Хамстери

Хамстери

Хамстери, особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер. Всичко за хамстерите.
С кои човешки храни можем да храним хамстерС кои човешки храни можем да храним хамстерКакво ядат хамстерите? Кои човешки храни са подходящи за хамстери? Кои са забранените храни за хамстери?
Чести грешки при отглеждането на хамстериЧести грешки при отглеждането на хамстериЧесто хората си вземат хамстери за домашни любимци, защото тези малки животинки са доста лесни за отглеждане. Но някои грешки при отглеждане на хамстер са фатални.
Най-полезните храни за хамстериНай-полезните храни за хамстериКакто при останалите домашни любимци, така и при хамстерите има различни класове храна. Кои са най-полезните храни за хамстери?
Кои са любимите храни на хамстеритеКои са любимите храни на хамстеритеИзборът на храна за хамстера може да бъде много разнообразен, тъй като гризачите си хапват доста различни продукти. Вижте кои са любимите храни на хамстерите, как да ги приготвите и как да ги дадете на вашия любимец.
Хамстерите ядат ли сирене?Хамстерите ядат ли сирене?Хамстерите ядат ли сирене? Въпрос, чийто отговор трябва да знаете, за да не навредите на здравето на любимеца си. Прочетете в следващите редове дали хамстерите ядат сирене, какво сирене може да им давате и кога да стане това.
Какви зеленчуци ядат хамстеритеКакви зеленчуци ядат хамстеритеХамстерите се хранят основно със суха храна, но това не значи, че не може да разнообразите менюто на любимеца си. По този повод нека видим какви зеленчуци ядат хамстерите. Какво ядат хамстерите, освен типичната за тях храна.
Златен хамстерЗлатен хамстерСирийският хамстер (Mesocricetus auratus) има много имена – златен, хамстер-плюшено мече, изискан хамстер и др. Как да се грижим за златен хамстер? Вижте какви грижи изисква златният хамстер.
Мини хамстерМини хамстерНяколко вида представляват общото название мини хамстер. Мини хамстерите са страхотни домашни любимци. Какво трябва да знаем за храненето и отглеждането на мини хамстер?
Име за женски хамстерИме за женски хамстерЖенските хамстери трябва да имат красиви имена, които звучат сладко, защото те все пак са малки дами, и заслужават да бъдат третирани като такива!
Дали да си осиновите хамстер?Дали да си осиновите хамстер?Освен че са изключително сладки, хамстерите се считат за най-добрият избор като първи домашен любимец. Вижте какво трябва да знаете за отглеждането на хамстер.