Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои породи котки не се разбират с децаКои породи котки не се разбират с деца
17 Окт.
Котките могат да бъдат прекрасни другари за семейства, но не всички породи котки са еднакво подходящи за домакинства с деца. Кои породи котки не се разбират с деца?
Повдигнатите хранилки: по-удобни и полезни за кучетата и коткитеПовдигнатите хранилки: по-удобни и полезни за кучетата и котките
17 Окт.
Повдигнатите купи за храна и вода са предназначени да направят времето за хранене на вашата котка/куче по-приятно и удобно.
Как да действаме с лакома коткаКак да действаме с лакома котка
15 Окт.
Не се поддавайте на моленето на котката и не предоставяйте храна извън графика. Изградете внимателно този модел на хранене на лакомата котка и го придържайте. Как да действаме с лакома котка?
Грешки при дресирането на коткиГрешки при дресирането на котки
12 Окт.
Дресирането на котка изглежда по-трудно, отколкото е в действителност, тъй като често малки грешки пречат на успеха му. Грешки при дресирането на котки.
Важни грижи при отглеждане на сибирска котка у домаВажни грижи при отглеждане на сибирска котка у дома
06 Окт.
За да се чувства и развива добре, всеки домашен любимец се нуждае от правилните грижи на своя стопанин. Ако имате сибирска котка, добре е да съобразите условията на отглеждане и грижите за животното с особеностите на породата.
Кои човешки храни причиняват разстройство при коткитеКои човешки храни причиняват разстройство при котките
03 Окт.
Опитването на нова храна или яденето на човешка храна може да причини диария и разстройство при котките. Важно е да знаете как човешките храни и кои могат да повлияят на храносмилателната система на котките зле.
Съвети при отглеждане на котка и декоративно порче заедноСъвети при отглеждане на котка и декоративно порче заедно
26 Септ.
Смесването на два различни вида животни в едно домакинство, винаги е доста трудна ситуация, особено когато това са две животни, които не са имали много история едно с друго. Съвети при отглеждане на котка и декоративно порче заедно.
Опасно ли е котката да пие кафе?Опасно ли е котката да пие кафе?
25 Септ.
Опасно ли е котката да пие кафе? Давали ли сте кафе на котката си? Вижте какво трябва да знаете, ако котката ви пие кафе. За какво трябва да внимавате.
Задължителната рутина за коткитеЗадължителната рутина за котките
24 Септ.
Ето в какво се изразява задължителната рутина за котките, с която те ще са си винаги доволни вкъщи. Рутината на котето е тясно свързана с инстинктите на котешката природа и затова в условията на дома е важно стопанинът да
Характер и поведение на сибирската коткаХарактер и поведение на сибирската котка
16 Септ.
Представителите на тази порода са добродушни, спокойни и общителни. Те лесно намират общ език с всички, въпреки че понякога могат да бъдат упорити и своенравни. Характер и поведение на сибирската котка.
Знаци, че ви трябва котешки фонтанЗнаци, че ви трябва котешки фонтан
13 Септ.
Плюсове и минуси на фонтаните за вода за котки. Добри ли са фонтаните за котки - какво казват експертите? Вашата котка има ли нужда от фонтан? Знаци, които показват, че ви трябва котешки фонтан
Хранене на Йоркска шоколадова коткаХранене на Йоркска шоколадова котка
12 Септ.
От колко храна ще се нуждае вашата Йоркска шоколадова котка? Хранене на Йоркската шоколадова котка. Видът и количеството храна, което давате на Йоркската шоколадова котка, ще зависи от размерa, възрастта и нивото на
Хранене на сибирска коткаХранене на сибирска котка
07 Септ.
Въпреки своята непретенциозност в храната, сибирската котка се нуждае от правилна диета, за да поддържа здравето и добре поддържан външен вид. Хранене на сибирска котка.