Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане, дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Хранене на руска синя коткаХранене на руска синя коткаРуската синя котка е доста скъпа порода, която е много интелигентна и днес все повече хора решават да си вземат именно нея за домашен любимец. Как да храним руска синя котка? Хранене на руска синя котка.
Хранене на ангорска коткаХранене на ангорска коткаАнгорските котки се отличават с добро здраве и не са предразположени генетично към много болести. Това не означава, че не трябва да следите с какво я храните. Съвети за хранене на ангорска котка.
Как да държим котката далече от коледната елха?Как да държим котката далече от коледната елха?Най-любимото и радостно задължение на децата във всеки дом е да накичат коледното дръвче. Този весел ритуал няма да мине без котката Ви. Тя ще участва активно, без значение какво е Вашето желание.
Задължителни аксесоари за вашата коткаЗадължителни аксесоари за вашата котка
27 Ноем.
Ralitsa
Вече във ветеринарните магазини, а и не само, може да се открие широко разнообразие от аксесоари за котки. Ето кои са задължителните котешки аксесоари, които трябва да имате у дома.
Грижи при отглеждане на Мейн КуунГрижи при отглеждане на Мейн КуунКотките от породата Мейн Кууни безспорно имат атрактивен външен вид. Как да се грижим за Мейн Куун? Какво изисква отглеждането на Мейн Куун?
Хранене на френски булдогХранене на френски булдогФренският булдог е доста мощно и силно куче, въпреки че е декоративна порода. Как да храним френски булдог? Кои са полезните храни за френски булдог? Кои са забранените храни за френски булдог?
Колко често да храня котката?Колко често да храня котката?Храненето на котката е една от основните грижи за вашия любимец. Препоръчителен дневен прием храна за котки и с какво можем да храним котката.
Да се погрижим за козината на коткатаДа се погрижим за козината на коткатаЗдравето на козината на котката се влияе от множество външни и вътрешни фактори. Правилната грижа е задължителен фактор за доброто и здраве. Ето как да се погрижите за козината на вашата котка.
Как да поддържате козината на вашата коткаКак да поддържате козината на вашата коткаКозината на всяка котка се състои от три различни типа косми: дълги, леко удебелени към върха покривни и по-къс подкосъм. Ето как да се грижите за козината на котката.
Полезни храни за здрав стомах на коткатаПолезни храни за здрав стомах на коткатаХраненето на котката с натурални продукти може да е по-сложно, но е важно, за да е здрава вашата писана. С какви храни да храните котката?