Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане, дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Характер и поведение на британската късокосместа коткаХарактер и поведение на британската късокосместа коткаКакто сами се досещате, родина на британската късокосместа котка е Обединеното кралство, където тази порода котки се радват на голяма почит.
За късокосместите породи коткиЗа късокосместите породи коткиMакар дългокосместите и полудългокосместите котки да изглеждат по-пухкави и приятни на допир, късокосместите котки изобщо не са за подценяване.
Помощ! Котката ми пикае навсякъде!Помощ! Котката ми пикае навсякъде!Може би с нещо сте ядосали мъркащия си любимец? Какъв по-добър начин котката да ви отмъсти, освен да ви накара да чистите след него! Вижте защо котката пишка където ѝ падне
Помощ, котката драска по дивана и дере мебелитеПомощ, котката драска по дивана и дере мебелитеЗа да ви представим по-нагледно защо котката си точи ноктите, си представете колко неприятно би било вашето усещане, ако някой нокът ви се счупи и всеки допир с някакъв предмет ви дразни
Защо котките изоставят или изяждат малките си?Защо котките изоставят или изяждат малките си?Когато попаднете на подобно заглавие, вероятно бихте се ужасили от това, че котките могат да изоставят или да изядат малките си. Не си мислете подобно нещо, защото вероятността те да го направят е много малка.
Котките усещат ли студа?Котките усещат ли студа?Направо е изненадващо как котките успяват мъркайки да заспиват върху ребрата на радиаторите! Ясно е, че обичат топлината, но е логично да си зададете въпроса тогава как и по какъв начин усещат студа котките
Характер и поведение на персийската коткаХарактер и поведение на персийската коткаОбещали сме да съсредоточим вниманието си върху характера и поведението на персийските котки, които са невероятни.
Как да отучим котката да рови в саксиитеКак да отучим котката да рови в саксиитеЧесто срещан проблем при отглеждането на котка у дома е че тя непрестанно рови в саксиите ви. Как да отучим котката да рови в саксиите?
За дългокосместите породи коткиЗа дългокосместите породи коткиДългокосмести породи котки, в които ще се влюбите. Вижте котки с дълга козина, които са невероятни.
Отглеждане и грижа за ангорска коткаОтглеждане и грижа за ангорска коткаВ наши дни в по-голямата част от европейските държави ангорските котки съвсем незаслужено са изместени от персийските. А какво трябва да знаем за отглеждането и грижата за ангорска котка?