Miau.bg»Статии»Мъници»Хамстери
Хамстери

Хамстери

Хамстери , особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер . Всичко за хамстерите .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Настинка при гризачитеНастинка при гризачите
28 Април
Не само хората страдат от простудни заболявания. Нашите домашни любимци също са податливи на влиянието на студа и това се отнася и за гризачите.
Разстройство при хамстерите - причини и лечениеРазстройство при хамстерите - причини и лечение
24 Февр.
Хамстерите са сладки, космати малки същества, които често се отглеждат като домашни любимци. Като всички животни, хамстерите могат да страдат от различни заболявания, които могат да повлияят на тяхното здраве и благополучие.
Хамстерите ядат ли моркови?Хамстерите ядат ли моркови?
20 Януари
Пухкав хамстер, който яде моркови, не само изглежда сладко, но също така звучи като перфектната здравословна закуска. Но могат ли хамстерите да ядат моркови безопасно?
Как и колко често да чистим клетката на хамстера?Как и колко често да чистим клетката на хамстера?
25 Окт.
Как и колко често да чистим клетката на хамстера? Това е изключително важно както за здравето на животното, така и за нашето лично здраве.
Как да се грижим за новородени хамстери, ако майката е починалаКак да се грижим за новородени хамстери, ако майката е починала
20 Окт.
Понякога хамстерите остават сираци поради усложнения, получени от майката по време на раждането. Как да се грижим за новородени хамстери, ако майката е починала?
Бременност при хамстерите - какво трябва да знаем?Бременност при хамстерите - какво трябва да знаем?
10 Окт.
Бременност при хамстерите - какво трябва да знаем? Полагането на подходящи грижи от момента на установяване на бременността гарантира безпроблемно раждане и здраво поколение.
Важни грижи за женски хамстер с малкиВажни грижи за женски хамстер с малки
07 Окт.
Хамстерите се раждат глухи, слепи и без косми, така че се нуждаят от подходящи грижи от самото начало, за да оцелеят. Важни грижи за женски хамстер с малки.
Защо хамстерите си изяждат малките?Защо хамстерите си изяждат малките?
05 Окт.
В случай че сте решили да започнете да отглеждате хамстери, е добре да знаете, че често майките хамстери изяждат своите малки. Каква е причината за този канибализъм?
Осем вълнуващи факта за хамстеритеОсем вълнуващи факта за хамстерите
29 Септ.
Хамстерите са сред най-предпочитаните домашни любимци. Гледат се лесно и не тежат толкова на бюджета на семейството. Освен това са подходящи домашни любимци за деца. Вижте осем вълнуващи факта за хамстерите!
Какви зеленчуци ядат хамстеритеКакви зеленчуци ядат хамстерите
02 Август
Хамстерите се хранят основно със суха храна, но това не значи, че не може да разнообразите менюто на любимеца си. По този повод нека видим какви зеленчуци ядат хамстерите. Какво ядат хамстерите, освен типичната за тях храна.