miau.bg»Статии»Котки»Породи Котки
Породи Котки

Породи Котки

Породите котки , техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-тихите и мързеливи породи коткиНай-тихите и мързеливи породи котки
09 Ноем.
Животът на котките понякога пробужда благородна завист у техните стопани. Нека видим кои са най-тихите и мързеливи котки.
Девон РексДевон Рекс
27 Окт.
Девон Рекс е една от най-добрите котки, които са кротки и подходящи за семейства с малки деца. Девон Рекс е подходяща за любителите на екзотичните породи. Девон Рекс може да се храни с консервирани или гранулирани храни за котки.
Какво знаете за ориенталската котка?Какво знаете за ориенталската котка?
26 Окт.
Ориенталска Котка е красиво животно с екзотична външност, което е подходящо за хора, обичащи емоционалните животни. Ориенталска Котка е подходяща за хора с активен начин на живот. Ориенталска Котка е стройна и гъвкава.
Най-древните породи коткиНай-древните породи котки
18 Окт.
Изминали са 9 хиляди и 500 години откакто котките са се оказали редом с хората на историческата сцена. Кои са най-древните породи котки? Това са най-старите породи котки с дълга история.
Кои породи котки спят най-много?Кои породи котки спят най-много?
15 Окт.
Представата за котка при болшинството хора се изчерпва най-често с една и също визуализация - мъркащата пухкава топчица, която спи на прозореца, до печката, или на кое да е меко и удобно местенце вкъщи.
Най-мързеливите породи коткиНай-мързеливите породи котки
14 Окт.
Мързел е второто название за котка. Те постоянно спят, дремят или се излежават. Някои представители на косматото племе са толкова мързеливи, че им е трудно да отидат до мястото за хранене, за да ядат. Кои са най-мързеливите породи котки?
Бенгалска КоткаБенгалска Котка
13 Окт.
Бенгалската котка е изключително красиво животно, което прилича на малка версия на истински леопард. Бенгалските котки са много популярни сред представителите на шоубизнеса.
Котка ЕлфКотка Елф
01 Окт.
Котка Елф е животно с изключително интересен външен вид. Котка Елф напоследък става все по-популярна не само заради екзотичната си външност, но също така и заради факта, че не предизвиква алергии у хора.
Корниш РексКорниш Рекс
01 Окт.
Корниш Рекс е котка с изключително екзотичен и според някои дори странен външен вид. Корниш Рекс лесно се поддава на възпитание. Корниш Рекс може да се храни както с гранулирани и консервирани храни за котки от висок клас, така и с натурални продукти.
Хипоалергенни породи коткиХипоалергенни породи котки
30 Септ.
Почти няма хора, които да не се умиляват от възможността да имат пухкаво мъркащо коте у дома. За част от желаещите обаче това се оказва неочаквано голямо предизвикателство, защото имат алергия към котки. Кои са хипоалергенните породи котки?