Зайчета

Зайчета

Зайчета , техните особености, видове и отглеждане. Съвети при гледането на зайче . Раздел за зайци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да храним домашното зайчеКак да храним домашното зайчеДекоративните зайци са изключително сладки и забавни домашни любимци, но изискват по-особени грижи, затова не са за всеки. Един от най-важните аспекти на отглеждането на домашен заек е храненето.
Заек Лъвска главаЗаек Лъвска главаГрижи и отглеждане на заек лъвска глава в домашни условия. Заболявания и характер на лъвска глава.
Идеи за отглеждане на зайчеИдеи за отглеждане на зайчеИма редица варианти как точно да процедираме при настаняването на зайче у дома. Сред тях са стаята за зайчета, клетката или кошарата.
Как да спечелим доверието на зайчето си?Как да спечелим доверието на зайчето си?Сигурно не знаете, че зайчетата могат да бъдат доста привързани и са способни да установят силна връзка със собственика си. Всъщност, те са много изразителни.
Заешка тоалетна - възможно ли е това?Заешка тоалетна - възможно ли е това?Често разпространено е грешното схващане, че зайците са нечистоплътни животни. Безспорно е обаче качеството им на мили домашни любимци, които – противно на очакванията – могат да бъдат научени да използват тоалетна, също както и котките.
Хранителни добавки за зайциХранителни добавки за зайциМакар храните за гризачи, предлагани по зоомагазините, да обещават попълване на всички хранителни нужди на зайчето, възможно е то да изпитва недостиг на определени микроелементи и витамини. Тогава на помощ идват хранителните добавки.
Размножаване на декоративни зайциРазмножаване на декоративни зайци
01 Февр.
Angel Valejo
Декоративните зайци са добре представени в света на домашните любимци и отглеждането им е не по-трудно от отглеждането на другите декоративни гризачи. Как протича размножаването при декоративните зайци?
Грижа за заешката козинаГрижа за заешката козинаЕдно от най-хубавите неща в зайчетата е тяхната нежна и мека козина. Но каква грижа за заешката козина трябва да полагаме?
Породи декоративни зайчетаПороди декоративни зайчетаДекоративните зайчета са изключително сладки, пухкави и мили създания и поради това стават все по-популярен домашен любимец. Ето кои са породите декоративни зайчета.
Най-готините имена за зайчетаНай-готините имена за зайчетаНай-разпространеното име за зайче е Бъни. Но със сигурност, вие искате да изберете по-оригинално обръщение на пухкавата топчица.