Miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да дезинфекцираме котешка катерушка?Как да дезинфекцираме котешка катерушка?
22 Януари
Котешката катерушка е любим аксесоар на котенца в подрастваща възраст. Игрите и честите закачки водят до необходимост от почистване на катерушките. За почистване на котешката катерушка може да следвате тези стъпки.
Най-лесните за отглеждане домашни любимциНай-лесните за отглеждане домашни любимци
08 Януари
Кои са най-лесните за отглеждане домашни любимци? Кои животни се гледат най-лесно? Кои домашни любимци са подходящи за хора без опит?
Как да помогнем на бездомните котки през зимата?Как да помогнем на бездомните котки през зимата?
03 Януари
Навсякъде в България можем да срещнем бездомни котки. Как да помогнем на котките без дом през зимата? Как да осигурим помощ за котките на улицата?
Как да храним котката през зимата?Как да храним котката през зимата?
02 Януари
Как да храним коткат през зимата? Съвети за хранене на котката през зимата? Зимата носи хладно време, което засяга не само хората, но и нашите любими космати приятели.
Как да отучим котката да хапе и драска?Как да отучим котката да хапе и драска?
21 Дек.
Котката ви хапе и драска? Как да я накарате да спре? Има начини, с които да отучите котката да спре да драска и хапе. Как котката да се отучи от драскането и хапането?
В студеното време: коя температура е твърде ниска за коткитеВ студеното време: коя температура е твърде ниска за котките
05 Дек.
Ниските температури и дългите нощи се отразяват по особен начин на тялото и поведението на котките. Кои температури са прекалено ниски за котките? Колко студено могат да понесат котките, живеещи навън?
Кои породи котки не се разбират с децаКои породи котки не се разбират с деца
17 Окт.
Котките могат да бъдат прекрасни другари за семейства, но не всички породи котки са еднакво подходящи за домакинства с деца. Кои породи котки не се разбират с деца?
Повдигнатите хранилки: по-удобни и полезни за кучетата и коткитеПовдигнатите хранилки: по-удобни и полезни за кучетата и котките
17 Окт.
Повдигнатите купи за храна и вода са предназначени да направят времето за хранене на вашата котка/куче по-приятно и удобно.
Как да действаме с лакома коткаКак да действаме с лакома котка
15 Окт.
Не се поддавайте на моленето на котката и не предоставяйте храна извън графика. Изградете внимателно този модел на хранене на лакомата котка и го придържайте. Как да действаме с лакома котка?
Грешки при дресирането на коткиГрешки при дресирането на котки
12 Окт.
Дресирането на котка изглежда по-трудно, отколкото е в действителност, тъй като често малки грешки пречат на успеха му. Грешки при дресирането на котки.