Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Крие ли се коте в колата ви ?Крие ли се коте в колата ви ?Крие ли се котка в колата ви? Котките обожават топлината. Неведнъж стопани са се изумявали как е възможно котката им да стои толкова близо до печката или да спи върху радиатора, без да се прегрее.
Забавни снимки разкриват какъв е животът с коткаЗабавни снимки разкриват какъв е животът с коткаАко все още се чудите какъв би бил животът ви с котка, вижте в галерията ни реални снимки, които най-добре го описват.
6 грешки, които стопаните на котки допускат при тяхното отглеждане6 грешки, които стопаните на котки допускат при тяхното отглежданеЧесто, улисани в проблеми, стопаните на котки допускат сериозни грешки при отглеждането на любимците си. За да не се случи нещо фатално, трябва да избягвате допускането на тези грешки при отглеждането на котка.
Как да защитим котката от външни паразитиКак да защитим котката от външни паразитиМакар да отглеждате котка у дома, шансът тя да се зарази с външни паразити е напълно реален. Бъдете подготвени и разберете как да защитите котката от външни паразити.
Коя е необикновената котка Ла Перм?Коя е необикновената котка Ла Перм?Ла Перм е рядка порода котки, които се отличават с нежен характер и къдрава козина. Какво трябва да знаем за Ла Перм?
Опасности, дебнещи дворните коткиОпасности, дебнещи дворните коткиИма някои опасности, които могат да застрашат здравето на вашата котка, ако не я отглеждате само вкъщи, а я пускате и на двора. Ето кои са 5-те най-чести опасности, дебнещи дворните котки.
Защо не бива да пропускаме реваксинациите на коткатаЗащо не бива да пропускаме реваксинациите на коткатаЗнаете, че от това да ваксинирате котката си до голяма степен зависи нейното здраве. Защо не бива да пропускаме реваксинациите на котката?
Причини за маниакално близане при котките и как да се справимПричини за маниакално близане при котките и как да се справимАко сте забелязали, че котката ви се ближе повече от обикновено, това не е случайно. Вижте какви са възможните причини за маниакално близане при котките и как да се справите с него.
Грижи за здравето на дворната коткаГрижи за здравето на дворната коткаВ това да отглеждате дворна котка няма нищо лошо и дори напротив, защото котките са свободолюбиви натури. Какви грижи за здравето на дворната котка трябва да полагаме?
Защо мъркат котките?Защо мъркат котките?Котешкото мъркане е сред най-успокояващите звуци. Нещо повече, вярва се, че в него има специална енергия. Лесно е да предположите, че то е знак на удоволствие и щастие. В крайна сметка, кога мъркат тези животни?