Породи Котки

Породи Котки

Породите котки, техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки.
Донски СфинксДонски СфинксДонски Сфинкс е изключително атрактивна котка, която предизвиква възхищение у някои, а у други - неприятни чувства, тъй като е от породите, които изобщо нямат козина.
Сиамска КоткаСиамска Котка
21 Май
Нина 2
Сиамската котка е една от най-разпознаваемите породи котки най-вече заради интересния цвят на козината си и сините си очи. Съществува схващането, че Сиамската котка е с лош характер. порода.
Породи котки с прекрасна, дълга козинаПороди котки с прекрасна, дълга козинаВсеки месец ставаме свидетели на нови тенденции и понякога е трудно да сме в крак с модата, тъй като тя е толкова променлива. Но за едно сме сигурни – дългокосместите породи котки винаги ще са на мода.
Котка Охос АзулесКотка Охос АзулесВ животинското царство най-грациозни са представителите на семейство котки. Точно по този начин възприемаме и нашите домашни любимци. Котка охос азулес е уникална по рода си. Какви грижи изисква котката охос азулес?
Американски БобтейлАмерикански Бобтейл
21 Април
Нина Норд
Американският бобтейл е много красива котка, която се отличава от останалите породи с късата си опашка. Американският бобтейл е била създадена в САЩ през втората половина на ХХ век.
Мейн КуунМейн Куун
20 Април
Нина Норд
Мейн Куун е най-едрата от всички породи котки, отглеждани от човека. Красивата американска дългокосместа котка няма как да не направи впечатление не само с размерите си, но и с красотата си.
Руска Синя КоткаРуска Синя Котка
20 Април
Нина Норд
Руската синя котка е домашен любимец, който няма как да не бъде забелязан. Руската синя котка е аристократична, спокойна и е истинско удоволствие човек да живее с нея. Руската синя котка е чувствителна на тема хигиена.
Ангорска КоткаАнгорска Котка
20 Април
Нина 2
Ангорска котка е много красиво животно и породата е сред предпочитаните за домашни любимци. Красотата на Ангорска котка е известна от много векове и тя е била любимка на монарси и аристократи.
Кои породи котки обичат снега?Кои породи котки обичат снега?Когато става въпрос за избирането на правилната порода котка за вашето семейство, едно от нещата, които трябва да вземете предвид, е къде живеете. Кои породи котки обичат снега?
Персийска КоткаПерсийска Котка
09 Април
1
Нина Норд
Персийската котка е една от най-атрактивните представители на мъркащите създания. Стопаните на персийките много се гордеят с пухкавата им козина, която обаче изисква много сериозна поддръжка. Персийската котка трябва постоянно да се сресва.