки, които биха се превърнали в прекрасни домашни приятели. Кои породи котки са подходящи за по-големи деца?
Защо е важно да говорим на котката си?Защо е важно да говорим на котката си?
26 Февр.
Говоренето на котката е важен аспект от грижата за мъркащите домашни любимци. Въпреки че много хора смятат, че котките не разбират човешкия говор, това не е така. Защо е полезно да говорим на котката си?
Знаци, че котката ти е сърдитаЗнаци, че котката ти е сърдита
22 Февр.
Котките са социални и емоционални животни. Котките показват, когато са щастливи, но и когато са сърдити. Как да разберете, че котката ви се сърди? Защо се сърдят котките?
Кои породи котки са подходящи за момичеКои породи котки са подходящи за момиче
20 Февр.
Котките са чудесни компаньони и приятелки за хората от всяка възраст и пол. За момичета особено, притежаването на котка може да бъде изключително обогатяващо и учебно преживяване.
Как да отучим котката да отваря врататаКак да отучим котката да отваря вратата
19 Февр.
Отучването на котката ви да отваря вратата може да бъде предизвикателно, но е възможно да се постигне с правилна стратегия и търпение. Как котката да спре да отваря вратата?
Живеещите видове котки в дивотоЖивеещите видове котки в дивото
19 Февр.
Котката на практика е абсолютен хищник, който се храни основно с месо от плячката си. Природата е направила тези животни грациозни, подвижни, бързи и хищни. Ето кои видове котки живеят в дивото.
Котка на Жофроа (Geoffroy cat)Котка на Жофроа (Geoffroy cat)
17 Февр.
Естествените врагове на котката на Жофроа. Котката на Жофроа е един от малкото видове диви котки, които могат да бъдат опитомени и да се държат като домашни любимци. Котката на Жофроа не е лесна за отглеждане
Как да изберем подходящата порода коткаКак да изберем подходящата порода котка
15 Февр.
Ако искате да си вземете котка, трябва да се запознаете със специфичните нужди и особености на различните видове породи.
Ендометрит при котка - симптоми и лечениеЕндометрит при котка - симптоми и лечение
26 Януари
Ендометритът при котките е заболяване, което се причинява от възпалителен процес в повърхностния слой на ендометриума, вътрешната лигавица на тялото на матката. Причини, симптоми и лечение на ендометрит при котките.