miau.bg»Статии»Мъници»Хамстери
Хамстери

Хамстери

Хамстери , особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер . Всичко за хамстерите .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сибирски ХамстерСибирски ХамстерСибирските хамстери се срещат често като домашни любимци в Европа и Северна Америка. Описание на начин на живот на сибирския хамстер. Хранене на сибирски хамстер.
Мини ХамстерМини ХамстерНяколко вида представляват общото название мини хамстер. Мини хамстерите са страхотни домашни любимци. Какво трябва да знаем за храненето и отглеждането на мини хамстер?
Размножаване при хамстеритеРазмножаване при хамстеритеХамстерите са гризачи, които се размножават скоростно. Едни от най-често предпочитаните домашни любимци са едни от най-бързите, що се отнася до любовни ласки и сдобиването с поколение.
Колко дълго живеят хамстерите?Колко дълго живеят хамстерите?Безспорно хамстерите са много сладки пухести гризачи. Колко дълго живеят хамстерите? Каква е продължителността на живот при хамстерите?
Хигиена на хамстераХигиена на хамстераХамстерът е прекрасно домашен любимец, но все пак – е животно. Когато от клетката започне да мирише на лошо, е време да действате.
Хранене на хамстера – позволени и забранени храниХранене на хамстера – позволени и забранени храниСобствениците на хамстери са едни от най-щастливите. След като вече сте се сдобили с този прекрасен мъник, е редно да се запознаете с особеностите около храненето му.
Грижа за хамстераГрижа за хамстераХамстерите са страхотни домашни любимци. Обичат в еднакви количества както самотата, така и ласките, като особено активни са през нощта.
Съвети при отглеждането на хамстерСъвети при отглеждането на хамстер
09 Април
Ralitsa
Хамстерите са мили пухкави животинчето, които бързо могат да спечелят любовта ви. Как да се грижим за хамстерите? Как се гледат хамстери? Съвети при отглеждане на хамстери.
ХамстерХамстер
08 Април
1
Нина 2
Хамстерът е един от най-популярните домашни любимци. Малкият му размер и симпатичната муцунка го правят един от най-предпочитаните приятели на четири лапи за хората, които нямат достатъчно място в жилището си, или са алергични към котки или кучета.
Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето?Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето?Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето? Ето няколко подходящи за децата гризачи, които са перфектни за първи домашен любимец.