Зайчета

Зайчета

Зайчета , техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче . Раздел за зайци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Породи декоративни зайчетаПороди декоративни зайчетаДекоративните зайчета са изключително сладки, пухкави и мили създания и поради това стават все по-популярен домашен любимец. Ето кои са породите декоративни зайчета.
Най-готините имена за зайчетаНай-готините имена за зайчетаНай-разпространеното име за зайче е Бъни. Но със сигурност, вие искате да изберете по-оригинално обръщение на пухкавата топчица.
Защо зайчето ми не яде сеноЗащо зайчето ми не яде сеноВероятно сте забелязвали как иначе здравото ви зайче бърчи нос, когато му сервирате сено. Възможна причина за това е прекаленото количество пелети в менюто му.
Как да храним зайчето балансираноКак да храним зайчето балансираноОт време на време храносмилателната система на зайчето се разстройва – дали поради неправилна диета или повишен стрес на средата. Прекомерното хранене и даването на лакомства прави затлъстяването чест проблем при тези пухчета.
Може ли зайчето да съжителства с куче или котка?Може ли зайчето да съжителства с куче или котка?Сигурно се питате добра идея ли е да включите в заешкото си домакинство куче или котка. Отговорът е положителен, стига добре да познавате индивидуалните характеристики на всяко животно.
Не давайте моркови на зайчето си! Вижте защоНе давайте моркови на зайчето си! Вижте защоАко наистина ви е грижа за здравето на вашето любимо зайче, спрете да му давате моркови и салата Айсберг.
За децата и зайчетатаЗа децата и зайчетатаИмате намерение да зарадвате малчугана вкъщи с пухкаво зайче? Заекът може да изглежда като идеалният домашен любимец на пръв поглед, но невинаги е това, което търсите. Малките деца не са на адекватна възраст, в която да могат да държат животното правилно,
Отглеждане на Декоративно Зайче вкъщиОтглеждане на Декоративно Зайче вкъщиБез съмнение декоративното зайче може да бъде истинска наслада за окото, стига да се отглежда по подходящия начин и собственикът му да бъде напълно наясно с естеството на животното, което си е осиновил. Едва ли има малчуган, който не би се зарадвал на мин
Да предпазим зайчето от проблеми със зъбитеДа предпазим зайчето от проблеми със зъбитеЗаболяванията на зъбите при декоративните зайчета, а и не само, са често срещан проблем. Специалистите смятат, че те са в основата и на редица други заболявания - стомашно-чревни, очни, инфекциозни.