Мишки

Мишки

Мишки , различните видове и разпространение. Съвети при отглеждането на домашна мишка . Всичко за мишките .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Монголски ДжербилМонголски Джербил
25 Окт.
Нина 2
Монголски Джербил, известен още с наименованието Монголска Песчанка, е малък гризач, който през последните години става все по-популярен като домашен любимец. Монголски Джербил е лесен за отглеждане и е подходящ за първото домашно животно на малки деца.
Основни грижи при отглеждане на бяла мишкаОсновни грижи при отглеждане на бяла мишкаКогато става въпрос за бели мишки, веднага се сещаме за най-характерното около тях - те са лабораторни животни. По-рядко хората знаят, че в Япония и Китай са ги опитомили още през ХVІІІ век.
Бяла МишкаБяла Мишка
30 Септ.
Нина 2
Бялата Мишка е едно от най-често използваните животни в лабораторни изследвания. Но Бялата Мишка също така може да бъде и перфектен домашен любимец, който не изисква много място и грижи, затова тя е все популярна и търсена в цял свят.
Съвети при отглеждане на бяла мишкаСъвети при отглеждане на бяла мишкаБелите мишки са любознателни и приветливи домашни любимци с джобни размери.  С подходящи грижи те ще забавляват семейството ви часове наред.
Декоративно ПлъхчеДекоративно Плъхче
28 Април
Нина 2
Декоративното Плъхче става все по-популярно като домашен любимец. Ето как да си отглеждате декоративно плъхче у дома.
Как да се отървем от противните плъхове?Как да се отървем от противните плъхове?Тези животинки са сред най-нежеланите гости на всеки дом. Как да се справим с плъховете?
За плъховете от А до ЯЗа плъховете от А до ЯСред представителите на животинското царство, които живеят редом с нас в домовете и близко до човешките обитания, най-зловреден е плъхът. Той е абсолютен вредител и борбата с него е неравна и се води от векове.
Тайният живот на мишките и плъховетеТайният живот на мишките и плъховетеМакар човечеството да асоциира тези животни с лабораторни опити, които довеждат до смъртта на милиони плъхове и мишки годишно, от тях става идеалният домашен любимец. Те са интелигентни гризачи. Може да ги опишем като вечните любознателни ученици.