Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Помощ, котката ми повръща хранаПомощ, котката ми повръща хранаВсички котки повръщат. Въпросът е на какво се дължи това. Вижте причини котката да повръща храната си.
Бяс при котката - симптоми, причини, лечениеБяс при котката - симптоми, причини, лечениеСигурно знаете, че не всички болести, пренасяни от толкова скъпите ни домашни любимци са лечими и за съжаление конкретната тема ще е именно за бяс при котката - болест, която в почти всички случаи завършва със смърт.
Как да поддържаме ушите на котката?Как да поддържаме ушите на котката?Отглеждането на коте у дома изисква цялостна грижа както за правилното му хранене, така и за здравето му. Как да поддържаме ушите на котката?
Сибирска коткаСибирска коткаТърсите си средно голям размер коте с пухкава козина, което е подарък за очите на всеки, който го съзре? А пък на всичкото отгоре и любвеобилно. . тогава Сибирската котка е вашият домашен любимец!
Това са суперхраните за вашата коткаТова са суперхраните за вашата коткаЧудите се коя храна е здравословна за вашата котка? За щастие не е нужно да търсите много, тъй като повечето от тези храни се намират във вашата кухня.
Грижи за капризна коткаГрижи за капризна коткаКотката е възможно най-прекрасният домашен любимец за хора, които прекарват по-дълго време извън дома си и нямат възможност за дълги разходки или игри със своя питомец. Котаците у дома осигуряват приятно прекарано време в уютна обстановка.
Как да научим котката да идва при нас?Как да научим котката да идва при нас?Kотките са независими същества, чиито действия се контролират само и единствено от самите тях. Идеята да пристигнат при вашето писи-писи, мац-мац или повика на името им звучи прекрасно, но на практика не работи при доста голям брой от индивидите.
Кои са котешките породи с характер, подобен на кучеКои са котешките породи с характер, подобен на кучеАко все пак сте от онези хора, които предпочитат куче, но нямате време да му се посветите изцяло, не унивайте. Има няколко породи котки, чийто характер е досущ като кучешкия
Характер и поведение на британската късокосместа коткаХарактер и поведение на британската късокосместа коткаКакто сами се досещате, родина на британската късокосместа котка е Обединеното кралство, където тази порода котки се радват на голяма почит.
Наднормено тегло при коткитеНаднормено тегло при коткитеНаднорменото тегло при котките е относително често срещано явление, с което обаче сравнително лесно можем да се справим.