Мъници

Мъници

Раздел за мъници като зайчета, хамстери, морски свинчета, мишки и др в Miau.bg. Категеория с мъници и дребни животинки.
Грижа за чинчилатаДруги МънициГрижа за чинчилата
13 Май
Мариана Младенова
Мини ХамстерХамстериМини Хамстер
11 Май
Мариана Младенова
Размножаване при хамстеритеРазмножаване при хамстеритеХамстерите са гризачи, които се размножават скоростно. Едни от най-често предпочитаните домашни любимци са едни от най-бързите, що се отнася до любовни ласки и сдобиването с поколение.
Колко дълго живеят хамстерите?Колко дълго живеят хамстерите?Безспорно хамстерите са много сладки пухести гризачи. Колко дълго живеят хамстерите? Каква е продължителността на живот при хамстерите?
Хигиена на хамстераХигиена на хамстераХамстерът е прекрасно домашен любимец, но все пак – е животно. Когато от клетката започне да мирише на лошо, е време да действате.
Хранене на хамстера – позволени и забранени храниХранене на хамстера – позволени и забранени храниСобствениците на хамстери са едни от най-щастливите. След като вече сте се сдобили с този прекрасен мъник, е редно да се запознаете с особеностите около храненето му.
Размножаване при морските свинчетаРазмножаване при морските свинчетаРазмножаването при морските свинчета е процес, който трябва да се следи изкъсо. Мъжките и женските достигат полова зрялост по различно време, а бременността и раждането също имат своите специфики.
ЧинчилаЧинчила
26 Април
Нина 2
Чинчилата, която доскоро се смяташе за твърде екзотична животинка, за да може да бъде домашен любимец, става все по-популярна в много семейства. Чинчилата не изисква прекалено много грижи. Чинчилата е склонна към затлъстяване.
Хранене на Морски СвинчетаХранене на Морски СвинчетаМорските свинчета се нуждаят от свежи плодове и зеленчуци. Те много обичат да си похапват и различни зърнени смески. Полезни съвети за хранене.
Как да храним чинчилатаКак да храним чинчилата
22 Април
Ralitsa
Как да храним чинчила? Какво обичат да ядат чинчилите? Кои са най-подходящите храни за чинчили?
Грижа за хамстераГрижа за хамстераХамстерите са страхотни домашни любимци. Обичат в еднакви количества както самотата, така и ласките, като особено активни са през нощта.
Отглеждане на Чинчила вкъщиОтглеждане на Чинчила вкъщиПребиваването на чинчила в апартамент може да се осъществи без проблем, ако преди да поканите животното у дома, си набавите всички артикули, от които то ще има нужда.