Miau.bg»Статии»Котки»Породи Котки
Породи Котки

Породи Котки

Породите котки , техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подходящи породи котки за тийнейджъриПодходящи породи котки за тийнейджъри
26 Февр.
За тийнейджъри, които мечтаят за мъркащи домашни любимци, има много подходящи породи котки, които биха се превърнали в прекрасни домашни приятели. Кои породи котки са подходящи за по-големи деца?
Кои породи котки са подходящи за момичеКои породи котки са подходящи за момиче
20 Февр.
Котките са чудесни компаньони и приятелки за хората от всяка възраст и пол. За момичета особено, притежаването на котка може да бъде изключително обогатяващо и учебно преживяване.
Кои са най-бързите и най-атлетичните породи коткиКои са най-бързите и най-атлетичните породи котки
14 Дек.
Най-бързите породи котки са грациозни. Кои са най-атлетичните котки? Тези породи котки са активни и много красиви. Пъргави и стройни котки.
Кои породи котки обичат да стоят в скута на стопаните си?Кои породи котки обичат да стоят в скута на стопаните си?
02 Ноем.
Котките са много нежни и гальовни животни. Много породи котки обичат да стоят в скута на стопаните си. Кои породи котки обичат да стоят в скута на стопаните си?
Едри породи коткиЕдри породи котки
18 Септ.
Едри породи котки. Ако искате голямо коте у дома, насочете се към някои от тези породи. Кои породи котки стават едри? Най-едрите породи котки ще ви очароват.
Породи котки с ловкост и ловна мощПороди котки с ловкост и ловна мощ
03 Септ.
Котката е съвършен ловец и това доказват дори ленивите и вечно дремещи домашни любимци. Ето кои са първенците по скоростно бягане, ловкост и атлетични възможности, съчетани с ловни умения сред котаците.
Кои породи котки ловят най-много мишките?Кои породи котки ловят най-много мишките?
24 Август
Разберете кои породи котки ловят мишки и плъхове по-добре от други и дали полът влияе върху тежестта на ловния инстинкт. Тези породи котки са най-добрите ловци сред представителите на мъркащото царство.
Породи котки с къси кракаПороди котки с къси крака
26 Юни
Котките са изключително популярни домашни любимци и съществуват разнообразни породи, всяка със свои уникални характеристики. Една от по-необичайните породи са котките с къси крака. Породи котки с къси крака.
Кои породи котки са предразположени към напълняванеКои породи котки са предразположени към напълняване
03 Май
Кои породи котки са предразположени към напълняване. Внимавайте с какво храните тези породи котки, защото са предразположени към напълняваме.
Най-чистите породи коткиНай-чистите породи котки
27 Март
Най-чистите породи котки. Котките са известни с любовта си към чистотата. Те прекарват по-голямата част от деня си в почистване на козината си
Най-добрите породи коткиНай-добрите породи котки
20 Март
Най-добрите породи котки притежават общи черти. Те са по-общителни, приятелски настроени и не са срамежливи. Кои са най-добрите породи котки?
10 спокойни породи котки за апартамент10 спокойни породи котки за апартамент
01 Март
Когато избирате коте, обърнете внимание не само на външния му вид, но и на поведението на дадената порода. 10 спокойни породи котки за апартамент.
Кои породи котки не миришат?Кои породи котки не миришат?
06 Февр.
Котките са известни със своята чистота. Въпреки игривия им закачлив характер, някои породи котки са известни с това, че нямат силна миризма.