miau.bg»Статии»Котки
Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка . От А до Я за котките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Човешки храни за коткиЧовешки храни за котки
07 Май
Котките, подобно на кучетата, обичат да опитват човешка храна. На умолителния поглед на малкото пухче трудно се устоява, но не всичко, което стопанинът хапва е подходящо и за неговия мъркащ домашен питомец.
Мога ли да накарам котката на новата си приятелка да ме харесва?Мога ли да накарам котката на новата си приятелка да ме харесва?
05 Май
Ако започнете да излизате с хубава жена с много срамежлива котка, веднага възниква въпросът: как котката на новата ми приятелка да ме харесва и това изобщо възможно ли е?
Храносмилателно здраве на коткатаХраносмилателно здраве на котката
05 Май
Всеки елемент от храната на котката играе роля в работата на нейната деликатна храносмилателна система и върху цялостното здраве. Храносмилателно здраве на котката.
Кои породи котки са предразположени към напълняванеКои породи котки са предразположени към напълняване
03 Май
Кои породи котки са предразположени към напълняване. Внимавайте с какво храните тези породи котки, защото са предразположени към напълняваме.
Как да следим здравословното тегло на коткатаКак да следим здравословното тегло на котката
02 Май
Котките са популярни домашни любимци, които носят радост, комфорт и приятелство на стопаните си. Въпреки това, като хората, котките трябва да поддържат здравословно тегло, за да предотвратят здравословни проблеми.
Как да направим градината безопасна за домашната коткаКак да направим градината безопасна за домашната котка
30 Април
Затова е добре да има достъпна информация за различни полезни съвети как да попречите на котката си да избяга от градината, като гарантирате, че домашният питомец ще остане в безопасност и защитен по всяко време.
Здраве на зъбите на коткатаЗдраве на зъбите на котката
25 Април
Котките са известни със своята независимост и самостоятелност, но когато става въпрос за здравето на зъбите им, те разчитат на стопаните си да поддържат зъбите и венците им здрави.
Как урината на котката се отразява на здравето ниКак урината на котката се отразява на здравето ни
19 Април
Котешката урина може да бъде източник на разочарование за много собственици на домашни любимци. Отрицателни и положителни ефекти върху здравето на котешката урина
Колко често се почиства котешката тоалетнаКолко често се почиства котешката тоалетна
13 Април
Котките са едни от най-популярните домашни любимци по света. Те са обичани заради сладкия си и игрив характер, но също така идват с определени отговорности. Един от най-важните аспекти на притежаването на котка е грижата за нейната хигиена.
Колко котешки тоалетни трябва да имаме у дома?Колко котешки тоалетни трябва да имаме у дома?
11 Април
Ако имате две или повече котки, една котешка тоалетна съвсем не е достатъчна. Всъщност колко котешки тоалетни трябва да имаме у дома?