Miau.bg»Статии»Мъници»Морски Свинчета
Морски Свинчета

Морски Свинчета

Морски свинчета или какво трябва да знаем за тях. Съвети при гледането на морско свинче .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Абсцес на морските свинчетаАбсцес на морските свинчета
24 Февр.
Абсцесите на морските свинчета са често срещан здравен проблем, който може да засегне домашните морски свинчета. Тези абсцеси могат да се образуват навсякъде по тялото на морското свинче и обикновено се причиняват от бактериални инфекции.
Липом по морските свинчетаЛипом по морските свинчета
23 Февр.
Липомите са вид доброкачествен тумор, който може да се развие при много различни животни, включително морски свинчета. Обикновено растат бавно и не причиняват болка или дискомфорт на животното.
Пододерматит по морските свинчетаПододерматит по морските свинчета
23 Февр.
Пододерматитът, познат още като бумбол, е често срещано състояние, което засяга морските свинчета. Това е инфекция на стъпалото, която може да бъде причинена от различни фактори като лоша хигиена, неправилно настаняване или затлъстяване.
Пърхот по морските свинчетаПърхот по морските свинчета
22 Февр.
Морските свинчета са популярни домашни любимци поради очарователния си външен вид и приятелски нрав. Въпреки това, като всеки друг домашен любимец, те могат да развият здравословни проблеми, включително пърхот.
Лишеи по морските свинчетаЛишеи по морските свинчета
22 Февр.
Морските свинчета са популярни домашни любимци, известни със сладкия си външен вид и приятелско поведение. Въпреки това, както всяко друго живо същество, морските свинчета са предразположени към различни здравословни проблеми.
Въшки по морските свинчетаВъшки по морските свинчета
14 Февр.
Морските свинчета са популярни домашни любимци, известни със своя очарователен външен вид, социално поведение и нежен характер. Въпреки това, като всички животни, те също са податливи на различни здравословни проблеми, включително заразяване с въшки.
С какви животни могат да съжителстват морските свинчета?С какви животни могат да съжителстват морските свинчета?
31 Януари
Морските свинчета са симпатични животинки и затова хората често ги избират за домашни любимци. С какви животни могат да съжителстват морските свинчета?
Кожни заболявания на морските свинчетаКожни заболявания на морските свинчета
16 Дек.
Кожните заболявания при морските свинчета са доста разнообразни и не всички са причинени от паразити. Въшки по морските свинчета. Лишеи по морските свинчета. Кожни заболявания на морските свинчета
Диария при морското свинче - причини и лечениеДиария при морското свинче - причини и лечение
06 Дек.
Диария при морското свинче - причини и лечение. Основната причина за системна диария най-често се оказва неправилното хранене на морското свинче.
Защо трепери морското свинчеЗащо трепери морското свинче
02 Дек.
Понякога обаче се държат странно и започват да треперят. Ако се чудите на какво се дължи това, прочетете следващите редове.