Диви Животни

Диви Животни

Диви животни, техните особености и харектеристики, Видове диви животни. Всичко, което трябва да знаете за дивите животни.
Как да оцелеем при нападение от диви животниКак да оцелеем при нападение от диви животни
11 Януари
Нина Норд
Независимо от интелектуалното си превъзходство, хората се оказват доста безпомощни пред лицето на опасността, която може да идва от страна на диви животни. Съществуват много видове животни, започвайки от лъвовете в саваната и акулите в океана, до паяци и
СърнаСърна
29 Дек.
Нина 2
Сърната е диво горско животно, което е известно със своята грация и красота. Сърната е символ на кротост и плахост от векове и често е използвана като символ в литературата. Сърната е най-дребната роднина на благородния елен.
Мраморна КоткаМраморна Котка
06 Дек.
Нина 2
Мраморна Котка е красив хищник, който се среща само в дивата природа. Мраморна Котка прилича на леопард по външен вид, но е с доста по-дребен размер от този едър хищник - тя е голяма колкото едра домашна котка, но далеч не е така безобидна.
Полярна ЛисицаПолярна Лисица
30 Ноем.
Нина 2
Полярна Лисица е красив хищник, който дълги векове е ценен заради красивата си топла козина. Полярна Лисица е изключително умно и хитро животно, което обитава студените райони на планетата. Полярна Лисица е изобретателно и дори нахално животно.
ОцелотОцелот
26 Ноем.
Нина 2
Оцелот е красиво хищно животно, известно с прякора, който има сред биолозите - малък леопард, заради приликата си с доста по-едрия от него хищник. Оцелот е умно животно с много силно развити ловни инстинкти и много трудно подлежи на опитомяване.
Гривесто Бодливо СвинчеГривесто Бодливо Свинче
03 Ноем.
Нина 2
Гривесто Бодливо Свинче е бозайник с екзотичен вид, който привлича вниманието с гигантските игли. Гривесто Бодливо Свинче е известно също така като Бодливо Прасе. Гривесто Бодливо Свинче се храни само с растения.
Газела на ТомсънГазела на Томсън
27 Окт.
Нина 2
Газела на Томсън е красиво чифтокопитно животно, което е известно със своята елегантност и грация. Газела на Томсън е стадно животно. Газела на Томсън е доста уязвима, тъй като има прекалено много хищници, които искат да се хранят с вкусното й месо.
ЕхиднаЕхидна
27 Окт.
Нина 2
Ехидната е екзотично животно с интересен външен вид, което снася яйца и кърми малките си, точно като птицечовката. Ехидната може да се срещне в Нова Гвинея, в Австралия, а също така и на остров Тасмания. Ехидна е насекомоядно животно.
Червена ПандаЧервена Панда
25 Окт.
Нина 2
Червена Панда, известна също така и като Малка Панда, е екзотичен на вид бозайник, който може да се срещне в Хималаите и в Тибет. Червена Панда не прилича на Голяма Панда. Червена Панда води самотен начин на живот.
ВидраВидра
24 Окт.
Нина 2
Видрата е хищен бозайник, който води начин на живот, разпределен между водата и сушата. Видрата от векове е била използвана за добиване на ценната й кожа. Видрата е самотно животно, двойки се образуват само по време на любовния период.