Зайчета

Зайчета

Зайчета, техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче. Раздел за зайци.
Мини зайчеМини зайчеМини зайчетата са красиви и пухкави домашни любимци. Как се гледа мини зайче? Какви грижи за мини зайче трябва да се полагат? Как да храним мини зайче?
Новозеландски бял заекНовозеландски бял заекКогато става въпрос за заек, който се нарича новозеландски заек, се очаква това да е животно, родом от Нова Зеландия. Новозеландски бял заек обаче е създадена в САЩ. Отглеждане на Новозеландски бял заек
Колко години живеят домашните зайци?Колко години живеят домашните зайци?Всеки иска за своя домашен любимец да живее възможно най-дълго.  И ако средната продължителност на живота на най-популярните домашни любимци, кучето и котката, вече е известна, в случая на зайци нещата са малко неясни. Колко живеят зайците?
От какви играчки се нуждае домашното зайче?От какви играчки се нуждае домашното зайче?Ако вашият домашен любимец прави прекалено много пакости, тогава е твърде вероятно просто да му е скучно. За да не скучае пухкавият ви приятел, докато ви няма у дома, ще трябва просто да му оставите забавни играчки.
Заек Английски лопЗаек Английски лопЧували ли сте за заек английски лоп? Сред домашните любимци най-популярни са кучетата и котките, но зайците все повече се налагат като предпочитан домашен питомец. Как трябва да се грижим за английския лоп?
Важни грижи за бременна зайкиняВажни грижи за бременна зайкиняЖенските зайци са известни с това, че много лесно и бързо забременяват. Как да се грижим за бременна зайкиня?
Заболявания при заек Холандско джуджеЗаболявания при заек Холандско джуджеПредставителите на породата Холандско джудже се отличават с малките си размери, както и това че са много мили на външен вид. Какви са заболяванията при заека Холандско джудже.
Зайци ПеперудаЗайци ПеперудаПородата зайци Пеперуда е селектирана във Великобритания в края на ХІХ век. Характеристика на зайци Пеперуда. Начин на живот на зайците пеперуда.
Заек Мини РексЗаек Мини РексМини Рекс е порода декоративни зайчета, които са потенциалните перфектни домашни любимци. Кое ги прави такава? Зайчета Мини Рекс - съвети за отглеждане и хранене.
Диария при заека - причини и лечениеДиария при заека - причини и лечениеАко сте решили да отглеждате зайци, тогава трябва да сте готови и за възможните съпътстващи здравословни проблеми. Диария при заека - причини и лечение.