Мъници

Мъници

Раздел за мъници като зайчета, хамстери, морски свинчета, мишки и др в Miau.bg. Категеория с мъници и дребни животинки.
Как хамстерът ни да свикне с насКак хамстерът ни да свикне с нас
24 Юни
I.rayk4
Как хамстерът да свикне по-бързо с нас? Хамстерите са популярни домашни любимци, но са много плашливи в началото. Как да опитомим хамстер? Как хамстерът да свикне със стопанина си?
Най-важните грижи при отглеждане на морски свинчетаНай-важните грижи при отглеждане на морски свинчета
24 Юни
Морските свинчета са много чувствителни животни. Кои са най-важните грижи за морско свинче? Как да отглеждаме морско свинче правилно?
Мини ПрасенцеМини Прасенце
19 Юни
4
Нина 2
Мини прасенцето е един от най-популярните през последните години домашен любимец, който няма как да не грабне сърцето на всеки, който обича животните. Отглеждане и грижа за мини прасенца.
С какво да храним мини прасенцеС какво да храним мини прасенцеС какво да храним мини прасенце? Както и големите свине, така и мини прасенцата обичат да си похапват различни вкусни храни. Как да храним мини прасенце? Кои са полезните храни за мини прасе?
С какво да храним заек Холандско джудже?С какво да храним заек Холандско джудже?Холандското джудже е порода заек със спокоен и мил темперамент. Не е придирчиво към храната си, но все пак менюто на Холандското джудже трябва да е разнообразно. Ето с какво да храните заек Холандско джудже.
Обучение и дресировка на мини прасенцеОбучение и дресировка на мини прасенцеМини прасенцата за много интелигентни животни, които могат да бъдат научени на различни команди. Ето какво трябва да знаете за обучение и дресировка на мини прасенце. Примерно обучение на мини прасенце.
Чести грешки при отглеждането на морско свинчеЧести грешки при отглеждането на морско свинчеЧесто морските свинчета се избират за домашни любимци. Може би причините за това са привлекателният външен вид на животните, относителната евтиност и невзискателния характер. Вижте грешки при отглеждането на морско свинче.
Холандско джудже - всичко за декоративното зайчеХоландско джудже - всичко за декоративното зайчеХоландското джудже е популярно мини зайче. Вижте как да се грижите за заек Холандско джудже. Да се отглежда мини зайче е много приятно занимание, защото животинчето има добър нрав и е много послушно.
Чести грешки при отглеждането на чинчилаЧести грешки при отглеждането на чинчилаЧинчилите произхождат от планинските райони на Южна Америка. Те обаче могат да бъдат и чудесни домашни любимци – те са сладки, социални и лесни за отглеждане. Кои са най-големите грешки при отглеждане на чинчила?
Какви плодове ядат хамстеритеКакви плодове ядат хамстеритеБалансираното хранене има много голямо значение за здравето на домашните ви любимци. С какво да храним хамстера? Кои са полезните храни за хамстери?