Котешкото Здраве

Котешкото Здраве

Здравето при котките , травми, болести и симптоми. Съвети за здравето на вашата котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заболявания при сибирските коткиЗаболявания при сибирските котки
17 Окт.
Сибирската котка се характеризира с добро здраве. Силният имунитет и позволява да се разболява по-рядко от типичните за котките болести и да се чувства страхотно. Заболявания при сибирските котки.
Лечение на котешка тенияЛечение на котешка тения
12 Окт.
Котешката тения е инфекциозно заболяване, което може да засегне всяка котка, дори домашната, и се предава на хората. Ето какво трябва да знаем за този здравословен проблем и лечението на котешката тения.
Артрит при котките - причини, симптоми и лечениеАртрит при котките - причини, симптоми и лечение
05 Окт.
Артритът е коварно заболяване, дължащо се на автоимунни процеси в тялото. За нещастие, то може да засегне и нашите домашни любимци, включително котките. Симптоми на артрит при котките.
Нормално ли е носът на котката е топъл и сух?Нормално ли е носът на котката е топъл и сух?
05 Окт.
Ако котката ви има сух и топъл нос, означава ли това, че домашният любимец е болен? Нормално ли е носът на котката е топъл и сух?
Какво да правим, ако котката е летаргичнаКакво да правим, ако котката е летаргична
20 Септ.
Котката ви лежи повече от нормалното? Изглежда ли ви сънлива или объркана? Ако е така, вашата котка проявява класическите признаци на летаргия. Ето как да различите уморена котка от летаргична котка
Знаци, че котката е дехидратиранаЗнаци, че котката е дехидратирана
14 Септ.
Котките могат да се дехидратират много бързо. Някои от най-честите симптоми на дехидратация при котки. Симптоми на дехидратация при котки. Лечение на дехидратация при котки
Лесни начини да накарате котка да вземе хапчеЛесни начини да накарате котка да вземе хапче
23 Август
Собствениците на котки знаят много добре, че да накараш котка да погълне хапче може да бъде голямо предизвикателство. Лесни начини да накарате котка да вземе хапче.
Котешка тения - симптоми при хоратаКотешка тения - симптоми при хората
13 Август
Котешките тении са често срещана грижа за собствениците на котки, но тяхното въздействие може да се разпростре и извън нашите котешки приятели. Нека разгледаме симптомите на опаразитяване с котешка тения при хората и ще
Тъжна ли е котката ти? Ето как да разберешТъжна ли е котката ти? Ето как да разбереш
09 Август
Ето някои признаци, по които може да забележите, че котката ви е тъжна. Запознайте се с тях и поговорете с ветеринар, ако се страхувате, че котката ви е с депресия.
Заболявания при бенгалската коткаЗаболявания при бенгалската котка
14 Юли
Трябва да се отбележи, че болестите на бенгалските котки не могат да се лекуват самостоятелно, като се използват съветите на приятели и проверени източници в Интернет. Заболявания при бенгалската котка