miau.bg»Статии»Мъници»Хамстери
Хамстери

Хамстери

Хамстери , особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер . Всичко за хамстерите .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бременност при хамстерите - какво трябва да знаем?Бременност при хамстерите - какво трябва да знаем?
10 Окт.
Бременност при хамстерите - какво трябва да знаем? Полагането на подходящи грижи от момента на установяване на бременността гарантира безпроблемно раждане и здраво поколение.
Важни грижи за женски хамстер с малкиВажни грижи за женски хамстер с малки
07 Окт.
Хамстерите се раждат глухи, слепи и без косми, така че се нуждаят от подходящи грижи от самото начало, за да оцелеят. Важни грижи за женски хамстер с малки.
Защо хамстерите си изяждат малките?Защо хамстерите си изяждат малките?
05 Окт.
В случай че сте решили да започнете да отглеждате хамстери, е добре да знаете, че често майките хамстери изяждат своите малки. Каква е причината за този канибализъм?
Осем вълнуващи факта за хамстеритеОсем вълнуващи факта за хамстерите
29 Септ.
Хамстерите са сред най-предпочитаните домашни любимци. Гледат се лесно и не тежат толкова на бюджета на семейството. Освен това са подходящи домашни любимци за деца. Вижте осем вълнуващи факта за хамстерите!
Какви зеленчуци ядат хамстеритеКакви зеленчуци ядат хамстерите
02 Август
Хамстерите се хранят основно със суха храна, но това не значи, че не може да разнообразите менюто на любимеца си. По този повод нека видим какви зеленчуци ядат хамстерите. Какво ядат хамстерите, освен типичната за тях храна.
Кои са любимите храни на хамстеритеКои са любимите храни на хамстерите
21 Юни
Изборът на храна за хамстера може да бъде много разнообразен, тъй като гризачите си хапват доста различни продукти. Вижте кои са любимите храни на хамстерите, как да ги приготвите и как да ги дадете на вашия любимец.
Помогнете на хамстера си да се справи с летните горещиниПомогнете на хамстера си да се справи с летните горещини
17 Юни
Как да се грижим за хамстера през лятото? Жегите не се отразяват добре на животните, особено на малките пухкави хамстери. За да преживее по-добре горещините вашият хамстер, трябва да спазвате няколко прости правила.
Чести заболявания при хамстеритеЧести заболявания при хамстерите
13 Февр.
Хамстерите имат бърз метаболизъм и симптомите при здравно неразположение се появяват бързо. Чести заболявания при хамстерите.
Симптоми за лошо здраве на вашия хамстерСимптоми за лошо здраве на вашия хамстер
10 Февр.
Най-неприятните моменти в отглеждането на един хамстер в домашни условия са свързани с евентуални заболявания, които застрашават живота му. Симптоми за лошо здраве на вашия хамстер.
От какво умират хамстерите?От какво умират хамстерите?
26 Януари
От какво умират хамстерите? Животното е много чувствително тогава и всички фактори, които могат да го стресират, трябва да се изключат.