Мишки

Мишки

Мишки , различните видове и разпространение. Съвети при отглеждането на домашна мишка . Всичко за мишките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Избор и отглеждане на бяла мишкаИзбор и отглеждане на бяла мишка
03 Септ.
1
Бялата мишка се е превърнала в истински домашен любимец и много хора се спират на малкия гризач, когато решат да отглеждат животно вкъщи.
Съвети при размножаване на джербилиСъвети при размножаване на джербили
17 Ноем.
Джербилите са малки екзотични животни, които са впечатляващи както с външен вид, така и с характер. Съвети при размножаване на джербили.
Монголски ДжербилМонголски Джербил
25 Окт.
Монголски Джербил, известен още с наименованието Монголска Песчанка, е малък гризач, който през последните години става все по-популярен като домашен любимец. Монголски Джербил е лесен за отглеждане и е подходящ за първото домашно животно на малки деца.
Основни грижи при отглеждане на бяла мишкаОсновни грижи при отглеждане на бяла мишка
04 Окт.
Когато става въпрос за бели мишки, веднага се сещаме за най-характерното около тях - те са лабораторни животни. По-рядко хората знаят, че в Япония и Китай са ги опитомили още през ХVІІІ век.
Бяла МишкаБяла Мишка
30 Септ.
Бялата Мишка е едно от най-често използваните животни в лабораторни изследвания. Но Бялата Мишка също така може да бъде и перфектен домашен любимец, който не изисква много място и грижи, затова тя е все популярна и търсена в цял свят.
Съвети при отглеждане на бяла мишкаСъвети при отглеждане на бяла мишка
04 Април
1
Белите мишки са любознателни и приветливи домашни любимци с джобни размери.  С подходящи грижи те ще забавляват семейството ви часове наред.
Декоративно ПлъхчеДекоративно Плъхче
28 Април
Декоративното плъхче става все по-популярно като домашен любимец. Ето как да си отглеждате декоративно плъхче у дома. Как да се грижим за декоративното плъхче?
Как да се отървем от противните плъхове?Как да се отървем от противните плъхове?
05 Февр.
Тези животинки са сред най-нежеланите гости на всеки дом. Как да се справим с плъховете?
Тайният живот на мишките и плъховетеТайният живот на мишките и плъховете
29 Март
Макар човечеството да асоциира тези животни с лабораторни опити, които довеждат до смъртта на милиони плъхове и мишки годишно, от тях става идеалният домашен любимец. Те са интелигентни гризачи. Може да ги опишем като вечните любознателни ученици.