Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане, дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Как да поддържате козината на вашата коткаКак да поддържате козината на вашата коткаКозината на всяка котка се състои от три различни типа косми: дълги, леко удебелени към върха покривни и по-къс подкосъм. Ето как да се грижите за козината на котката.
Полезни храни за здрав стомах на коткатаПолезни храни за здрав стомах на коткатаХраненето на котката с натурални продукти може да е по-сложно, но е важно, за да е здрава вашата писана. С какви храни да храните котката?
Котките ядат ли сладкоКотките ядат ли сладкоГоляма част от хората, които имат котка, се интересуват от това дали може да ѝ давате сладко - шоколад, торта, кекс или други подобни лакомства. Нека видим можем ли да даваме сладко на котката и как ѝ влияе то
Грижа за лапите на коткатаГрижа за лапите на коткатаКак да полагате правилна грижа за лапите на котката? Тя е важна за доброто здравословно състояние на любимеца ви. Съвети и препоръки, които ще поддържат котешките лапи здрави. Грижи за лапите на котката.
Характер и поведение на доберманаХарактер и поведение на доберманаЦялото наименование на породата е доберман пинчер. Доберманът е дело на немският селекционер Фридрих Доберман, които е искал да събере всички суперсили в едно куче и е успял. Какво трябва да знаем за характера и поведението на доберман.
Защо мъркат котките?Защо мъркат котките?Котешкото мъркане е сред най-успокояващите звуци. Нещо повече, вярва се, че в него има специална енергия. Лесно е да предположите, че то е знак на удоволствие и щастие. В крайна сметка, кога мъркат тези животни?
Защо да заливате гранулите на котето само с водаЗащо да заливате гранулите на котето само с вода
24 Януари
Teodora Mishineva
След отбиването на малките котета се препоръчва да започнете захранване с гранули. Те обаче могат да бъдат истинско предизвикателство за малките зъбки на котето, затова не ги давайте без предварително да ги залеете с вода.
Как да разберем възрастта на котка?Как да разберем възрастта на котка?Веднага щом премине еуфорията от пристигането на котенце като домашен любимец, пред стопаните изниква естествено въпросът на колко години е новото попълнение в семейството?
Котешка трева - ползи и приложениеКотешка трева - ползи и приложениеКакто уличните, така и домашните котки, обожават да си хапват трева. Това е напълно естествено явление, като причините за това е, че тревата съдържа различни, необходими за организма на питомеца, вещества.
Къде да сложим котешката тоалетнаКъде да сложим котешката тоалетнаКогато опрем до избора на котешка тоалетна, важно е не само нейното купуване, а и поставянето й на най-подходящото място за вашия любимец. Вижте няколко съвета за избора на такова.