Мишки

Мишки

Мишки , различните видове и разпространение. Съвети при отглеждането на домашна мишка . Всичко за мишките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бяла МишкаБяла Мишка
30 Септ.
Нина 2
Бялата Мишка е едно от най-често използваните животни в лабораторни изследвания. Но Бялата Мишка също така може да бъде и перфектен домашен любимец, който не изисква много място и грижи, затова тя е все популярна и търсена в цял свят.
Съвети при отглеждане на бяла мишкаСъвети при отглеждане на бяла мишкаБелите мишки са любознателни и приветливи домашни любимци с джобни размери.  С подходящи грижи те ще забавляват семейството ви часове наред.
Декоративно ПлъхчеДекоративно Плъхче
28 Април
Нина 2
Декоративното Плъхче става все по-популярно като домашен любимец. Ето как да си отглеждате декоративно плъхче у дома.
Как да се отървем от противните плъхове?Как да се отървем от противните плъхове?Тези животинки са сред най-нежеланите гости на всеки дом. Как да се справим с плъховете?
За плъховете от А до ЯЗа плъховете от А до ЯСред представителите на животинското царство, които живеят редом с нас в домовете и близко до човешките обитания, най-зловреден е плъхът. Той е абсолютен вредител и борбата с него е неравна и се води от векове.
Тайният живот на мишките и плъховетеТайният живот на мишките и плъховетеМакар човечеството да асоциира тези животни с лабораторни опити, които довеждат до смъртта на милиони плъхове и мишки годишно, от тях става идеалният домашен любимец. Те са интелигентни гризачи. Може да ги опишем като вечните любознателни ученици.
Избор и отглеждане на бяла мишкаИзбор и отглеждане на бяла мишка
10 Март
1
Антония Р.
Бялата мишка се е превърнала в истински домашен любимец и много хора се спират на малкия гризач, когато решат да отглеждат животно вкъщи.