Зайчета

Зайчета

Зайчета, техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче. Раздел за зайци.
Мини зайчеЗайчетаМини зайче
09 Февр.
Илияна Ангелова
Новозеландски бял заекЗайчетаНовозеландски бял заек
06 Дек.
Илияна Ангелова
От какви играчки се нуждае домашното зайче?От какви играчки се нуждае домашното зайче?Ако вашият домашен любимец прави прекалено много пакости, тогава е твърде вероятно просто да му е скучно. За да не скучае пухкавият ви приятел, докато ви няма у дома, ще трябва просто да му оставите забавни играчки.
Заек Английски лопЗаек Английски лопЧували ли сте за заек английски лоп? Сред домашните любимци най-популярни са кучетата и котките, но зайците все повече се налагат като предпочитан домашен питомец. Как трябва да се грижим за английския лоп?
Важни грижи за бременна зайкиняВажни грижи за бременна зайкиняЖенските зайци са известни с това, че много лесно и бързо забременяват. Как да се грижим за бременна зайкиня?
Заболявания при заек Холандско джуджеЗаболявания при заек Холандско джуджеПредставителите на породата Холандско джудже се отличават с малките си размери, както и това че са много мили на външен вид. Какви са заболяванията при заека Холандско джудже.
Зайци ПеперудаЗайци ПеперудаПородата зайци Пеперуда е селектирана във Великобритания в края на ХІХ век. Характеристика на зайци Пеперуда. Начин на живот на зайците пеперуда.
Заек Мини РексЗаек Мини РексМини Рекс е порода декоративни зайчета, които са потенциалните перфектни домашни любимци. Кое ги прави такава? Зайчета Мини Рекс - съвети за отглеждане и хранене.
Диария при заека - причини и лечениеДиария при заека - причини и лечениеАко сте решили да отглеждате зайци, тогава трябва да сте готови и за възможните съпътстващи здравословни проблеми. Диария при заека - причини и лечение.
Калифорнийски заекКалифорнийски заекКалифорнийският заек се среща в природата. Но някои фермери отглеждат калифорнийски зайци. Какво трябва да знаем за калифорнийския заек?
Характер и поведение на декоративния заекХарактер и поведение на декоративния заекКакво е поведението на декоративния заек? Днес все повече хора си вземат за домашен любимец декоративен заек, тъй като тези животни са много мили. Какъв е характерът на декоративния заек?
Трябва ли да къпем домашното зайче?Трябва ли да къпем домашното зайче?Трябва ли да къпем домашното зайче? Зайчетата са много сладки и мили животни. Но дали и как се къпе домашното зайче? Ето полезни съвети при къпане на домашно зайче.