miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отглеждане и грижа за сиамска коткаОтглеждане и грижа за сиамска коткаЕдни от най-красивите породи котки са сиамските. Произходът им е от едноименната област в Тайланд. В миналото са били притежание само на аристократи и будистки монаси.
Хранене на донски сфинксХранене на донски сфинксПонякога наричат донският сфинкс котка от друга планета. Тя наистина заслужава това определение заради интересната си външност. Хранене на донски сфинкс.
Грижи при отглеждане на сейшелска коткаГрижи при отглеждане на сейшелска коткаСейшелските котки са красив вариант на Ориенталските котки и водят произхода си от сиамките. Това са много специални животни, чудесни за домашни любимци. Грижи при отглеждане на сейшелска котка:
Характер и поведение на украински левкойХарактер и поведение на украински левкойНапоследък много голям интерес предизвикват нови породи котки без козина. Една от тях, а заедно с това и от най-младите, е украинският левкой. Характер и поведение на украински левкой:
Отглеждане на ориенталска котка вкъщиОтглеждане на ориенталска котка вкъщиГрижите за ориенталските котки са минимални по отношение на кожухчето и храната им и това е предимство, за да бъдат осиновени от някое семейство. Вижте повече:
Характер и поведение на котка манчкинХарактер и поведение на котка манчкинКотката от порода манчкин не могат да останат незабелязани. Те се открояват с късите си крачета и малки пухкави лапички, предизвикващи умиление сред любителите на мъркащи домашни любимци. Характер и поведение на котка манчкин.
Важни грижи за украински левкойВажни грижи за украински левкойЕдва от най-младите породи котки е украинският левкой. Това е коте с без окосмяване, с голям брой гънки по кожата. Важни грижи за украински левкой.
Хранене на котка манчкинХранене на котка манчкинЕдна котка си е спечелила название котката от Оз и това е манчкин. Причината са неестествено късите крачета на котачето, които са следствие на генетична мутация. Хранене на котка манчкин.
Дресура и обучение на скотиш фолдДресура и обучение на скотиш фолдДресура и обучение на скотиш фолд. Възпитание на шотландска клепоуха котка. Как да обучим скотиш фолд?
Дресура и обучение на британска късокосместа коткаДресура и обучение на британска късокосместа коткаПри обучението на британската късокосместа котка важат всички общи принципи за обучение на мъркащи домашни любимци. Дресура и обучение на британска късокосместа котка.