Зайчета

Зайчета

Зайчета , техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче . Раздел за зайци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да социализираме заека, за да не се страхува?Как да социализираме заека, за да не се страхува?
19 Март
Зайците са очарователни, интелигентни същества, които са чудесни другари. Как да социализираме заек, който се страхува?
Агресия при мъжките декоративни зайци - каква е причината?Агресия при мъжките декоративни зайци - каква е причината?
12 Март
Агресията между мъжките декоративни зайци може да представлява предизвикателство за собствениците им и да бъде предмет на любопитство за тези, които се интересуват от живота на тези сладки и пухкави животни.
Мини Хотот ЗайчеМини Хотот Зайче
05 Януари
Първото нещо, което всеки член на семейството, отглеждащо заек мини хотот, което трябва да научи е, че това не е плюшена играчка. Как да се грижим за мини хотот зайче?
Какво да правим, ако заекът избягаКакво да правим, ако заекът избяга
25 Дек.
Зайците са едни от най-миловидните, пухкави и сладки домашни любимци за отглеждане. Внезапната загуба или бягство на домашен любимец винаги предизвиква притеснение и тревожност.
Отглеждане на заек холандски лопОтглеждане на заек холандски лоп
18 Дек.
Холандският лоп е прекрасно малко зайче, което може да се стане ваш верен приятел – идеален за гушкане и игри. Как се гледа холандски лоп? Важни грижи за заека холандски лоп.
Отглеждане на зайци Джудже ХототОтглеждане на зайци Джудже Хотот
17 Дек.
Зайчетата-джуджета от породата Хотот са сравнително ново попълнение в заешките видове за домашно отглеждане. Породата е създадена на базата на холандско зайче джудже и по-големия по-размери заек Блан де Хотот.
Дресура и обучение на заекДресура и обучение на заек
13 Дек.
Макар да подлежат на дресура, домашните зайчета не трябва да бъдат насилвани. Как наистина да дресираме и обучим домашия заек, вижте тук.
Породи зайци с дълга козинаПороди зайци с дълга козина
22 Ноем.
Това са едни от породите зайци с дълга козина. Между тях има доста различни и такива, за които може и да не сме чували. С такова разнообразие и красиви породи, не е изненада, че зайчетата са един от най-предпочитаните домашни любимци.
10 причини да имате заек за домашен любимец10 причини да имате заек за домашен любимец
16 Ноем.
Търсите домашен любимец, който е интерактивен като кученце, но не толкова взискателен? Вземете си зайче! 10 причини да имате заек за домашен любимец.
Избор на клетка за декоративен заекИзбор на клетка за декоративен заек
05 Окт.
Клетката за декоративен заек е удобен, практичен и често единствен достъпен начин да отглеждате този прекрасен домашен любимец у дома. Избор на клетка за декоративен заек.