miau.bg»Статии»Мъници»Хамстери
Хамстери

Хамстери

Хамстери , особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер . Всичко за хамстерите .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чести заболявания при мини хамстеритеЧести заболявания при мини хамстеритеКакто всяко едно животно, така и мини хамстерите могат да се разболеят и да се наложи да се обърнете за квалифицирана помощ към специалист. Причините за здравословните проблеми при мини хамстерите са много.
Най-важните грижи за мини хамстерНай-важните грижи за мини хамстерСъществуват различни породи хамстери, като едни от тях са мини животинките. Какви са най-важните грижи за мини хамстер?
Хранене на ХамстерХранене на ХамстерХраната на хамстера трябва да бъде разнообразна, винаги прясна и колкото се може по-пълноценна. Разбира се не трябва да прекаляваме с храната и да прехранваме малкото животинче.
Съвети при хранене на мини хамстерСъвети при хранене на мини хамстерМини хамстерите имат нужда от здравословна храна. Коя е най-подходящата храна за хамстери?
Заболяване Мокра опашка при хамстерите - симптоми и лечениеЗаболяване Мокра опашка при хамстерите - симптоми и лечениеЗаболяването мокра опашка при хамстерите е много коварно и прогресира бързо. Заболяване Мокра опашка при хамстерите - симптоми и лечение.
Хамстерите пият ли вода?Хамстерите пият ли вода?Хамстерите пият ли вода? Ако и вие сте решили да си вземете за домашен любимец хамстер, тогава е добре предварително да се поинтересувате за това как се отглеждат тези животни. Давате ли вода на хамстер?
Как да изберем подходяща клетка за хамстерКак да изберем подходяща клетка за хамстерИзборът на правилна клетка за хамстерите оказва пряко влияние на тяхното състояние и качеството им на живот като цяло. Как да изберем подходяща клетка за хамстер?
Как хамстерът ни да свикне с насКак хамстерът ни да свикне с нас
24 Юни
I.rayk4
Как хамстерът да свикне по-бързо с нас? Хамстерите са популярни домашни любимци, но са много плашливи в началото. Как да опитомим хамстер? Как хамстерът да свикне със стопанина си?
Какви плодове ядат хамстеритеКакви плодове ядат хамстеритеБалансираното хранене има много голямо значение за здравето на домашните ви любимци. С какво да храним хамстера? Кои са полезните храни за хамстери?
С кои човешки храни можем да храним хамстерС кои човешки храни можем да храним хамстерКакво ядат хамстерите? Кои човешки храни са подходящи за хамстери? Кои са забранените храни за хамстери?