Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Важни неща, които всеки стопанин на котка трябва да знаеВажни неща, които всеки стопанин на котка трябва да знаеКотките са прекрасни домашни любимци: сладки са, гушкат се, игриви са, а понякога са и много забавни. Те са сред най-популярните домашните любимци. Затова и повечето от нас си мислят, че знаят много за отглеждането на котки.
Най-едрите породи коткиНай-едрите породи коткиТова са котките, отличаващи се като най-едрите сред домашните породи. Някои от тях ни доближават до дивата природа, а други са гушливи големи приятели, които ни сгряват в студеното време. Най-големите породи котки?
Защо да заливате гранулите на котето само с водаЗащо да заливате гранулите на котето само с вода
24 Януари
Teodora Mishineva
След отбиването на малките котета се препоръчва да започнете захранване с гранули. Те обаче могат да бъдат истинско предизвикателство за малките зъбки на котето, затова не ги давайте без предварително да ги залеете с вода.
Най-големите породи коткиНай-големите породи коткиНа всеки е известно, че разнообразните породи домашни котки водят своето начало от дивите представители на това семейство. В природата най-пъргавият вид е точно котешкият, а размерите на представителите му са наистина впечатляващи.
Как да разберем възрастта на котка?Как да разберем възрастта на котка?Веднага щом премине еуфорията от пристигането на котенце като домашен любимец, пред стопаните изниква естествено въпросът на колко години е новото попълнение в семейството?
Най-опасните диви коткиНай-опасните диви коткиКогато се любуваме на домашните котки или на бебетата на големите диви котки, ни е малко трудно да приемем колко опасни могат да бъдат те.
Котешка трева - ползи и приложениеКотешка трева - ползи и приложениеКакто уличните, така и домашните котки, обожават да си хапват трева. Това е напълно естествено явление, като причините за това е, че тревата съдържа различни, необходими за организма на питомеца, вещества.
Къде да сложим котешката тоалетнаКъде да сложим котешката тоалетнаКогато опрем до избора на котешка тоалетна, важно е не само нейното купуване, а и поставянето й на най-подходящото място за вашия любимец. Вижте няколко съвета за избора на такова.
Диабет при коткатаДиабет при коткатаПрез последните години диабет се диагностицира все по-често и при котките, не само при хората. Захарният диабет при котките е доста сложно заболяване, свързано с нарушена обмяна на веществата.
Пси-пътешествие при котките! Що е то?Пси-пътешествие при котките! Що е то?
03 Януари
Petra Vasileva
Вероятно сте чели не една или две истории за котки, които са се върнали в домовете си на стотици километри и след години в неизвестност. Независимо дали са били загубени или са избягали. И винаги си задавате големия въпрос – как е възможно!