miau.bg»Статии»Котки
Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка . От А до Я за котките .
Вярно ли е, че белите котки са глухи?Вярно ли е, че белите котки са глухи?Специалистите отправят предупреждение към всеки бъдещ стопанин на мъркащ домашен любимец, че сред писаните с бяла козина се срещат глухи по рождение екземпляри. Тези животни могат да оцелеят само с помощта на човека. Вярно ли е, че белите котки са глухи?
Неподозирани факти за черните коткиНеподозирани факти за черните коткиВ окултизма се смята, че черните котки отразяват негативните емоции от хората, те ги държат далече човека. Какво още не знаем за черните мъркащи домашни любимци?
Име за черна коткаИме за черна коткаКак да кръстим черна котка? Кои са породите котки в черно? Име за женска черна котка. Име за мъжка черна котка.
Хранене на донски сфинксХранене на донски сфинксПонякога наричат донският сфинкс котка от друга планета. Тя наистина заслужава това определение заради интересната си външност. Хранене на донски сфинкс.
Име за бяла коткаИме за бяла коткаКак да кръстим бяла котка? Подходящи имена за мъжки бели котки. Имена за женски бели котки. Какво трябва да е името на една бяла котка?
Грижи при отглеждане на сейшелска коткаГрижи при отглеждане на сейшелска коткаСейшелските котки са красив вариант на Ориенталските котки и водят произхода си от сиамките. Това са много специални животни, чудесни за домашни любимци. Грижи при отглеждане на сейшелска котка:
Характер и поведение на украински левкойХарактер и поведение на украински левкойНапоследък много голям интерес предизвикват нови породи котки без козина. Една от тях, а заедно с това и от най-младите, е украинският левкой. Характер и поведение на украински левкой:
Отглеждане на ориенталска котка вкъщиОтглеждане на ориенталска котка вкъщиГрижите за ориенталските котки са минимални по отношение на кожухчето и храната им и това е предимство, за да бъдат осиновени от някое семейство. Вижте повече:
Кои са най-мирните и послушни породи коткиКои са най-мирните и послушни породи коткиНякои породи котки са известни като неагресивни, разбират се добре с малки деца и могат да прекарват добре времето си и сами. Кои са най-мирните и послушни породи котки?
Кои породи котки обичат водатаКои породи котки обичат водатаНай-често думите котка и вода не могат да се включат в едно изречение. Кои породи котки обичат водата? Вижте повече в следващите редове: