miau.bg»Статии»Котки»Любопитно за котките
Любопитно за котките

Любопитно за котките

Любопитни факти и истории от света на котките.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои са най-популярните породи котки в светаКои са най-популярните породи котки в светаПочитателите на котките могат да посочат милион причини, поради които харесват своите котешки приятели, но някои породи притежават личностни черти, които ги правят особено популярни. Вижте кои са най-популярните породи котки в света.
Любопитни факти за отглеждането на кучета и коткиЛюбопитни факти за отглеждането на кучета и коткиОтглеждането на домашен любимец може да ви спаси от самотата и да разнообрази ежедневието ви. Но освен това води и да любопитни явления, свързани с кучетата, котките и техните стопани. . .
Как влияе цветът на котката върху съдбата на стопанитеКак влияе цветът на котката върху съдбата на стопанитеИма нещо мистично в котките. В природата те са перфектния ловец - тайнствен и неуловим. Как влияе цветът на котката върху съдбата на стопаните?
Трябва ли вашата котка да спи в леглото ви?Трябва ли вашата котка да спи в леглото ви?Често стопаните на котки се натъкват на една тяхна особеност, която им изглежда като необясним каприз. Защо котката иска да спи в леглото? Вижте повече:
Име за сива коткаИме за сива коткаСивите котки са красиви и мистериозни. Те могат да са безпородни – такива виждаме почти всеки ден на улицата, или пък от някоя специална и екзотична котешка порода. Как да кръстим сива котка? Имена за сиви котки.
Американски породи коткиАмерикански породи коткиАмериканските породи котки са доста разнообразни. Те са много по-екзотични, отколкото си представяме. Ето някои очарователни и интересни породи американски котки.
Защо котката обича да ми се нахвърля?Защо котката обича да ми се нахвърля?Какво правите, когато котката ви смята, че най-интересното нещо в къщата сте вие - и не само като източник на храна и ласки, но и като гигантска котешка играчка? Защо котката обича да ви се нахвърля?
Тайната на езика на тялото на малките котенцаТайната на езика на тялото на малките котенцаМалките котенца, подобно на възрастните, могат да мъркат, мяукат, съскат и като цяло да комуникират с множество невербални сигнали. Езикът на тялото им обаче често има фини разлики от поведението на възрастните.
10 породи котки с големи уши10 породи котки с големи ушиКои породи котки са надарени с големи уши? Знаете ли кои котки са с големи уши. Ето списък на породи котки с много големи уши. Те са сладки и екзотични котки.
Имена за шарени коткиИмена за шарени коткиКак да кръстим шарена котка? Имена за шарени котки. Оригинални имена за пъстри котки. Шарените котки са много любопитни и забавни.