Зайчета

Зайчета

Зайчета , техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче . Раздел за зайци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отглеждане на зайци Джудже ХототОтглеждане на зайци Джудже Хотот
17 Дек.
Зайчетата-джуджета от породата Хотот са сравнително ново попълнение в заешките видове за домашно отглеждане. Породата е създадена на базата на холандско зайче джудже и по-големия по-размери заек Блан де Хотот.
Дресура и обучение на заекДресура и обучение на заек
13 Дек.
Макар да подлежат на дресура, домашните зайчета не трябва да бъдат насилвани. Как наистина да дресираме и обучим домашия заек, вижте тук.
Породи зайци с дълга козинаПороди зайци с дълга козина
22 Ноем.
Това са едни от породите зайци с дълга козина. Между тях има доста различни и такива, за които може и да не сме чували. С такова разнообразие и красиви породи, не е изненада, че зайчетата са един от най-предпочитаните домашни любимци.
10 причини да имате заек за домашен любимец10 причини да имате заек за домашен любимец
16 Ноем.
Търсите домашен любимец, който е интерактивен като кученце, но не толкова взискателен? Вземете си зайче! 10 причини да имате заек за домашен любимец.
Избор на клетка за декоративен заекИзбор на клетка за декоративен заек
05 Окт.
Клетката за декоративен заек е удобен, практичен и често единствен достъпен начин да отглеждате този прекрасен домашен любимец у дома. Избор на клетка за декоративен заек.
Как да почистваме клетката на заекаКак да почистваме клетката на заека
27 Септ.
Зайците са очарователни, пухкави, меки и са страхотни домашни любимци, особено за хора с ограничено пространство. Как да почистваме клетката на заека?
Важни грижи за декоративното зайче през лятотоВажни грижи за декоративното зайче през лятото
31 Август
Декоративните зайчета са резултат от дългогодишно селекционно отглеждане на диви зайци (Oryctolagus cuniculus) с цел да се получат животни с по-малък ръст, по-красива външност. Грижи за декоративното зайче през лятото.
Какво трябва да има в клетката на домашното зайче?Какво трябва да има в клетката на домашното зайче?
23 Август
Какво трябва да има в клетката на домашното зайче? Как трябва да оборудваме клетката на заека? Какви аксесоари е важно да осигурим на нашия заек?
Да изведем ли декоративното зайче на разходка?Да изведем ли декоративното зайче на разходка?
07 Август
С настъпването на топлото време собствениците на котки, порове, зайци и дори дребни гризачи започват да се чудят дали да изведат любимеца си навън? Чистият въздух е полезен, но разходката винаги крие опасности.
Колко години живеят мини зайчетата?Колко години живеят мини зайчетата?
23 Март
Мини зайчетата, известни още като зайци джуджета, са популярни домашни любимци сред много любители на животни. Тези очарователни същества са много по-малки по размер от обикновените зайци. Колко години живеят мини зайчетата?