Хамстери

Хамстери

Хамстери, особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер. Всичко за хамстерите.
Как да отучим хамстер да хапе?Как да отучим хамстер да хапе?Хамстерите са много мили и сладки животни, които доста хора си вземат за домашни любимци. Въпреки това без колебание могат да ви ухапят, особено ако са уплашени. Как да отучите хамстер да хапе?
Опадване на козината при хамстерите - причини и лечениеОпадване на козината при хамстерите - причини и лечениеСтопаните на хамстери е важно да знаят как да се грижат правилно за любимците си, за да са здрави и да нямат проблеми. Опадване на козината при хамстерите - причини и лечение.
Чести заболявания при мини хамстеритеЧести заболявания при мини хамстеритеКакто всяко едно животно, така и мини хамстерите могат да се разболеят и да се наложи да се обърнете за квалифицирана помощ към специалист. Причините за здравословните проблеми при мини хамстерите са много.
Най-важните грижи за мини хамстерНай-важните грижи за мини хамстерСъществуват различни породи хамстери, като едни от тях са мини животинките. Какви са най-важните грижи за мини хамстер?
Хранене на ХамстерХранене на ХамстерХраната на хамстера трябва да бъде разнообразна, винаги прясна и колкото се може по-пълноценна. Разбира се не трябва да прекаляваме с храната и да прехранваме малкото животинче.
Съвети при хранене на мини хамстерСъвети при хранене на мини хамстерМини хамстерите имат нужда от здравословна храна. Коя е най-подходящата храна за хамстери?
Заболяване Мокра опашка при хамстерите - симптоми и лечениеЗаболяване Мокра опашка при хамстерите - симптоми и лечениеЗаболяването мокра опашка при хамстерите е много коварно и прогресира бързо. Заболяване Мокра опашка при хамстерите - симптоми и лечение.
Хамстерите пият ли вода?Хамстерите пият ли вода?Хамстерите пият ли вода? Ако и вие сте решили да си вземете за домашен любимец хамстер, тогава е добре предварително да се поинтересувате за това как се отглеждат тези животни. Давате ли вода на хамстер?
Помогнете на хамстера си да се справи с летните горещиниПомогнете на хамстера си да се справи с летните горещиниКак да се грижим за хамстера през лятото? Жегите не се отразяват добре на животните, особено на малките пухкави хамстери. За да преживее по-добре горещините вашият хамстер, трябва да спазвате няколко прости правила.
Как да изберем подходяща клетка за хамстерКак да изберем подходяща клетка за хамстерИзборът на правилна клетка за хамстерите оказва пряко влияние на тяхното състояние и качеството им на живот като цяло. Как да изберем подходяща клетка за хамстер?