Miau.bg»Статии»Мъници»Други Мъници
Други Мъници

Други Мъници

Раздел за всякакви други дребни животинки в Miau.bg
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Колко дълго може да остане сама чинчилата?Колко дълго може да остане сама чинчилата?
03 Август
Навярно се чудите колко дълго могат да бъдат оставени сами и как да гарантирате тяхната безопасност и добро здраве през това време. Как да гарантирате безопасността на вашата чинчила, докато ви няма?
Отглеждане на две чинчили заедно - какво трябва да знаем?Отглеждане на две чинчили заедно - какво трябва да знаем?
01 Август
Отглеждането на две чинчили заедно изисква специфични знания и внимание към техните нужди. Ето някои важни аспекти, които трябва да знаете, преди да решите да отглеждате две чинчили:
Какво обичат чинчилите?Какво обичат чинчилите?
31 Юли
Чинчилите са очарователни и интелигентни животни, които се адаптират добре в дома. Те са много любопитни и проявяват интерес към света около тях.
Правилна грижа за зъбите на чинчилатаПравилна грижа за зъбите на чинчилата
27 Юли
Чинчилите са малки пухкави създания, които като домашни любимци са очарователни пухчета. Здравето на зъбите им е от съществено значение за тяхното благополучие. Правилната грижа за зъбите на чинчилата е от съществено значение.
Какво трябва да има в клетката на чинчилатаКакво трябва да има в клетката на чинчилата
26 Юли
Грижата за чинчили у дома не създава особени затруднения, но изисква правилното оборудване на клетката, в която ще живее екзотичният гризач, и спазването на температурния режим.
Куока - всичко за най-щастливото животноКуока - всичко за най-щастливото животно
18 Май
Куока (Setonix brachyurus) е бозайник от семейство Кенгурови (Macropodidae). Външен вид и характеристики на Куока. Куока е малко животно с доста плътно и закръглено телосложение. Куоките са изключително манипулативни.
С какви животни могат да живеят чинчилите?С какви животни могат да живеят чинчилите?
25 Март
Чинчилите са очарователни и социални животни, които процъфтяват в компанията на себеподобните си. Въпреки че чинчилите не са съвместими с всяко животно, има няколко вида, с които те могат да живеят щастливо.
Петте най-дружелюбни екзотични домашни любимциПетте най-дружелюбни екзотични домашни любимци
21 Окт.
Много хора мечтаят за екзотични домашни любимци, но колко от тези животни са социални и гушкави. Вижте кои са петте най-дружелюбни екзотични домашни любимци:
Подходящи храни за декоративни плъхчетаПодходящи храни за декоративни плъхчета
26 Септ.
Декоративните плъхчета са лесни за хранене, защото ядат много храни - плодове, зеленчуци, макарони, млечни храни, месо, почти всичко, което влиза и в нашето меню. Вижте повече:
Как да си отгледаш плъхчеКак да си отгледаш плъхче
21 Септ.
Плъхчетата често влизат в стереотипната представа за огромното, мърляво чудовище. Всеки собственик на декоративно плъхче трябва да знае това.