Други Мъници

Други Мъници

Раздел за всякакви други дребни животинки в Miau.bg
С какво да храним мини прасенцеС какво да храним мини прасенцеС какво да храним мини прасенце? Както и големите свине, така и мини прасенцата обичат да си похапват различни вкусни храни. Как да храним мини прасенце? Кои са полезните храни за мини прасе?
Обучение и дресировка на мини прасенцеОбучение и дресировка на мини прасенцеМини прасенцата за много интелигентни животни, които могат да бъдат научени на различни команди. Ето какво трябва да знаете за обучение и дресировка на мини прасенце. Примерно обучение на мини прасенце.
Чести грешки при отглеждането на чинчилаЧести грешки при отглеждането на чинчилаЧинчилите произхождат от планинските райони на Южна Америка. Те обаче могат да бъдат и чудесни домашни любимци – те са сладки, социални и лесни за отглеждане. Кои са най-големите грешки при отглеждане на чинчила?
Характер и поведение на домашното порчеХарактер и поведение на домашното порчеДоскоро порчетата не бяха най-популярните домашни любимци. Но днес хората си взимат порче у дома, защото то е сладко, малко, социално и забавно животно. Какво трябва да знаем за характера и поведението на домашното порче?
Съвети при къпане на мини прасенцеСъвети при къпане на мини прасенцеМини прасенцата са много чистоплътни животни, затова те доста рядко имат нужда да се къпят. Но все пак и това се случва. Вижте съвети при къпане на мини прасенце
Характер и поведение на мини прасенцеХарактер и поведение на мини прасенцеПродължителността на живот на мини прасенцето е около 12 години. Какво друго трябва да знаем за характера и поведението на мини прасенцето.
Най-важните грижи за мини прасенцеНай-важните грижи за мини прасенцеМини прасенцата са много интелигентни животни, които все по-често се вземат за домашни любимци. Какво трябва да знаете при отглеждането на мини прасенце. На кратко за най-важните грижи за мини прасенце.
Любими храни на мини прасенцатаЛюбими храни на мини прасенцатаХрана на мини прасенцата трябва да се състои от зърна и зеленолистни зеленчуци и не по-малко от 12 процента от нея трябва да бъде протеин. Кои са любимите храни на мини прасенцата?
Болести при домашното порчеБолести при домашното порчеКато всяко друго животно и порчетата страдат от някои болести. Макар и да не са болнави по природа, понякога те все пак могат да се разболеят. Тогава най-често се наблюдават. . .
Отглеждане на порче в домашни условияОтглеждане на порче в домашни условияПорчетата често са сравнявани с котките и кучетата. Подобно на първите, те спят през голямата част от денонощието. Какво трябва да знаем за отглеждането на домашни порчета?