Породи Котки

Породи Котки

Породите котки , техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Японски БобтейлЯпонски Бобтейл
04 Април
Нина 2
Японски Бобтейл е котка с аристократичен вид, която от векове е любимка на жителите на Япония. Японски Бобтейл е игрив домашен любимец. Японски Бобтейл е прекалено привързан към стопанина си и използва всяка секунда, за да е възможно по-близо до него.
Котка ТойгърКотка Тойгър
27 Януари
Нина 2
Тойгър е изключително красива котка, която прилича на домашен тигър. Тойгър е с екзотична окраска и е доста едра. Тойгър е любимец на много звезди и представители на бизнес елита.
Бохемски РексБохемски Рекс
09 Дек.
1
Нина 2
Бохемски Рекс е изключително красива котка, която грабва сърцата със симпатичната си муцунка и къдравата си козина. Бохемски Рекс е котка, подходяща за ценители. Отглеждане на Бохемски Рекс
Австралийски МистАвстралийски Мист
11 Окт.
Нина 2
Австралийски Мист е красива котка, която няма как да не привлече вниманието с козината си с окраска на леопард. Австралийски Мист е спокойна котка с добър характер, която винаги иска да е близо до стопанина си.
Азиатска Златна КоткаАзиатска Златна Котка
10 Окт.
Нина 2
Азиатска Златна котка е много красив хищник, който е известен с красотата, бързината и смелостта си. Азиатска Златна котка се отглежда в зоопарковете на някои страни и е изключително популярна сред посетителите заради външния си вид.
Невска Маскарадна КоткаНевска Маскарадна Котка
26 Септ.
Нина 2
Невска Маскарадна котка е много красива и затова е предпочитана за домашен любимец. Невска Маскарадна котка е с добър характер и лесно се разбира с малки деца, както и с различни видове домашни любимци.
Пясъчната котка – дивото бижу на котешкото семействотоПясъчната котка – дивото бижу на котешкото семействотоПясъчната писана е изключително красива на външен вид. Забележителното при нея е, че има много гъсти косми на ушите, чиято задача всъщност е да ги предпазват от пясъка, който се носи из въздуха в пустинята.
БамбиноБамбиноБамбино са една от най-странно изглеждащите и въпреки това най-симпатични котки в света. Бамбино са подходящи за хора, които имат алергия към животни. Бамбино обичат да пътуват в компанията на стопаните си.
Екзотична Котка (EXO)Екзотична Котка (EXO)
12 Март
2
Нина Норд
Екзотичната котка е изкуствено създадена порода котки, която се е появила през 60-те години на миналия век в САЩ. За създаването на екзотична котка са кръстосвани персийки с американски късокосмести котки.