Породи Котки

Породи Котки

Породите котки , техните характеристики и особености. Научи повече за най-обичаните и търсени породи котки .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мейн КуунМейн Куун
20 Април
Нина Норд
Мейн Куун е най-едрата от всички породи котки, отглеждани от човека. Красивата американска дългокосместа котка няма как да не направи впечатление не само с размерите си, но и с красотата си.
Руска Синя КоткаРуска Синя Котка
20 Април
Нина Норд
Руската синя котка е домашен любимец, който няма как да не бъде забелязан. Руската синя котка е аристократична, спокойна и е истинско удоволствие човек да живее с нея. Руската синя котка е чувствителна на тема хигиена.
Ангорска КоткаАнгорска Котка
20 Април
Нина 2
Ангорска котка е много красиво животно и породата е сред предпочитаните за домашни любимци. Красотата на Ангорска котка е известна от много векове и тя е била любимка на монарси и аристократи.
Кои породи котки обичат снега?Кои породи котки обичат снега?Когато става въпрос за избирането на правилната порода котка за вашето семейство, едно от нещата, които трябва да вземете предвид, е къде живеете. Кои породи котки обичат снега?
Персийска КоткаПерсийска Котка
09 Април
1
Нина Норд
Персийската котка е една от най-атрактивните представители на мъркащите създания. Стопаните на персийките много се гордеят с пухкавата им козина, която обаче изисква много сериозна поддръжка.
Английските породи коткиАнглийските породи коткиЗнаете ли от къде произлиза любимата ви порода котки? Има няколко доста известни и разпространени породи котки, които са английски, но вероятно не много хора знаят за това. Ето някои от английските породи котки:
Породи котки без козинаПороди котки без козинаПовечето породи котки привличат хорското внимание заради сладкия си вид и меката, пухкава козина. Но в природата съществуват и такива породи, които са без никаква козина или със съвсем лек мъх по себе си. Вижте повече:
Котка Шотландски фолдКотка Шотландски фолдКотките са най-пухкавите и сладки домашни любимци, а някои породи приличат на плюшени играчки. Невъзможно е човек да не поиска да ги гушне. На това определение перфектно отговаря породата Шотландски фолд.
Тръстикова КоткаТръстикова Котка
23 Окт.
Нина 2
Тръстикова Котка, известна още като Блатен Рис, е хищно животно, което е със статут на изчезващ вид. Тръстикова Котка е защитена и ловът й се наказва строго.
От А до Я за Китайската Планинска КоткаОт А до Я за Китайската Планинска Котка
23 Окт.
Нина 2
Китайска Планинска Котка, известна още като Сива Планинска Котка или Пустинна Котка, е диво животно, застрашено от изчезване. Китайска Планинска Котка се среща рядко и видът все още не е добре изучен.