Зайчета

Зайчета

Зайчета , техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче . Раздел за зайци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сеното за зайци: основата за здравословна диетаСеното за зайци: основата за здравословна диетаОсновната храна на домашните зайци всъщност не се гранулите. Най-важната съставка за здравословното хранене на зайчето е сеното. Какъв вид сено да давате на домашния заек?
Какво трябва да знаете за отглеждането на зайче у домаКакво трябва да знаете за отглеждането на зайче у домаЗайците са прекрасни домашни любимци, които можете да си гледате вкъщи. Те са очарователни и интересни. Какво трябва да знаете за отглеждането на зайче у дома?
Кои породи зайци са подходящи за домашни любимциКои породи зайци са подходящи за домашни любимциИзборът на домашен любимец, особено за семейство с деца, не е никак лесен. Но зайците почти винаги са най-добрият избор. Кои породи зайци са подходящи за домашни любимци.
Как правилно да вдигаме и носим заека сиКак правилно да вдигаме и носим заека сиКогато става въпрос за грижата за домашни зайци, има няколко неща, които трябва да имаме предвид. Едно от тях е, че зайците често не обичат да бъдат вдигани. Затова е особено важно да знаем как правилно да вдигаме заека.
Ангорски заекАнгорски заек
10 Юни
Нина 2
Ангорският заек е пухкаво животинче, което е отглеждано предимно заради козината му, от която се прави вълната ангора. Ангорски заек е все по-популярен и като домашен любимец заради красивия си външен вид и е предпочитан подарък за малки деца.
Съвети при отглеждането на декоративно зайчеСъвети при отглеждането на декоративно зайчеДекоративните зайчета могат да бъдат безкрайно сладък домашен любимец, който да ви радва дълги години, ако знаете как да се грижите правилно за него.
С какво може да храните вашето домашно зайче?С какво може да храните вашето домашно зайче?Точно като хората, зайчетата обичат добрата и вкусна храна. Комбинацията от сено, зеленчуци, пелети и прясна вода ще направи вашия заек здрав и щастлив. Тук ще откриете повече информация за това с какво да храните домашния си заек.
Мини зайчеМини зайчеМини зайчетата са красиви и пухкави домашни любимци. Как се гледа мини зайче? Какви грижи за мини зайче трябва да се полагат? Как да храним мини зайче?
Новозеландски бял заекНовозеландски бял заекКогато става въпрос за заек, който се нарича новозеландски заек, се очаква това да е животно, родом от Нова Зеландия. Новозеландски бял заек обаче е създадена в САЩ. Отглеждане на Новозеландски бял заек
Колко години живеят домашните зайци?Колко години живеят домашните зайци?Всеки иска за своя домашен любимец да живее възможно най-дълго.  И ако средната продължителност на живота на най-популярните домашни любимци, кучето и котката, вече е известна, в случая на зайци нещата са малко неясни. Колко живеят зайците?