Породи Котки

Породи Котки

Породите котки , техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Азиатска Златна КоткаАзиатска Златна Котка
10 Окт.
Азиатска Златна котка е много красив хищник, който е известен с красотата, бързината и смелостта си. Азиатска Златна котка се отглежда в зоопарковете на някои страни и е изключително популярна сред посетителите заради външния си вид.
Невска Маскарадна КоткаНевска Маскарадна Котка
26 Септ.
Невска Маскарадна котка е много красива и затова е предпочитана за домашен любимец. Невска Маскарадна котка е с добър характер и лесно се разбира с малки деца, както и с различни видове домашни любимци.
Пясъчната котка – дивото бижу на котешкото семействотоПясъчната котка – дивото бижу на котешкото семейството
17 Септ.
Пясъчната писана е изключително красива на външен вид. Забележителното при нея е, че има много гъсти косми на ушите, чиято задача всъщност е да ги предпазват от пясъка, който се носи из въздуха в пустинята.
БамбиноБамбино
02 Май
Бамбино са една от най-странно изглеждащите и въпреки това най-симпатични котки в света. Бамбино са подходящи за хора, които имат алергия към животни. Бамбино обичат да пътуват в компанията на стопаните си.
Екзотична Котка (EXO)Екзотична Котка (EXO)
12 Март
2
Екзотичната котка е изкуствено създадена порода котки, която се е появила през 60-те години на миналия век в САЩ. За създаването на екзотична котка са кръстосвани персийки с американски късокосмести котки.