miau.bg»Статии»Мъници
Мъници

Мъници

Раздел за мъници като зайчета, хамстери, морски свинчета, мишки и др в Miau.bg. Категеория с мъници и дребни животинки.
Какво трябва да знаете за отглеждането на зайче у домаКакво трябва да знаете за отглеждането на зайче у домаЗайците са прекрасни домашни любимци, които можете да си гледате вкъщи. Те са очарователни и интересни. Какво трябва да знаете за отглеждането на зайче у дома?
Кои породи зайци са подходящи за домашни любимциКои породи зайци са подходящи за домашни любимциИзборът на домашен любимец, особено за семейство с деца, не е никак лесен. Но зайците почти винаги са най-добрият избор. Кои породи зайци са подходящи за домашни любимци.
Как правилно да вдигаме и носим заека сиКак правилно да вдигаме и носим заека сиКогато става въпрос за грижата за домашни зайци, има няколко неща, които трябва да имаме предвид. Едно от тях е, че зайците често не обичат да бъдат вдигани. Затова е особено важно да знаем как правилно да вдигаме заека.
Ангорски заекАнгорски заек
10 Юни
Нина 2
Ангорският заек е пухкаво животинче, което е отглеждано предимно заради козината му, от която се прави вълната ангора. Ангорски заек е все по-популярен и като домашен любимец заради красивия си външен вид и е предпочитан подарък за малки деца.
ДегуДегу
03 Юни
Нина 2
Дегу е симпатичен гризач, който напоследък става все по-популярен като домашен любимец. Забавният външен вид на тези мъници им е спечелил слава като атрактивни домашни любимци, които хората с гордост представят на гостите си.
Грижа за чинчилатаГрижа за чинчилатаЧинчилите са прекрасни, любознателни и енергични същества. Нека се запознаем с нуждите им, за да запазят жизнерадостния си характер и във вашия дом.
С какво да храним морското свинче?С какво да храним морското свинче?Морските свинчета произхождат оригинално от областта на Андите, Южна Америка. С какво да храним морското свинче? Кои са любимите храни на морските свинчета? Какво обичат да ядат морските свинчета?
Мини ХамстерМини ХамстерНяколко вида представляват общото название мини хамстер. Мини хамстерите са страхотни домашни любимци. Какво трябва да знаем за храненето и отглеждането на мини хамстер?
Размножаване при хамстеритеРазмножаване при хамстеритеХамстерите са гризачи, които се размножават скоростно. Едни от най-често предпочитаните домашни любимци са едни от най-бързите, що се отнася до любовни ласки и сдобиването с поколение.
Колко дълго живеят хамстерите?Колко дълго живеят хамстерите?Безспорно хамстерите са много сладки пухести гризачи. Колко дълго живеят хамстерите? Каква е продължителността на живот при хамстерите?