Други Мъници

Други Мъници

Раздел за всякакви други дребни животинки в Miau.bg
Характер и поведение на мини прасенцеХарактер и поведение на мини прасенцеПродължителността на живот на мини прасенцето е около 12 години. Какво друго трябва да знаем за характера и поведението на мини прасенцето.
Най-важните грижи за мини прасенцеНай-важните грижи за мини прасенцеМини прасенцата са много интелигентни животни, които все по-често се вземат за домашни любимци. Какво трябва да знаете при отглеждането на мини прасенце. На кратко за най-важните грижи за мини прасенце.
Любими храни на мини прасенцатаЛюбими храни на мини прасенцатаХрана на мини прасенцата трябва да се състои от зърна и зеленолистни зеленчуци и не по-малко от 12 процента от нея трябва да бъде протеин. Кои са любимите храни на мини прасенцата?
Болести при домашното порчеБолести при домашното порчеКато всяко друго животно и порчетата страдат от някои болести. Макар и да не са болнави по природа, понякога те все пак могат да се разболеят. Тогава най-често се наблюдават. . .
Отглеждане на порче в домашни условияОтглеждане на порче в домашни условияПорчетата често са сравнявани с котките и кучетата. Подобно на първите, те спят през голямата част от денонощието. Какво трябва да знаем за отглеждането на домашни порчета?
Как да дресираме порче?Как да дресираме порче?Макар в България това да не е популярно, все пак е факт, че напоследък отглеждането на домашен пор - фетка. Порчетата сами по себе си са прекрасни животни, пълни с енергия, които трябва да се дресират добре
Клетка за чинчила - какво трябва да знаемКлетка за чинчила - какво трябва да знаемВъзможностите са много както откъм цветовата гама, така и откъм самата големите на клетката. И все пак има основни необходимости, задължителни за всяка клетка за чинчила.
Прерийно кучеПрерийно кучеПрерийното куче е пухкаво малко същество с жълтеникава козина, кръгла глава и къси крачка, но със сигурност не принадлежи към кучетата – прерийното куче е гризач. Характеристики на прерийно куче
Как се гледа таралеж?Как се гледа таралеж?Какво трябва да знаем за отглеждането на таралеж? Много екзотично звучи да се отглежда у дома декоративно таралежче.
Чинчила - характер и поведениеЧинчила - характер и поведениеЧинчилата е екзотичен домашен любимец, който ни е далечен гост от Южна Америка. Това животинче е прекрасно, енергично и любознателно същество. То ще оживи с жизнерадостния си характер дома на своите стопани.