Зайчета

Зайчета

Зайчета , техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче . Раздел за зайци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек Мини РексЗаек Мини РексМини Рекс е порода декоративни зайчета, които са потенциалните перфектни домашни любимци. Кое ги прави такава? Зайчета Мини Рекс - съвети за отглеждане и хранене.
Диария при заека - причини и лечениеДиария при заека - причини и лечениеАко сте решили да отглеждате зайци, тогава трябва да сте готови и за възможните съпътстващи здравословни проблеми. Диария при заека - причини и лечение.
Калифорнийски заекКалифорнийски заекКалифорнийският заек се среща в природата. Но някои фермери отглеждат калифорнийски зайци. Какво трябва да знаем за калифорнийския заек?
Характер и поведение на декоративния заекХарактер и поведение на декоративния заекКакво е поведението на декоративния заек? Днес все повече хора си вземат за домашен любимец декоративен заек, тъй като тези животни са много мили. Какъв е характерът на декоративния заек?
Трябва ли да къпем домашното зайче?Трябва ли да къпем домашното зайче?Трябва ли да къпем домашното зайче? Зайчетата са много сладки и мили животни. Но дали и как се къпе домашното зайче? Ето полезни съвети при къпане на домашно зайче.
Очни болести при зайцитеОчни болести при зайцитеБолестите по зайците са различни. Зайците са едни от най-сладките животинки, които можете да си отглеждате вкъщи, но за нещастие са и едни от най-податливите на различни видове заболявания. Кои са честите очни заболявания при зайците?
Най-популярните породи зайциНай-популярните породи зайциТова също ги прави доста предпочитани като домашни любимци. Сред тях обаче има няколко породи зайчета, които са по-популярни от останалите. Това са най-популярните породи зайци
Какво трябва да знаем за бременността при зайцитеКакво трябва да знаем за бременността при зайцитеМного хора с удоволствие гледат зайци. Какво трябва да знаете обаче за бременността при зайците. Ето интересни факти и подробности около правилната гриза за бременна зайкиня.
С какво да храним заек Холандско джудже?С какво да храним заек Холандско джудже?Холандското джудже е порода заек със спокоен и мил темперамент. Не е придирчиво към храната си, но все пак менюто на Холандското джудже трябва да е разнообразно. Ето с какво да храните заек Холандско джудже.
Холандско джудже - всичко за декоративното зайчеХоландско джудже - всичко за декоративното зайчеХоландското джудже е популярно мини зайче. Вижте как да се грижите за заек Холандско джудже. Да се отглежда мини зайче е много приятно занимание, защото животинчето има добър нрав и е много послушно.