miau.bg»Статии»Котки»Страница 3
Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка . От А до Я за котките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хранене на котка нибелунгХранене на котка нибелунгКрасивата котка с име нибелунг, дошло от скандинавските саги, без съмнение е животно, будещо интереса на любителите на пухкави мъркащи домашни любимци. Хранене на котка нибелунг.
Хранене на котка чаузиХранене на котка чаузиПородата котки чаузи е екзотична и скъпа, тъй като е кръстоска между питомен и див представител на котешкото войнство. Хранене на котка чаузи.
Хранене на котка рагамъфинХранене на котка рагамъфинИскате ли да имате мъркащ домашен любимец с характер, подобен на малкото дете с постоянната му нужда от внимание и гушкане? Тогава правилния избор е котка рагамъфин. Хранене на котка рагамъфин.
Съвети при хранене на абисинска коткаСъвети при хранене на абисинска коткаЗа любителите на екзотични породи котки добра възможност да се сдобият с интересен домашен питомец и абисинската котка. Абисинската котка е доста придирчива в храната си. Съвети при хранене на абисинска котка.
Хранене на котка ашераХранене на котка ашераОпределението великолепно животно напълно се покрива от представителите на породата котки ашера. Ашера се храни със същите храни като всички други мъркащи домашни любимци.
Грижи при отглеждане на бомбайска коткаГрижи при отглеждане на бомбайска коткаБомбайска котка, освен че наподобява малка черна пантера, е и невероятно любвеобилно животно, привързано към всеки член на домакинството. Грижи за бомбайска котка.
Отглеждане на абисинска коткаОтглеждане на абисинска коткаКогато става въпрос за породата абисинска котка, първото, което човек научава е, че това е скъпо животно с ориенталски произход. Отглеждане на абисинска котка:
Отглеждане на котки нибелунгОтглеждане на котки нибелунгКак да се отглеждат най-добре котките нибелунг, за да бъдат здрави и щастливи? Вижте повече информация в следващата статия:
От какви грижи се нуждае котка чаузи?От какви грижи се нуждае котка чаузи?Чаузи е невероятно красива и скъпа порода, защото е получена след кръстосването на диво и питомно животно от вида. От какви грижи се нуждае котка чаузи?
Важни грижи при отглеждане на котка рагамъфинВажни грижи при отглеждане на котка рагамъфинПородата рагамъфин е сравнително нова и намирането на чистокръвно котенце е сериозна инвестиция за бъдещия стопанин. Важни грижи при отглеждане на котка рагамъфин: