Зайчета

Зайчета

Зайчета, техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче. Раздел за зайци.
Важни грижи за бременна зайкиняВажни грижи за бременна зайкиняЖенските зайци са известни с това, че много лесно и бързо забременяват. Как да се грижим за бременна зайкиня?
Заболявания при заек Холандско джуджеЗаболявания при заек Холандско джуджеПредставителите на породата Холандско джудже се отличават с малките си размери, както и това че са много мили на външен вид. Какви са заболяванията при заека Холандско джудже.
Зайци ПеперудаЗайци ПеперудаПородата зайци Пеперуда е селектирана във Великобритания в края на ХІХ век. Характеристика на зайци Пеперуда. Начин на живот на зайците пеперуда.
Заек Мини РексЗаек Мини РексМини Рекс е порода декоративни зайчета, които са потенциалните перфектни домашни любимци. Кое ги прави такава? Зайчета Мини Рекс - съвети за отглеждане и хранене.
Диария при заека - причини и лечениеДиария при заека - причини и лечениеАко сте решили да отглеждате зайци, тогава трябва да сте готови и за възможните съпътстващи здравословни проблеми. Диария при заека - причини и лечение.
Калифорнийски заекКалифорнийски заекКалифорнийският заек се среща в природата. Но някои фермери отглеждат калифорнийски зайци. Какво трябва да знаем за калифорнийския заек?
Характер и поведение на декоративния заекХарактер и поведение на декоративния заекКакво е поведението на декоративния заек? Днес все повече хора си вземат за домашен любимец декоративен заек, тъй като тези животни са много мили. Какъв е характерът на декоративния заек?
Трябва ли да къпем домашното зайче?Трябва ли да къпем домашното зайче?Трябва ли да къпем домашното зайче? Зайчетата са много сладки и мили животни. Но дали и как се къпе домашното зайче? Ето полезни съвети при къпане на домашно зайче.
Очни болести при зайцитеОчни болести при зайцитеБолестите по зайците са различни. Зайците са едни от най-сладките животинки, които можете да си отглеждате вкъщи, но за нещастие са и едни от най-податливите на различни видове заболявания. Кои са честите очни заболявания при зайците?
Най-популярните породи зайциНай-популярните породи зайциТова също ги прави доста предпочитани като домашни любимци. Сред тях обаче има няколко породи зайчета, които са по-популярни от останалите. Това са най-популярните породи зайци