miau.bg»Статии»Котки»Страница 3
Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка . От А до Я за котките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обучение и дресура на египетска мауОбучение и дресура на египетска мауЗа обучението на която и да е порода котки се иска търпение и разбиране. Това се отнася и за египетската мау. Обучение и дресура на египетска мау:
Признаци за дефицит на таурин при коткитеПризнаци за дефицит на таурин при коткитеАуринът трябва да се приема редовно от храна, която съдържа достатъчно животински протеин. Това вещество е незаменимо в организма на котката, а липсата му води до тежки последици за здравето.
Грижи за бирманска коткаГрижи за бирманска коткаПородата бирманска котка е едно удоволствие, създадено от природата за човека. Грижи за бирманска котка:
Депресия при котките - признаци и причиниДепресия при котките - признаци и причиниМного хора мислят котките за самостоятелни по природа. Въпреки това, котките могат да бъдат социални и да преживеят загуба и скръб като хората. Депресия при котките - признаци и причини.
Как да поддържаме ума на котето си бистър?Как да поддържаме ума на котето си бистър?Да поддържаме ума на котето бистър е не само интересно и забавно за самото коте, а и му помага като се намали рискът от множество заболявания
Хранене на турски ванХранене на турски ванТурският ван е стара порода котки, за която има легенди от библейско време. Днес потомците на интересната турска порода са много активни и весели животни. Съвети при хранене на турски ван.
Менингит при коткитеМенингит при коткитеМенингитът е опасно инфекциозно заболяване, от което страдат бозайниците, включително човекът. Среща се и при котките. Най-често причина за менингита при котките
Съвети при хранене на канадски сфинксСъвети при хранене на канадски сфинксМетаболизмът на канадския сфинкс е много по-бърз, отколкото e на останалите породи котки. Това се отразява пряко на хранителните нужди на животното. Затова храненето на сфинкса е по-често.
Хранене на норвежка горска коткаХранене на норвежка горска коткаНорвежката горска котка е една от най-старите породи, родом от северните части на континента. Хранене на норвежка горска котка.
Хранене на бирманска коткаХранене на бирманска коткаБирманската котка е прекрасен домашен любимец - тиха, привързана, благоразположена към деца и други домашни любимци и много пухкава и красива със светлата си, прошарена с тъмни сегменти козина. Хранене на бирманска котка.