Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
С котка на почивкаС котка на почивка
05 Юли
За да мине самото пътуване добре, най-важно е да запознаете любимеца с клетката, в която ще го сложите ден-два предварително.
Важни грижи за дългокосместите котки през лятотоВажни грижи за дългокосместите котки през лятото
04 Юли
Наистина котките обичат топлината, наслаждават се на слънцето през летните месеци, но лятото носи рискове за здравето им, както при хората. Важни грижи за дългокосместите котки през лятото.
Съвети за безопасно пътуване с коткаСъвети за безопасно пътуване с котка
03 Юли
През лятото котката ви може да пътешества с вас, вместо да тъгува дни наред, докато вие сте по плажовете или на планина.
Пътуване с котката в самолет - какво трябва да знаем?Пътуване с котката в самолет - какво трябва да знаем?
03 Юли
ако летите с котка, пристигнете на летището най-малко три, а дори и четири часа преди излитането е по-добре - ветеринарният контрол може да отнеме много време.
Котките ядат ли шоколад?Котките ядат ли шоколад?
19 Юни
Котките са любопитни създания, известни със своите придирчиви хранителни навици. Като отговорен собственик на котка е изключително важно да сте наясно кои храни са безопасни. Котките ядат ли шоколад?
Важни грижи при отглеждане на малко персийско котенцеВажни грижи при отглеждане на малко персийско котенце
18 Юни
За всички любители на котки персийската порода е това, което им дава най-много по отношение на радостта от отглеждане на коте. Важни грижи при отглеждане на малко персийско котенце:
Безопасно ли е да оставяме котката сама за няколко дни?Безопасно ли е да оставяме котката сама за няколко дни?
16 Юни
Ако домашна котка остане твърде дълго сама, тя ще страда от чувство на тревожност при раздяла. Недоброто задоволяване на физическите нужди на животното ще се отрази и на неговото здравословно състояние.
Човешки храни за коткиЧовешки храни за котки
07 Май
Котките, подобно на кучетата, обичат да опитват човешка храна. На умолителния поглед на малкото пухче трудно се устоява, но не всичко, което стопанинът хапва е подходящо и за неговия мъркащ домашен питомец.
Колко често се почиства котешката тоалетнаКолко често се почиства котешката тоалетна
13 Април
Котките са едни от най-популярните домашни любимци по света. Те са обичани заради сладкия си и игрив характер, но също така идват с определени отговорности. Един от най-важните аспекти на притежаването на котка е грижата за нейната хигиена.
Колко котешки тоалетни трябва да имаме у дома?Колко котешки тоалетни трябва да имаме у дома?
11 Април
Ако имате две или повече котки, една котешка тоалетна съвсем не е достатъчна. Всъщност колко котешки тоалетни трябва да имаме у дома?