Мишки

Мишки

Мишки , различните видове и разпространение. Съвети при отглеждането на домашна мишка . Всичко за мишките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За плъховете от А до ЯЗа плъховете от А до ЯСред представителите на животинското царство, които живеят редом с нас в домовете и близко до човешките обитания, най-зловреден е плъхът. Той е абсолютен вредител и борбата с него е неравна и се води от векове.
Тайният живот на мишките и плъховетеТайният живот на мишките и плъховетеМакар човечеството да асоциира тези животни с лабораторни опити, които довеждат до смъртта на милиони плъхове и мишки годишно, от тях става идеалният домашен любимец. Те са интелигентни гризачи. Може да ги опишем като вечните любознателни ученици.
Монголски ДжербилМонголски Джербил
13 Юни
Нина 2
Монголски Джербил, известен още с наименованието Монголска Песчанка, е малък гризач, който през последните години става все по-популярен като домашен любимец. Монголски Джербил е лесен за отглеждане и е подходящ за първото домашно животно на малки деца.
Бяла МишкаБяла Мишка
05 Август
Нина 2
Бялата Мишка е едно от най-често използваните животни в лабораторни изследвания. Но Бялата Мишка също така може да бъде и перфектен домашен любимец, който не изисква много място и грижи, затова тя е все популярна и търсена в цял свят.
Избор и отглеждане на бяла мишкаИзбор и отглеждане на бяла мишка
10 Март
1
Антония Р.
Бялата мишка се е превърнала в истински домашен любимец и много хора се спират на малкия гризач, когато решат да отглеждат животно вкъщи.