Miau.bg»Статии»Котки»Котешкото Здраве
Котешкото Здраве

Котешкото Здраве

Здравето при котките , травми, болести и симптоми. Съвети за здравето на вашата котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фалшива бременност при котките - симптоми, причини и лечениеФалшива бременност при котките - симптоми, причини и лечение
23 Ноем.
Признаците на фалшива бременност при котките са сигнал за неизправност в тялото. Усложнения и последици от псевдобременността при котки. Диагностика и лечение на фалшива бременност при котки
Гастрит при котките - симптоми, причини и лечениеГастрит при котките - симптоми, причини и лечение
22 Ноем.
Симптомите на гастрит при котките се появяват незабавно и постепенно нарастват, ако не се вземат терапевтични мерки. Гастрит при котките - симптоми, причини и лечение.
На колко години спират да се разгонват котките?На колко години спират да се разгонват котките?
13 Ноем.
На колко години спират да се разгонват котките? Женските и мъжките котки се отличават по отношение на разгонването и неговите прояви.
Спрейове за успокояване на котки: какво трябва да знаем за тях?Спрейове за успокояване на котки: какво трябва да знаем за тях?
07 Ноем.
Котките са много чувствителни животни и подобно на хората могат да изпитват стрес, да бъдат тревожни. Спрейове за успокояване на котки: какво трябва да знаем за тях?
Липса на апетит при котеЛипса на апетит при коте
01 Ноем.
Липсата на апетит при котета може да бъде тревожен симптом и трябва да се наблюдава внимателно.
Изследването на урината на котката - кога се налагаИзследването на урината на котката - кога се налага
01 Ноем.
При здравословни проблеми с домашната котка се налагат лабораторни изследвания, едно от които е изследване на урината. Изследването на урината на котката - кога се налага?
Увреждане на бъбреците при коткаУвреждане на бъбреците при котка
31 Окт.
Хроничното бъбречно заболяване е едно от най-честите заболявания при по-възрастните котки. Как се лекува бъбречна недостатъчност при котки. Симптомите на краен стадий на бъбречна недостатъчност при котки
Малцова паста за котки - ползи и приемМалцова паста за котки - ползи и прием
24 Окт.
Малцова паста за котки - ползи и прием. Използването на лекарството е много просто, особено след като инструкциите за използване на малцова паста за котки са приложени към всяка опаковка.
Разстройство при малки котетаРазстройство при малки котета
18 Окт.
Диарията при малки котета е доста често срещана. Но за разлика от диарията при възрастни котки, без да се вземат подходящи мерки, тя бързо води до дехидратация и изчерпване на ресурсите на младия, крехък организъм. Разстройство при малки котета.
Заболявания при сибирските коткиЗаболявания при сибирските котки
17 Окт.
Сибирската котка се характеризира с добро здраве. Силният имунитет и позволява да се разболява по-рядко от типичните за котките болести и да се чувства страхотно. Заболявания при сибирските котки.