miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Важни грижи при отглеждане на девон рексВажни грижи при отглеждане на девон рексДевон рекс е изключително мила порода котки, с чудесен нрав, която се нуждае много силно от обич и грижливо отношение от стопанина. Важни грижи при отглеждане на девон рекс.
Хранене на девон рексХранене на девон рексХранене на девон рекс. С какво да храним коте девон рекс? Какви са подходящите храни за котка девон рекс.
Важни грижи при отглеждане на бенгалска коткаВажни грижи при отглеждане на бенгалска коткаКогато Виктор Юго на шега е подхвърлил, че Бог е създал котките за нас, за да има човек тигър, когото да погали, сигурно е имал предвид бенгалската котка. Тази порода се е получила след кръстосване на дивата азиатска леопардова котка и домашна котка.
Хранене на бенгалска коткаХранене на бенгалска коткаБенгалската котка е хибридна порода, получена след кръстосване на дива и домашна котка. Ето защо нейната хранителна диета се обмисля с повишено внимание от собствениците.
Как да спасим прането от космите на домашните любимциКак да спасим прането от космите на домашните любимциКучетата и котките са любимите ни домашни любимци, които са наши верни другари във всяка ситуация, но имат един недостатък - повечето от тях отделят много косми. Как да спасим прането си от космите на домашните любимци?
Защо котките обичат да драскат мебели?Защо котките обичат да драскат мебели?Котките са прекрасни създания и невероятни домашни любимци, но имат един лош навик - обичат да драскат мебелите у дома. Каква е причината за това и как да отучим котката да драска мебелите?
Опасно ли е да даваме риба на котката?Опасно ли е да даваме риба на котката?Опасно ли е да даваме риба на котката? Ако попитаме кой да е неспециалист дали рибата е подходяща храна за котката, отговорът ще бъде положителен. Всеизвестно е, че писаните са всеизвестни любители на тази деликатесна храна.
Хранене на бомбайска коткаХранене на бомбайска коткаБомбайските котки са желани домашни любимци, защото имат грациозна външност и приятен характер. Хранене на бомбайска котка.
Грижи за котка ашераГрижи за котка ашераНай-красивите и грациозни индивиди в животинското царство са от семейство Котки. Ашера е въплъщение на грация и сила, най-скъпата и едра котка. Грижи за котка ашера.
Хранене на котка нибелунгХранене на котка нибелунгКрасивата котка с име нибелунг, дошло от скандинавските саги, без съмнение е животно, будещо интереса на любителите на пухкави мъркащи домашни любимци. Хранене на котка нибелунг.