Хамстери

Хамстери

Хамстери, особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер. Всичко за хамстерите.
Мини ХамстерХамстериМини Хамстер
11 Май
Мариана Младенова
Хигиена на хамстераХигиена на хамстераХамстерът е прекрасно домашен любимец, но все пак – е животно. Когато от клетката започне да мирише на лошо, е време да действате.
Хранене на хамстера – позволени и забранени храниХранене на хамстера – позволени и забранени храниСобствениците на хамстери са едни от най-щастливите. След като вече сте се сдобили с този прекрасен мъник, е редно да се запознаете с особеностите около храненето му.
Грижа за хамстераГрижа за хамстераХамстерите са страхотни домашни любимци. Обичат в еднакви количества както самотата, така и ласките, като особено активни са през нощта.
Съвети при отглеждането на хамстерСъвети при отглеждането на хамстер
09 Април
Ralitsa
Хамстерите са мили пухкави животинчето, които бързо могат да спечелят любовта ви. Как да се грижим за хамстерите? Как се гледат хамстери? Съвети при отглеждане на хамстери.
ХамстерХамстер
08 Април
1
Нина 2
Хамстерът е един от най-популярните домашни любимци. Малкият му размер и симпатичната муцунка го правят един от най-предпочитаните приятели на четири лапи за хората, които нямат достатъчно място в жилището си, или са алергични към котки или кучета.
Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето?Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето?Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето? Ето няколко подходящи за децата гризачи, които са перфектни за първи домашен любимец.
Как да накарам родителите ми да ми вземат хамстерКак да накарам родителите ми да ми вземат хамстерМного искате да имате хамстер, но не знаете дали родителите ви ще се съгласят. Ето какво трябва да знаете, преди да помолите родителите ви да ви купят хамстер.
Заболявания при джербилитеЗаболявания при джербилитеСобствениците на джербили са едни от най-щастливите родители на гризачи в света.  Джербилите притежават уникални качества. Но и джербилите могат да се разболеят. От какво боледуват джербилите?
Как да отучим хамстер да хапе?Как да отучим хамстер да хапе?Хамстерите са много мили и сладки животни, които доста хора си вземат за домашни любимци. Въпреки това без колебание могат да ви ухапят, особено ако са уплашени. Как да отучите хамстер да хапе?
Опадване на козината при хамстерите - причини и лечениеОпадване на козината при хамстерите - причини и лечениеСтопаните на хамстери е важно да знаят как да се грижат правилно за любимците си, за да са здрави и да нямат проблеми. Опадване на козината при хамстерите - причини и лечение.