miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Важни грижи за котките без козинаВажни грижи за котките без козинаВажни грижи за котките без козина. Как да се грижим за котките без козина? Кои породи котки са без козина?
Защо вашата котка спира да използва котешката си тоалетна?Защо вашата котка спира да използва котешката си тоалетна?Винаги има причина зад решението на котката ви да спре да използва котешката си тоалетна по предназначение. И докато вашата първична реакция би била да ѝ се скарате, това само ще причини объркване и уплаха у животното.
Затлъстяване при коткитеЗатлъстяване при котките
17 Юни
Марина
Важно е да се създаде калорийно изчислен и балансиран хранителен режим, за да отговаря той на физическата активност, възрастта и нуждите на вашата котка.
Грижи за донски сфинксГрижи за донски сфинксДонският сфинкс принадлежи към групата на котките без козина. Какви по-специални грижи трябва да се полагат за донския сфинкс?
Характер и поведение на скотиш фолдХарактер и поведение на скотиш фолдЕдно от животните, способно да създаде забележително силна връзка със своя стопанин е шотландската клепоуха котка. Характер и поведение на скотиш фолд.
Хранене на хималайска коткаХранене на хималайска коткаС какво да храним хималайска котка? Хранене на хималайска котка. Хранене на малко хималайско коте. Отглеждане на хималайска котка. Храни за хималайска котка.
Хранене на скотиш фолдХранене на скотиш фолдХранене на шотландска клепоуха. Хранене на скотиш фолд. Храни за шотландска клепоуха котка. Шотландска клепоуха котка.
Хранене на британска късокосместа коткаХранене на британска късокосместа коткаВсеки жив организъм, особено този, който расте, се нуждае от качествена храна. Британските късокосмести котки влизат в това число. С какво да храним британска късокосместа котка?
Важни грижи при отглеждане на бирманска коткаВажни грижи при отглеждане на бирманска коткаБирманската котка е послушен, тих спътник, който обича хората и ще ги следва от стая в стая. Очаквайте бирманската котка да иска да участва в това, което правите, и бъдете благодарни, че не е толкова капризна като сиамските котки.
Да се преборим със стреса на коткатаДа се преборим със стреса на коткатаНяма правила, които всеки стопанин на котка трябва да следва в подобна ситуация, защото всяко животно е индивидуално. Все пак има няколко съвета, които могат да бъдат от полза за справяне с котешкия стрес.