Други Мъници

Други Мъници

Раздел за всякакви други дребни животинки в Miau.bg
С какво да храним домашното порчеС какво да храним домашното порчеПоследно време стана много модерно хората да си вземат за любимец домашно порче. Как да храним домашното порче? Кои са най-добрите храни за домашно почер? Кои са забранените храни за порчета?
Кои са най-дребните гризачиКои са най-дребните гризачиМного семейства с деца предпочитат да имат за домашни любимци малки животинки. Едни от най-дребните животни са гризачите. Нека разгледаме кои са най-дребните гризачи?
Заболявания при мини прасенцатаЗаболявания при мини прасенцатаАко отглеждате мини прасенце, трябва да знаете кои са най-често срещаните заболявания при мини прасенцата. Това са болестите при мини прасенцата, с които може да се сблъскате.
Мини ПрасенцеМини Прасенце
19 Юни
4
Нина 2
Мини прасенцето е един от най-популярните през последните години домашен любимец, който няма как да не грабне сърцето на всеки, който обича животните. Отглеждане и грижа за мини прасенца.
С какво да храним мини прасенцеС какво да храним мини прасенцеС какво да храним мини прасенце? Както и големите свине, така и мини прасенцата обичат да си похапват различни вкусни храни. Как да храним мини прасенце? Кои са полезните храни за мини прасе?
Обучение и дресировка на мини прасенцеОбучение и дресировка на мини прасенцеМини прасенцата за много интелигентни животни, които могат да бъдат научени на различни команди. Ето какво трябва да знаете за обучение и дресировка на мини прасенце. Примерно обучение на мини прасенце.
Чести грешки при отглеждането на чинчилаЧести грешки при отглеждането на чинчилаЧинчилите произхождат от планинските райони на Южна Америка. Те обаче могат да бъдат и чудесни домашни любимци – те са сладки, социални и лесни за отглеждане. Кои са най-големите грешки при отглеждане на чинчила?
Характер и поведение на домашното порчеХарактер и поведение на домашното порчеДоскоро порчетата не бяха най-популярните домашни любимци. Но днес хората си взимат порче у дома, защото то е сладко, малко, социално и забавно животно. Какво трябва да знаем за характера и поведението на домашното порче?
Съвети при къпане на мини прасенцеСъвети при къпане на мини прасенцеМини прасенцата са много чистоплътни животни, затова те доста рядко имат нужда да се къпят. Но все пак и това се случва. Вижте съвети при къпане на мини прасенце
Характер и поведение на мини прасенцеХарактер и поведение на мини прасенцеПродължителността на живот на мини прасенцето е около 12 години. Какво друго трябва да знаем за характера и поведението на мини прасенцето.