Miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Характер и поведение на сибирската коткаХарактер и поведение на сибирската котка
16 Септ.
Представителите на тази порода са добродушни, спокойни и общителни. Те лесно намират общ език с всички, въпреки че понякога могат да бъдат упорити и своенравни. Характер и поведение на сибирската котка.
Знаци, че ви трябва котешки фонтанЗнаци, че ви трябва котешки фонтан
13 Септ.
Плюсове и минуси на фонтаните за вода за котки. Добри ли са фонтаните за котки - какво казват експертите? Вашата котка има ли нужда от фонтан? Знаци, които показват, че ви трябва котешки фонтан
Хранене на Йоркска шоколадова коткаХранене на Йоркска шоколадова котка
12 Септ.
От колко храна ще се нуждае вашата Йоркска шоколадова котка? Хранене на Йоркската шоколадова котка. Видът и количеството храна, което давате на Йоркската шоколадова котка, ще зависи от размерa, възрастта и нивото на
Хранене на сибирска коткаХранене на сибирска котка
07 Септ.
Въпреки своята непретенциозност в храната, сибирската котка се нуждае от правилна диета, за да поддържа здравето и добре поддържан външен вид. Хранене на сибирска котка.
С котка на вилата: съвети за безопасна ваканцияС котка на вилата: съвети за безопасна ваканция
03 Септ.
Осигуряването на безопасността и благосъстоянието на вашата котка на вилата изисква известна подготовка и отговорност. Ето някои основни съвети за безопасна и приятна почивка на вила с любимата ви котка.
Ревност при котките: причини и начини за преодоляванеРевност при котките: причини и начини за преодоляване
22 Август
За котките мислим като пухкави мъркащи домашни любимци, гальовно притиснати към стопанина си. Те обаче могат да покажат и неприятна страна на тази привързаност и тя се нарича котешка ревност.
Персийските котки разбират ли се с лабрадори?Персийските котки разбират ли се с лабрадори?
14 Август
Персийските котки са известни със своята спокойна и независима натура. Те са обичани поради пухкавата си козина, красивите им лица и спокойния си характер. Обикновено са по-склонни да бъдат независими и да се наслаждават на самота.
Как да научим старата котка да приеме новатаКак да научим старата котка да приеме новата
14 Август
Довеждането на нова котка в домакинство с по-възрастен котешки спътник може да бъде полезно преживяване, но често изисква внимателно планиране и търпение. Котките са известни със своя независим характер.
Как да спрем котките да се катерят по завесите?Как да спрем котките да се катерят по завесите?
11 Август
Как да спрем котките да се катерят по завесите? Преди да пристъпим към методите, с които да опазите завесите от котките, нека разберем защо мяукащите питомци имат интерес към пердетата.
Кои породи котки предпочитат да живеят сами?Кои породи котки предпочитат да живеят сами?
10 Август
Ако имате една котка у дома и се чудите дали да не вземете втора, определено трябва да помислите добре по темата. Има котки, които са по-социални и на драго сърце биха приели втора котка или друго животно у дома. Но някои котки предпочитат да са сами.